84

Анонимeн

преди 4 години

До АнонименПешеходеца има предиство на пешеходната пътека и да я пресече, не да стои на нея. Както и задължение да спре на тротоара, да се огледа и да прецени обстановката. Това не червен килим, а като гледам социологията на БТВ и там май шансовете не са големи. Тия хора, ако искат да ги чуят, да се спрат с номерата и да вземат да решат как да увеличат подкрепата. Това само весели сеирджиите.

83

one of...

преди 4 години

Пак ли Баба Настя? Ей не се наигра това ***! Смени не знам колко формации, за да дойде на власт, ама няма да му се отвори парашута!

82

Анонимeн

преди 4 години

Точно така, да започнем политическо преследване на всички партии. Лицата ще избягат в някоя бяла държава, или пък някоя арабска и внуците им ще се върнат след 10 години като дисиденти. Колко пъти ще го играем тоя сценарий?

81

Анонимен

преди 4 години

10 души тероризират хиляди - браво, много положително, много похвално, въпроса е само кога ще прелее чашата на търпение?

80

Анонимен

преди 4 години

Нека обяснят господа полицаите от КАТ дали пресичането на пешеходна пътека се смята за нарушение на обществения ред?За палатки опънати на кръстовище е ясно - нямат право, нарушение е, съгласен!Но да пресечеш на пешеходна пътека пеш е все още законно доколкото знам (освен от ГЕРБ ако не са го отменили без да съм разбрал?).И пешеходецът има предимство пред автомобилиста!

79

Анонимен

преди 4 години

И аз искам по- добро. Няма нормален който да не иска. Според мен 80% от протестиращите са там да си пият биричката на тиферич, да правят простотии и да хвърлят храна за която УЖ нямат пари и да се заяждат с полицията. Нека си протестират, ама защо обикновенните хора да страдат и да не могат да се придвижат да си свършат работа ?

78

ДС

преди 4 години

Хора без работа. Платени *** решили да пречат на нормалните хора да се приберат и отидат на работа. На всички е ясно че са малко и че няма да постигнат нищо и на Божков скоро парите ще му свършат и тогава ще си седнат на ***. Половината който протестират сега дори не знаят за периода на Жан Виденов ,дори всикнали са да имат всичко наготово дори не знаят какво искат повтараят само едно и също като папагали без доводи без нищо . Още една причина която крещи ,че тези са ПЛАТЕНИ !

77

Анонимен

преди 4 години

До 71 а пък ние искаме оставка на олигарха президент Румен Радев който му плаща Васил Ножков фа отидат Отровно трио в затвора за национално подбуждане на народа по време на пандемия и още по вече Васил Божков си призна че всичката тая *** му е плащано

76

Анонимен

преди 4 години

Жалки провокаторчета!!

75

Анонимен

преди 4 години

И 5 годишен знае как се сваля правителство на Борисов. Свалян е и преди. Този протест не е за сваляне на Борисов. Който се чуди каква е целта на протеста, нека види митингите на СДС от 1990 и ще му стане ясно кой е зад протеста и каква целта.

74

Анонимен

преди 4 години

Тиквата е уникален ***!

73

Nostradamus

преди 4 години

Запишете си : Радев, Манолова, Хаджигенов, Бабикян, Цв. Цветанов, Божков, Цв. Василев и 10-20 активисти (платени) дирижират хаоса в държавата. Затова ПРОКЛЯТИЕТО НА OVID-19 ще ги застигне до края на годината! Гробовете им ще обраснат в бурени до изборите!

72

нЕкой

преди 4 години

Требе бой по краруните на лепиларчетата по протестите. Стига сме ги търпяли

71

emigrant

преди 4 години

И на лудите стана ясно,че тече поредния червен съботаж подкрепян главно от маргинали,красиви и млади синове и внуци на БКП върхушката и полезни и,диоти каквито ги има на всяка манджа мерудия с рефрен не знам ка а,*** неа така?!За разлика от тях червените б,андити знаят Ка а,*** чрез избори нема кой да се излъже да вкара вълците в кошарата,че да изпреядът стадото за стотен път!!Като лотариен бонус,черепягата подава топките на дузпата в зелено от Дубай,а Мустака и Прокопиев не стоят и те мирни!

70

Клоунски Свят

преди 4 години

До РеалистАко не си разбрал това е сценария идващ от ФАЩ за всяка бяла държава + активиране на местните поцинковани клетки в подходящия момент.Вирусчето им пръсна фалшивата икономика -на целия ЗА-ПАДНАЛ свет-(70%+ в сферата на услугите), но такава империя дошла с кръв няма да сдаде без кръв.Лошото е че иде Тиквенова зима, която ще направи онази далечна вече 96/97 да изглежда като разходка в Зоо Парка по Татово време - а истината е че няма кой - всички са мръсни от 31 години насам

69

хахахаха

преди 4 години

До Нина-ти не можеш да пишеш,как четеш и къде четеш?

68

Анонимен

преди 4 години

Не оставяйте Тулупа да избяга.

67

НФСБ

преди 4 години

Онзи ден като минах през една от блокадите на бул. България им казах на тримата наркомана че са за 4 ти километър, а ония се хилеха насреща ми като п.......ки. Но все пак явно са ме послушали и към 4 ти километър са се запътили наркоманчетата на черепа- радев, дано персонала на диспансера успее да им помогне, стресиращо за хиляди столичани е откачени да се въргалят по кръстовищата

66

Анонимен

преди 4 години

Браво, оставка на долните мутри.

65

Нина

преди 4 години

Някъде чето че Еасил Божков си е признсл дори го пишещр и във вестника че той подържал Отровно трио Президента Румен Радрв Мая Манолова и останалите *** и изпраща пари на протестиращи