311

Анонимен

преди 4 години

Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева стремително израства и в партийната структура, бързо е издигната до поста партиен секретар.

310

Анонимен

преди 4 години

Без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време Партията изпращаше само най-верните си хора да продължат образованието си.

309

Джей-Джей Окоча

преди 4 години

ДРАГИ ПРОТЕСТИРАЩИ ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С МИНАЛОТО ПРЕДИ ДА ОПРЕДЕЛЯТЕ БЪДЕЩЕТО ЗАЩОТО ИМА ВЕРОЯТНОСТ ДА ГО ПОВТОРИТЕ

308

Анонимен

преди 4 години

Цецка Цачева ГЕРБ Плевен.И така, първоначално Цачева работи като стругар в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единствения й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. Надежното момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак

307

Анонимен

преди 4 години

Хайде нещо интересно! *** физиономии,първобитни искания...! Като гледам тия на площада почвам да се замислям над произхода на българите,вярна ли е историята! Откъде се взе в София тоя ***?

306

Рада

преди 4 години

До 337 в Южния парк бяхме Пдкрепа и още други хора не е имало тогава партията на Каракачанов аде стига с вашите лъжи помним много добре какво беше

305

Анонимен

преди 4 години

Иванчев ще е министър на здравеопазването. Ще се друса на воля.

304

Да се включа и аз

преди 4 години

Нали знаете,че тези хора ,който са вербувани от ДС навремето са били на крехката възраст от 20- 25 години.

303

Анонимен

преди 4 години

Радо потника и Хаджи Генчо направиха ли дубайското правителство.

302

Анонимен

преди 4 години

Тъй. Щом не щете *** да ви управляват,Първо измитате Борисов. Най големия комунист. С партиен билет, и агент на ДС. После по веригата надолу. Каракачанов, Цачева, Фандъкова и тн. После преговаряме.

301

Анонимен

преди 4 години

До 341 с тези компромати няма да ме заблудиш че ей сега ги изпращам да се каже истината внимавай какво пишеш *** такъв минали сме този период на компроматите не ти еярвам на този нископлатен пояр афе чао и не ми пиши смешни исторййки

300

Анонимен

преди 4 години

До 328 бре каква имформация ти да не би да си от хората който се занимават с тази информация и внимавай какво пишеш че дс не лапнеш кокала с тази глупава имформация

299

До 336

преди 4 години

Трите имена:Красимир Дончев КаракачановДата на раждане:29 март 1965 г.Място на раждане:гр. Русе.Произход:Семейство на служещи.Семейно положение:Неженен.Професия:Студент.Месторабота:Софийски университет Климент Охридски.Партийна принадлежност:ДКМС.Възраст към момента на привличане/назначаване:24 години.Категория сътрудник:Агент.Псевдоним:ИВАН.

298

Анонимен

преди 4 години

"Оригиналност" в изобилие! Има такъв народ, Мутри вън, Да ви видим сметката, Търся си гадже... Протестиращите направо ме спечелиха с тези спуснати им слогани! Елементарния опит за метеж от страна на Радев е толкова плосък, че им се чудя на протестиращите как още не са разбрали, че са кукли на конци в ръцете на изпечени кукловоди! А нишката води към Москва!

297

Анонимен

преди 4 години

Ако се чудите още от къде някои политици имат пари, имоти и прочие, то тук е момента да ви светна, че Агентите на ДС са били възнаграждавани за свършената работа. Абсолютно е било задължително в досието на агента да бъде записван характерът на възнаграждението (пари или друго материално възнаграждение и защото то е давано за ценно донесение, усърдна работа и др.

296

РАДО МА ...

преди 4 години

Не бързай толкова помисли първо какво искаш да напишеш не си на норма нали? Научи се да пишеш малко от малко по грамотно с препинателни знаци, малки и големи букви и най - вече изписвай думите правилно,за да могат четящите да разберат посланията на брътвежите ти! Пък от после коментирай..Започни първо от рубриката свободно време....Пък тогава си тикаи човчицата в политиката!!!

295

Анонимен

преди 4 години

На 19.11.1989 г. в Южен парк се е появила група от 20-30 души, които са обявили създаването на Независимо македонско дружество Илинден. По думите на Каракачанов се е говорело за борба за преустройство, за борба срещу корупцията. Организацията е претендирала да обедини всички македонски преселници в България, като нейният председател ( името е скрито) е твърдял, че има 100 члена учредители в Пловдив, Варна, Благоевград и други места от Пиринска Македония.

294

Анонимен

преди 4 години

До 324 абе твоята фирма защо не даде информация как мая Манолова и дъщерай са купили апаръаменти в центъра на София твоят мухлю президента Радев с негояети заменки за апартаменти лъжкинята Нинова също да каже как си е купила апартамент в Софиа и т.н да не продължавам първо преди да публикуваш неща направи си добър ресърч и тогава пиши не сопирай от весници който бълват фалшива информация

293

Анонимен

преди 4 години

Черепите нещо намаляват . Хаджи Генчо да не е гепил кинтите, раздава само стотинки.

292

Анонимен

преди 4 години

Агент Дончо (Красимир Каракачанов) е подал сведения на 23.02.1989 г. относно издадена брошура на Ив. Александров, която е на тема За ново мислене и нов подход по някои въпроси от българската история / против объркване на политиката на българския национален въпрос.