63

Анонимен

преди 3 години

Това я яицата я торта я кекс може да се направи с домата салата някои богат готвач има в държавата

62

Анонимен

преди 3 години

До 92Колкото повече се осланят на компромати, толкова повече се компрометиране защото сте червена Мафия и Народа ви знае и кътните зъби.

61

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Борисов си продавал острова в Гърция...Пеевски щял да го купи.... След като купи хотела на Корнелия Нинова на Халкидики.

60

Анонимен

преди 3 години

Д а останат те *** нали искате да се работи ние лесно една дълга ще ви пратим ми после кои да я работи некои друг другия се засилил тогава защо ни викате да си късаме нервите само и да пием хапчета

59

Анонимен

преди 3 години

И това с яйцата и доматите, които хвърляха по сградите е отвратително. Корите с яйца купени на едро от магазина от някой.Не ги носят в плик от вкъщи.....

58

Анонимен

преди 3 години

България никога не е била по-икономически сигурна и нормална държава от сега! По БВП и паритет на покупателна способност сме на 60 място в света.Данните не са от България!!!Преди Борисов по същата класация бяхме на 99място.Какви протести,какви циркове се играят тук?Да излезе Радев,Нинова,Манолова ,да се ангажират и да поемат не политическа,а съдебна отговорност за думите си и да им се даде шанс да покажат как кражбите на Борисов са ни направили бедни.А после затвор ако не успеят!

57

Чебурашка

преди 3 години

До БСП...Румен Радев и Мая Манолова са истинските....Застанете зад тях Българи ...Зад тях са руснаците. Ние българите сме против преврата.

56

Анонимен

преди 3 години

Обикалят като изоглавени и никъде не получиха оставка, защото са орда на беззаконието !

55

Анонимен

преди 3 години

То това е навсякъде иде нормален човек да си изкарва хляба плюят че си отишъл защо бе ти си сключил договор не за яд а за работа

54

Анонимен

преди 3 години

ЧЕБУРАШКАТА, а вождът ти чии интереси защитава:Справка-гьолът Белене,руски(турски)поток?

53

Анонимен

преди 3 години

И на Маджо и Пашата ще дойде времето. Гешев

52

Анонимен

преди 3 години

Защо пред БНТ? Нормално е да блокират входа на психодипансера.

51

Анонимен

преди 3 години

Как може да плюеш по човек които е дал всичко от себе си а другия го мързяло ами седни бре лесно е да плюеш *** първо мисли

50

НФСБ

преди 3 години

Другари съветски протестиращи след като изчерпахте с окупация всички държавни институции с изключение на руското президентство на Дондуков 2, ви предлагам да почнете от утре активни окупационни действия в пицарии, сладкарници, кафенета, а около столицата на всички мандри и кланици с цел национализация на имуществото и продукцията в полза на ШУМКАРСКАТА ви " власт"

49

Св

преди 3 години

Съжалявам, но все повече започва да прилича на гротеска. Най - абсурдното, което видях е как хвърляха семки по сградата на Мин. съвет. От една торба на земята минаваха и се изреждаха различни хора и с шепи хвърляха. Разбира се това попадаше по главите на полицаите от кордона, които седяха безмълвни със затворени очи. Унизително и неприемливо, колкото и да е справедлив протеста. Пак ще кажа - ГРОТЕСКА и лошо изиграна халтура.

48

Баи

преди 3 години

Много ми е противен - гешкатаЩе гласувам за всеки които ще е против - герб било на предсрочни било на редовни избори

47

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е дали повечето от вас знаят ,кога започнаха мутренските времена. Колко пъти комунистите имаха възможност за справяне с проблема-нищо.Защо им вярвате бе хора.Народа бил избягал. Не е избягал просто навремето не можеше да отидеш никъде, а сега си свободен да обикаляш света.

46

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... ЧЕБУРАШКАТА протеста тепърва ще става все по масов.. Първо не е тролене и второ не е в ПОЛЗА а ПРОТИВ спонсорираният от Божков и вдъхновява от недоразумението Радев преврат. Против отвратителни те олигавени хиени от Отровното трио, Мая Манолова, Лупи, Костя Копейкин, Корнелия Нинова, Христо Иванов - Пинокио и всички стари муцуни искащи властта чрез преврат.

45

Анонимен

преди 3 години

Майче какво прави Пеевски. Навремето бяхте много близки, за шеф на ДАНС го предложи и комунисти го избраха. А терориста от метрото Минчо чували се с него . Навремето също бяха близки. Та как е пише ли ви , говорили ви. А братя Галеви каква пълнят ли ти сметката, толкова труд хвърли да ги отървеш. А и много здраве от Божков.

44

681

преди 3 години

Един журналист на БНТ се разходи из протестиращите и ги питаше, защо протестират. Всичките отговаряха, че телевизиата на отразаваля протеста "правилно". Когато обаче ги пита гледат ли новините на БНТ, отговорите бяха "не", "ама една жена ми каза". Бу-ха-ха! ***!