92

Анонимен

преди 4 години

И ние демократите сме разочаровани от Вас, защото влязохте в съюз с мутрокумонистите

91

Братиньо

преди 4 години

Абе, хуйоСамо че не в тех е проблема. Проблема е Радев. С това, че излезе и каза два милион и половин не са виновни за бедността, виновно е правителството Ама правителството плати миналата шест милиарда и седемстотин за неговата партия

90

Хммм...

преди 4 години

Требваше да им свалим джамовете. Това е НАЙ-СИВАТА сграда на улица Раковска.

89

Анонимен

преди 4 години

Миш-маш и за Президентството, моля!

88

Ла Мано кон Охос

преди 4 години

Коя е журналистката дето седя и снимаше с един телефон. Много изпъната пyTка беше.

87

Братиньо

преди 4 години

Борисов: С този изкуствен пик ще ударим критиците като Мангъров !Че ми писна от тях, проблема е че не можем да им запушим устите .Много питат задават въпроси.Мутафчийски : Спокойно ние сме държаватаБорисов : Да, искат да ме свалят *** долни. Пускат снимки и запис само!

86

Братиньо

преди 4 години

Мутафчийски: Ами мисля да увеличим тестовете, така ще вдигнем заболелите. Въпроса е колко да бъдат на ден?Борисов: Трябва да станат над 200 заболели на ден. За да имаме оправдание да затворим този месец. Опасявам се че може да има протести.Мутафчийски: Ще го измислим, трябва да бъде поетапно. За да не се усетят. Днес ще бъдат 100 утре, 112 , в други ден 166 и така нататък.

85

Странджата

преди 4 години

Мндаааа явно злото куче плаче за полицейска палка! Както се казва Нема лошо да си я получи!

84

Анонимен

преди 4 години

СДС, ГЕРБ и сие, купете щайга домати, една-две кори яйца и отивайте на "Позитано" 20, защото е ясно чия фасада е чистичка и кой стои зад вандалите.

83

Братиньо

преди 4 години

Бойко Борисов: Влез Мутафчийски, как беше на Халкидики.Мутафчийски: Добре господин премиер. Починах си малко.Борисов : Виж сега, трябва да измислим как да вдигнем пика на заразените. Само скандали стават с мене, трябва да отклони вниманието.

82

Аз

преди 4 години

Раковски номер......., сграда на крадци, и продажници.

81

Анонимен

преди 4 години

Абе тия хора имат ли представа колко труд е нужен за отглеждането на домати и яйца?...Избягахте от селата и забравихте какво е труд, какво е да копаш всеки ден, да поливаш по тъмно, да ринеш, ЗА ДА ЯДЕШ???? ПРЕЗАДОВОЛЕНИ келешши, това сте!!!!!!Не уважавате труда на хората!Айде по една мотика и марш на село да помагате на бабите си!!!

80

azz

преди 4 години

Там пребиваващите отдавна нямате нищо общо с демокрацията..Просто сте едни платени жрици на любовта.Тези които започнаха с тази идея и събития се оттеглиха отвратени от това в което превърнахте синята идея...Жалки сте...

79

Братиньо

преди 4 години

Да Добре, жив и зрав. Айде, братиньо

78

Анонимен

преди 4 години

И СДС е история.

77

Аз

преди 4 години

Раковски номер........., сграда на крадци, и продажби и.

76

ВождБуда

преди 4 години

Да ги върне! Да си праат избори и да ми подскажеш, мое да пиеме едно кафе утре, вдругиден и да гиЕ, да, те така го водят, точно, точно, това праимЕ наште пък са обратното, но така или иначе трябва да се умират Абсолютно верно.

75

Некой

преди 4 години

Всички проституиращи довечера при Шофьора на самолета да каже какво да правим. Ако трева да се консултира с Али Баба немедленно!

74

ВождКомунист

преди 4 години

Боре, не може така! И не можеш да уволниш зам.-председател на студентския съвет, щото не искал да го После уволнил моя заместник-министър на правосъдието, са мое да е от ВМРО, мое да е от, ама се едно некак си ме шляпа и мене през ръцетеДа ги върне! Да си праат избори и да ми подскажеш, мое да пиеме едно кафе утре, вдругиден и да ги

73

ЛЕДЕНИЯ ПОЛЮС

преди 4 години

ВИЕ БЛАГОДАРЕТЕ НА БОГА, ЧЕ НЕ ВИ ИЗПОТРОШИХМЕ ВСИЧКИТЕ ПРОЗОРЦИ.А ТАЯ "ФАСАДА" ДЕТО МИЛЕЕТЕ ЗА НЕЯ, Е НАЙ-СИВАТА СГРАДА НА РАКОВСКА? КЪДЕ БЯХТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ И ЗАЩО НЕ СТЕ Я РЕМОНТИРАЛИ/ЧИСТИЛИ?ДОМАТИТЕ СА И НАЙ-МАЛКИЯ ПРОБЛЕМ. АЗ СЪЩО ХВЪРЛЯХ. АКО МИНА ЩЕ ХВЪРЛЯМ ОЩЕ.