320

клепapи

преди 3 години

Тия протести станаха като купчините тор по пътя, свикваш с тях, заобикаляш ги и продължаваш.

319

Чебурашка

преди 3 години

До Поп......Господ не му пусна гьовеч ! Пусна му Фигуранта и го направи за смех !.......Фигуранта сам Баце се го докара ото не издигна Плевнелиев за втори мандат а шикалкавеше до последно и издигна неизбираемата Цецка Цачева.

318

Анонимен

преди 3 години

Няма държава в която да е спечелил Грипен и да няма подкупи.Чехия Унгария Южна Африка Бразилия и тн.

317

Василев

преди 3 години

Американските самолети бяха прах в очите, за да мине Южния паток в ЕС и САЩ!!!Но той забуксува на балканска поляна с 3 млрд. потрошена народна пара!!!Време е Доган и ДПС да вземат нещата в ръце!!!Агент Трейси Адамс!ЦРУ!!!

316

Анонимен

преди 3 години

В края на 2017 г. Радев се кандидатира за президент и печели. Чрез първия си служебен кабинет сключва предварителни договори за покупка на Грипен. Слочаеност?

315

хахахаха

преди 3 години

До Анонимен336 че то шишан и доган СЕГА управляват!Бобайката бутна на доган едно въпшно барбекю и сетне му даде сараите в Росенец за компенсация,а шишан си е цар,държи медиите и прокуратурат-какво искате още

314

Анонимен

преди 3 години

Радев влиза в комисията за избор на нови самолети през 2016г като генерал от армията. Във възможно най-първото му интервю за медия, хвали Грипен като най-добър избор.Доказано е, че Грипен са дали подкупи за 12,4 млн евра от 2002 г. в Унгария и Чехия на чиновници и военни.

313

ходжа

преди 3 години

До ПопНито една църква не е направил или ремонтирал.Напротив,откр джамията в Стара Загора преди десетина години още,градът с над 100000 убити българи по време на Руско-Турската война.И също ходи на чешмата на тримата терористи в Делиормана,дето взривиха влака в Козница.Чети и се образовай,***.

312

Анонимен

преди 3 години

Щом Израел е купил Ф-16 а те знаят как се води война значи това е самолета.

311

Анонимен

преди 3 години

И Защо Грипен Ц/Д да е по добър от Ф-16 Вайпър?!

310

Василев

преди 3 години

Бойко Борисов е на колене пред Великата Американска Държавна Администрация и ЦРУ!!!Единственара велика сила, която има технологията да строи мащабни компресорни газови станции е САЩ!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

309

Анонимен

преди 3 години

Майката на всички мутри, Мая, прокудена си търси протест да се присъедини. Тя хейти професионално вече 20 години

308

Поп

преди 3 години

Язък , че Борисов направи и ремонтира толкова много църкви ! Господ не му пусна гьовеч ! Пусна му Фигуранта и го направи за смех ! По-жалък мирянин от Борисов днес няма в България ! И Господ се подиграва вече с него ! Нищо че се кръсти постоянно. От попове файда няма ! Така е казал Гьоте !

307

Анонимен

преди 3 години

Защо Радеф не се радваше на покупката на Ф-16 нали е пилот би трябвало да се радва?!

306

до 304 Българин

преди 3 години

1 Напълно си прав ( дори да си руски тролей), че евроатлантика Боко върти тръбите с пътин и ердоган, иначе смуче от прозападния ВОТ на народа, а НИЕ нещеме никакви ртуски проекти! Сега ше видят какво ги чака комунистите на радев ( като дойдат на власт) точно по тия въпроси2. Сравнен с диктатора радев, борисов е буквално демократ и кротък човек, но в това всички ще се убедите съвсем скоро

305

Анонимен

преди 3 години

И майката на всички мутри иска сладолед.

304

Анонимен

преди 3 години

Спокойно *** и НПО координатори, Доган ще ви изпрати сладоледа да го ближете.

303

Г.Осиновителя

преди 3 години

От утре и аз съм на къмпинг тогава, някой да даде идеи за кръстовище за къмпингуване?

302

Анонимен

преди 3 години

*** напред ! Блокирайте Луфтханза,бойкотирайте Евро 2021,Олимпиадата ! Искам да сте мощни ,силни,да гледате лошо ,да чупите,да ръмжите ! Искам да сте протестиращи дракони ! Искам да сте глашатаи на промяната !Искам да ви чуят в Москва и Дубай !

301

Анонимен

преди 3 години

Аз ако бях на мястото на Бойко, щях да поръчам от Доминос 100 пици за лагера на Орлов мост.Само за да видя реакцията на протестиращите