174

българин

преди 3 години

Рехави протести казваш? А ако ти си решил да почиваш август и си на море.Няма как да си тук нали? Аз пътувам за морете след 15 сти.И как да съм там? А и тюфле. Ците са в отпуск до есента.И пред кога да " стачкувам"? Всичко ще се случи след 2 септември момче" Браво на тези млади хора че подържат огъня! Борисов е пътник! Кой още Не го е разбрал?!-:)

173

Анонимен

преди 3 години

Ба си младежта,българска ли е или чужденци?за българското ли милее или за черепа?

172

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 195"с половин милион държавна администрация"Мхм, направо два милиона ги сложи. Не ми се мисли, ако на такива като теб им дадат път. Боко ще ни се види Айнщайн в сравнение.

171

Анонимен

преди 3 години

Във всяка държава можеш да живееш добре, дори и в Конго. Въпрос на адаптация.

170

Анонимен

преди 3 години

С половин милион държавна администрация , на която бяха вдигнати заплатите и с манипулации се надяват пак да спечелят избори и да продължат да крадат . Не се поддавайте за партия. Служебно правителство и мажоритарни избори . Всеки кандидат да се чуе , да няма като Лъчо мозъка, шефа на иап и какви ли не неграмотно потурковци, безгласни кукли.

169

въпрос към БСП

преди 3 години

Да предположим,че спечелите парламентарни избори.Кой ще бъде вашият министър председател-Орешарски,Станишев или Жан Виденов?Станишев така управлява,че Еврокомисията спря финансирането по всякакви европрограми!Орешарски предложи за шеф на ДАНС Пеевски и след протести срещу него подаде оставка.Жан Виденов-при него имаше най високата инфлация откакто се помня.

168

Анонимен

преди 3 години

Румъния няма как да е по-зле от България като има два пъти по-голяма територия 6 пъти по-голямо население по-добро образование природни залежи и език спадащ към романската езикова група пишещи на латиница.Само офрен може да твърди че Румъния може да е по-зле от българската пробита дупка.

167

Корк Тики, Таки

преди 3 години

До Анонимен174Убиването на Чаушеску не беше дело на народа, както и запалването на Партийния дом тук, това бяха акции на тайните служби и тук и в Румъния. Двете страни през 90- те години бяха еднакво зле, но пътищата там бяха ужасяващи дори сравнени с нашите! След " чистката" на Кьовеши обаче ни отвяха много бързо, защото ние все още се страхуваме да подгониме крадците от " прехода", с откраднатите стотици милиони долари от нас самите! Ето ви протестиращите повтарят лозунги на един престъпник

166

Анонимен

преди 3 години

За Радев вече и децата разбраха, че е пионка на Москва.И да направи партия - КОЙ ще влезе в нея и кой ще го подкрепи?Ми направо да ходят при Нинова.Нещастници.

165

Анонимен

преди 3 години

Щом в България още има хора хвалещи БКП и Тодар значи от тука не става нищо.

164

Анонимен

преди 3 години

Румъния беше толкова зле , че никой не си е представял дори , че може да ни стигнат. Но Горбачов и американците вързаха ръцете на Живков и разработиха план с предатели , които за лично благо разсипаха държавата.Дори няма смисъл да се обяснява.

163

Анонимен

преди 3 години

Така е и все това Чаушеску ги беше оставил без дългове а Тодар изнесе всичкото злато в Маскве.

162

И

преди 3 години

Чаушеску,и бай Тодор си бяха един дол дренки-послушници на Москва и режима!

161

Анонимен

преди 3 години

Нека искат нов политически проект!Нека го осъществят!Само нека не пречат на другите проекти!Защото свободата е това - Да може да дадеш правото на другия да предяви своите права,които ти не споделяш!

160

Анонимен

преди 3 години

Че Борисов има кюлчета е така.Но затова са виновни германците.Те го крепяха на власт.ЕНП и Меркел.

159

Анонимен

преди 3 години

Протестите са фалшиви, защото са предизвикани от един Президент, който представлява комунистическа партия.Младите са зарибени от наркотици и са използвани.Прокуратурата засили дейноста си и изкара на светло бандитите от партинизацията!ДС хвърля сили и средства, защото много открадна.

158

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се чува недоволството на народа!

157

Анонимен

преди 3 години

Класическата опорка, нямало кой да дойде. Накрая аз ще дойда и всичките гербави троляци ще копаете канавки. Треперете калинки, свикнали сте цял ден да си клатите краката и да си бъркате в носа.

156

Анонимен

преди 3 години

Като се има предвид че Чаушеску дори беше 100 класи над Тодар некадърника.

155

Анонимен

преди 3 години

Румъния никога не е била по-зле от нас и дръпнаха напред не заради Кьовеши разследвания 2007-*** и тн.А много много преди това още 1989-та когато опряха Чаушеску до стената.