10

ХАХА

преди 3 години

До аз-ът:"по добри по успешни". Ако са грамотни колкот тебе, много се съмнявамP.S. "Успехът е лавровият венец, с който публиката окичва посредствеността"

9

БЪЛГАРКА

преди 3 години

ТАКА Е В ДЪРЖАВАТА НА МУТРИТЕ, ВИНАГИ ТЕ ИМАТ "ПРАВО" !!! ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ГИ ИЗГОНИМ, ЗАЩОТО УТРЕ МОЖЕ ДА СМЕ НИЕ НА МЯСТОТО НА ПЛАМЕН, НАШИТЕ ДЕЦА ИЛИ ВНУЦИ !!!

8

Анонимен

преди 3 години

Дълго отлагам да си изкарам разрешително и да си купя пистолет.... Скоро ще задвижа нещата. С тея мутри положението започва да излиза извън контрол....

7

до 6

преди 3 години

До Западняк: Интересно децата ти какви ще са - момичета, момчета или от третия пол.

6

оправдан

преди 3 години

Шалтера е бързал за саморазправа на Орлов мост и ще го пуснат.

5

Западняк

преди 3 години

Живея на Запад в Цивилизацията и съм си оправил живота. С българи не разговарям.

4

Анонимен

преди 3 години

До аз-ът: Честна дума, много си черноглед. Споко

3

аз-ът

преди 3 години

Ето затова никога не бих подал ръка на българин , даже и да се гърчи в краката ми. Затова и когато в чужбина чуя българска реч отивам на другия тротоар. Затова и се радвам , че тази държава с 200 отива по дяволите. Единствените които смятат че е добре тука, са като тоя от аудито. Защото никъде другаде не могат да са това, което са. Хубаво е, че скоро тая държава няма да я има.

2

все тая

преди 3 години

ще плати и ще го пуснат под гаранция,и третия път ще убие....

1

Анонимен

преди 3 години

Да видим Гешев като се фука постоянно с акциите си срещу битовата престъпност какво ще предприеме срещу този толбухински ***. Според мен ще го задържат и ще го пуснат след 24 часа с гаранция 500 лв. Смешна история.