66

Sichtpunkt

преди 3 години

Сгрешена идея на младото поколение що е това демокрация?Всичко се *** и придоби оттенъци на марихуана!

65

Анонимен

преди 3 години

Правилния подход е протестиращите да вземат камъни и пръти и след като свършат с мутрягите и нощните шкафчета да поизтърбушат медиите, да се извадят адресите на синчетата на калинките дрискащи тук.

64

Анонимен

преди 3 години

Полицията да игони протестиращите ! Те тероризират работещите !

63

Димов

преди 3 години

Тези лупени бяха платени. Чиста провокация на невинно момче. Лошо е, че попаднаха на нормален, работещ човек с много приятели. Сега ще има арести на провокаторите.

62

Анонимен

преди 3 години

Тези протестиращи са пълна скръб. Току що по телевизията дадоха как 10 човека са спрели движението на орлов мост и си правят селфита.

61

Анонимен

преди 3 години

"Абе протестиращите, нали се борите за демокрация,срещу мафията и т.н"Протестиращите са навън, излез и им го кажи, не давай акъл на стената тук.

60

Тонката

преди 3 години

ЧРД на лицето Васко Черепа спонсориращ протестите:):):)Неговата "приближена"Лилана довечера ше го поздрави от ареста с парчето"Кацнал бръмбар на трънка":):):):)

59

Анонимен

преди 3 години

В ПИК има видео за случая заснет от видеорегистратор на кола движеща се след джипа. Вижте го и преценете сами.

58

Анонимен

преди 3 години

Абе протестиращите, нали се борите за демокрация,срещу мафията и т.н..От коментарите тук разбирам само , че сте прости,комплексирани,расисти,ксенофоби,задрастеняци.Да рушите можете, да изградите нещо не.И нали давате все за пример как било в нормалните , демократични страни.Там обаче вандалщината не остава ненаказана.

57

Анонимен

преди 3 години

Днес видяха че няма да подаде оставка Бойко, все пак тази уж зачислена към Тихина клошарска медия, не е мерило :)) Ако ги видите на живо ще си умрете от смях, изключвам Росен Петров, уважавам го! :))

56

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите да не пречат на нормалните хора!

55

Анонимен

преди 3 години

То бащата на муджахидина кой знае колко опиумен мак е продал за да му купи джип. То друго там няма.

54

Анонимен

преди 3 години

"Аз лично познавам някои ***, чиито безработни чада сега са по протестите."Давай, кажи им имената щом ги "познаваш".

53

Анонимен

преди 3 години

Това насилие срещу преминаващите прилича на ,,вкарването,, на народа ни в ТКЗС от родителите на утрeпкитe на божкОв.Бokлуцитe са родили бokлуk

52

Правилния подход

преди 3 години

е да се отнасяме към протестиращите като прокажени, или болни от тежка заразна болест. Ако ги избягваме отдалеч и не им се връзваме на приказките ще съществуват в собствения си балон. Целта на протеста е само да отвлича вниманието и да нагнетява напрежение. Затова няма никакво значение какви лозунги издига. По скоро с поведението което демонстрират би трябвало да пише "искаме мутри", "искаме Божков","искаме лотария", "искаме беззаконие и безредие", "искаме компромати и мръсотии за всеки"

51

Факт

преди 3 години

Човекът е програмист и с ежемесечните си вноски към държавния бюджет, работещ в сектор, в който заплатите са високи и не се крият данъци и осигуровки, издържа ей такива протестиращи безработни гащници. Аз лично познавам някои ***, чиито безработни чада сега са по протестите. Мамите са собственички на квартални магазинчета за турски 'маркови' дрешки и няколко фалирващи 'сугестопедичени' детски занимални и йога студия

50

Анонимен

преди 3 години

Долу протестиращите!

49

бойко българоубиец

преди 3 години

Бойко пусна араби убийци за блъскат и премазват българите, но го хванаха. На съд да отива мръсен убиец

48

Анонимен

преди 3 години

Сега движението е сравнително слабо, но, ако го направят октомври ще ядат кьотек.

47

Тонката

преди 3 години

На клипа се вижда,че джипа дава назад и въобще не минава през краката на този симулант:):):):)Като Манол Глишев къде сам пада пред полицаите,удря си две крушета и започва да реве Майкоооооо убиха меееееее:):):)А вече е 18.00 и плажа на Атлиман Китен е FULL MAX:):):):)На камерите така се вижда:):):):):)