146

Анонимен

преди 3 години

Do 135 Сърбите започнаха войната с 12 МИГ-29, а американската коалиция с 250 самолета. Все пак сърбите успяха да свалят един невидим и свръхмодерен "Стелс". Свалиха като муха с мухобойка, ха ха ха

145

Анти Путин

преди 3 години

Ама разбира се! Има ли нещо руско, което да работи или да е истинско. Всичко е лъжа, популизъм, лукавщина. Или поне от 1917г насам!

144

Анонимен

преди 3 години

До Бате Гойко"А трябва ли да е иначе?"Ама моля ти се, разбира се че не.Между другото, на тоя, твоя познат с какви апарати и препарати го лекуваха, знаеш ли нещо?:))))))

143

Не се

преди 3 години

Притеснявайте мужики!Ние винаги имаме отговор при негативни резултати!Важно да сме първи,макар и жертви да има!

142

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПреди 1989та година пенсионерите не ровеха в кофита за огризки от храна.

141

даааа

преди 3 години

яжте банани

140

Анонимен

преди 3 години

$Учен за руската ваксина срещу коронавируса: Рискована е!$

139

Анонимен

преди 3 години

Публикувано във факти.бг: Индия изпитва три ваксини против коронавируса - готова е да ги произвеждахаха индийците ни задминаха

138

Анонимен

преди 3 години

До даааа80% капацитети по думи на вашия избранник, не трябва да се изказват. Ме само банани, ами и месо, колбаси, т.хартия, бензин, дизел и още хиляди стоки от първа необходимост нямаше в рая на БКП=БСП. Така, че никога вече кому ндели няма да управляват. Пак ББ ще спечели, след като направи ход в стил да убием коча с лопатата, сега *** и Ристо Маджов са изпаднали в несвяст.

137

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина не имунизира срещу падане от прозорец.

136

Анонимен

преди 3 години

Турция купи С400 и на Ероган му отказаха Ф-35 и сега вие наумряло.А и вече френските фрегати патрулират с гръцките та ще си подвие куирука много скоро този ***.Турция ке падне без Сащ.

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139Абе, тавариши, вие като ви заболи задни*а и започвате да спамите със всякакви глупости. Темата е за измислената руска ваксина, те дуднат за войната в Сърбия.:))))))))))

134

Бате Гойко

преди 3 години

"нивото на руската медицина е такова, че всички по заможни руснаци, ако им се наложи да се лекуват, бегат на запад"Чак пък факт, че пък и с големи букви... Значи само аз съм крив, да живея в Европа и да ходя в русия, заради лечение.... Може, но съм доволен от резултатите, за разлика от резултатите тук, където живея. Друг показател не гледам - само ефективност.

133

Анонимен

преди 3 години

Русия създава ваксини, САЩ пускат бомби над цивилно население, само в София избиха с бомби няколко хиляди цивилно без никаква военна причина, а благодарните васали издигнаха в София паметник на американците които пускаха бомбите.

132

плефнеелиеф

преди 3 години

абе наложете едни санкцциии на Русиякакви са тия работисанкции за Русия

131

Анонимен

преди 3 години

Сърбите не са почвали война, САЩ започна война срещу една малка държава и започна с избиването на цивилно население и бомбардировки над Белград и обстрел с ракети на телевизията.

130

Анонимен

преди 3 години

според мен стратегията на руснаците беше друга. Помним колко много инфектирани имаше в Русия на ден. Починалите - сравнително малък процент. Още докато вирусът не беше се развихрил в Европа и в Русия, руснаците говореха за комплексна ваксина и комплексни лекарства на базата на медикаменти за СПИН и други. След това са ги пробвали в големи мащаби, докато улучат състав и дозировка. Те си знаят, че ще разчитат основно на себе си и нямат нужда от мнението и поръчките на немците.

129

Анонимен

преди 3 години

Някой видял ли е кремълските клипове, как руснаците си слагат Спутник V и след това за 2 години придобиват железобетонен имунитет срещу Ковид-19?За крилатите ракети с ядрени двигатели и непредсказуеми траектории поне видяхме клипове с отвратително качество.

128

Анонимен

преди 3 години

Турция е член на НАТО и купиха руски С-400. България също можеше да купи руски Су-35 вместо старите американски бракми.

127

Анонимен

преди 3 години

Сърбите почнаха войната с 12 Миг-29 завършиха я с два.Само в авиобаза Батайница свалиха няколко Миг-29.