212

Анонимен

преди 3 години

А някой от репортерите на телевизиите попита ли тези жени от "Системата ни убива", какво отношение има оставка на Гешев към естеството на организацията им?

211

Анонимен

преди 3 години

Вместо 3 милярда за образование , че да дръпнем напред то пускай те ги в ямата. Като пораснат те деца ще плащат яки данъци

210

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Само че темата е за Сачева, а ти цял..... Напротив приятелю, темата не е Дачева, ако не си разбрал а провокациите, които насъсканите от Радев протестъри правят. За тях става реч. И за това, че никаква подлост и мpъcoтия няма да спрат Отровното трио и Радев в болната им амбиция да се докопат до властта.

209

*/*

преди 3 години

<html><body>Каква е, боже, твоята присъдата -те умряха без божия ти кръст,но ти приемаше ги вчера, за да бъдемна стража днес пред святата им пръст.Един обесен поп да ни е знаме,един изстрелян стих да закърви да шепне болката от неговите рани:Не спирай срещу изстрела върви..Спас Гърневски.

208

ПроСоТо

преди 3 години

и какво ще рече "Не протестират майки,политически провокации са",когато...ПРОТЕСТИРАТ МАЙКИ?!?!?!Протестите НЕ са в НС,където ЕДИНСТВЕНО се заиграват с "политиката" фигурантите.Протестите са НА УЛИЦАТА,където НЯМА "политика"!..Има болка,проблеми,мизерия и ..последна надежда на "МОРИТАРИТЕ" да не изрекат влязлото в историята:-"Моритари те салутат,Цезар!"....все пак 21-век сме,а Боктолума от Банкя няма нищо общо със Цезар..

207

Анонимен

преди 3 години

Ако детето е до 12 г. вечерният час е 20 часа. Ако детето е между 14 и 18 часа, вечерният час за него е 22 часа. Глобите са от 300 до 5000 лв.Иначе този закон е от 2008-***.

206

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен.... Хората искат да са европейци, не ***...... Какви европейци с Радев, Мая Манолова, Костя Копейкин, Корнелия Нинова, бащата на фалшивите новини Арман Бабикян, бе приятелю. Ядрото на протестърите е платено от Божков, палатките и шатрите за около 30 бона, кой ги купи? Това, че има някакви заблудени на протеста не означава, че той те е организират от споменатите по-горе индивиди. По всяка вероятност една страна от север също помага. Това е истината, всичко друго е лъжа и и

205

до 206

преди 3 години

Забранено е да се оставят деца до 12г. възраст след 20 часа без надзор. Не е формулирано в закона точно като вечерен час, но е достатъчно близо до твоя въпрос, май?

204

Анонимен

преди 3 години

Майките на децата с увреждания се разграничават от тези злокобни "майки", които системата ги убива. Те казват, че нямат общо с 5-те майки, жадни за медийни изяви и Мая Манолова. Браво на майките на деца с увреждания, които излязоха в подкрепа на думите на министър Сачева, че това тук са медийни циркове с цел лична изгода.

203

Анонимен

преди 3 години

Вижте очите на Божков в записите в Фейсбука,според мен той е под пълен контрол и не говори от свое име,някой му диктува.

202

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 198Откога има вечерен час за деца с придружител?

201

Анонимен

преди 3 години

така става, когато оставиш жените без работа! скучаят и започват да се занимават с щуротии : едни със секс, други с политика! но и двете са едно и също, особено ако им плащат!

200

*/

преди 3 години

Деница Сачева, 2013 година: ГЕРБ управлява със страх и репресии, точно както в комунизма!..Интересно как се променят хората.Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме.Тома Биков 21.06.2012...Ко викаш?

199

Анонимен

преди 3 години

До преди 3 месеца сутрешните блокове изобилстваха със снимки на зрители на коли, паркирани върху места за инвалиди. И със съответната правилна и осъдителна реакция. Сега се паркират бусове и палатки в центъра на София и никой не реагира? Поне малко?

198

Здрасти

преди 3 години

Защо ми е да издържам аляво дете? Цял живот давам после и пенсия няма да взема . 1000 лв хората дето са работили не вземат а тия вземат . Ясно ми е че съм груб к ама моето дете съм длъжен да го изуча без никаква подкрепа от държавата НИКАКВА !! Айде с здраве пък дано видя от тия семейства някаква подкрепа към обществото от което само получават.

197

Анонимен

преди 3 години

Как пък Валери Симеонов не се сети да направи едно-единствено живо предаване, докато беше вице, с тези злокобни "майки". Щеше да получи толкова симпатии, дори да беше набил някоя от тях. По-сериозен политически ПР му трябва определено.

196

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 196Европейце значи също да носим маски, щом се налага, да не паркираме където ни падне, да плащаме данъци и такси изрядно, да се осигуряваме не на минимална работна заплата, да не искаме да минем отпред с протекцията на наш човек и прочее и прочее. Да си отговорим първо готови ли сме. И да знам, че европеец не се става за 1 година, а трябва време, усилия, диспицлина.

195

Анонимен

преди 3 години

Обаче тука имаме ситуация на хора, които протестират след 22 часа, водят непълнолетни деца и малки бебета на протест. Последното по закон винаги се предполага, че е с политическа изгода. Не ви трябва Министър да дойде, за да ви го каже.

194

Анонимен

преди 3 години

Сачева е отговора за този протест.Овладяна,уравновесена,не се поддава на провокации,, не се запъва,не баламосва със завоалирани отговори. Такива твърди хора убиват с безразличие и факти противниците си. Борисов отдавна трябваше да вкара в управлението подобни.Опитът му да управлява сговорчиво през годините докара цирка пред къщата му и катуна на Орлов мост.

193

Анонимен

преди 3 години

Законът изрично забранява:1. Протести след 22 часа2. Присъствие на непълнолетни (независимо дали са придружавани от родител/настойник)3. Показване на кадри с малолетни за политическа изгода