7

Анонимен

преди 3 години

Топлофикация натрапва своята "услуга", и е много правилно човек да има възможност да не я ползва. До сега такава възможност нямаше. Примерно отопляваш се на климатици, топла вода на бойлер, но трябва да плащаш и на топлофикация! Пълен абсурд!

6

Анонимен

преди 3 години

Пореднато малоумно и чисто популистко предложение от Винкела, целящо да постигне още по-голямо разделение и овълчаване на народа..Апартаментите са част от обща етажна собственост, купувайки го човек се съгласява на някой правила, като общи сметки за комуналните услуги. Интересно как ще ползват топла вода, като и тя преминава през общата абонатна?ТоплоФъкация точно заради това ни стриже години наред, защото сме разделени. Ако сметките се плащаха на кубатура вместо с дялово нямаше да са такива

5

Анонимен

преди 3 години

Отказвайте се масово от топлофикацията. Това е безумна структура и с неадекватно управление и колосални кражби.

4

Анонимен

преди 3 години

Поредната глупост. Имал няколко апартамента и да не плаща. Ами дай да не плащат данък сгради щом никой не живее в тези апартаменти. Като има апартамент ще плаща. В закона за етажната собственост дори е предвидено да плаща и част от таксата за поддръжка. Като не иска да плаща да продава апартаментите.

3

Мм

преди 3 години

Най корумпираната държава, вместо да им вдигнат данъците на тези с по няколкото апартамента. Този закон с години не ги приемаха за нормалните хора, но ето че с лоби можело

2

РусенецЪ

преди 3 години

Най накрая нещо смислено да се случи!

1

Анонимен

преди 3 години

Нашия целия блок спря парното заради такива сметки и с климатици. Половината нямаме парно ама сметки от 80лв на месец идваха.