75

Анонимен

преди 3 години

Радев наистина е натовски генерал, до като на ББ Първанов му даде генералските пагони, поради отличното изпълнение на задачата за охрана на Тодор Живков.

74

Анонимен

преди 3 години

Абре Фидане ***,какви милиони те гонят? 500-600 хиляди на хранилка при Герб! 100 кафяви братя купен вот! Слез на земята и стига припява едно и също-милиони, милиони, милиони! Виж милиардите които ще се усвояват е друга Тема!

73

Софиянец

преди 3 години

До анонимен 65Нещо по умно от демокрацията, измислила ли е главата ти ?Пък и ми се стува, че даже започнахте да се показвате какви сте всъщност.По митингите крякате за демокрация, а всъщност от написаното се вижда, че не я искате.Какво всъщност искате ?Не искам да ме управляват хора които не знаят какво искат.Само лъжат по площадите, а в главата им други мисли се въртят.През 2013г. ви се получи. Но сега дори и обичайно найвните пенсионери не може да заблудите.Не става !

72

Анонимен

преди 3 години

До The Wall - Pink Floy 78Да не стане, Баце, да си ходите с бой!Приказки от пръжки с малко задръжки! :))))))))))))))))))

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75Горанов е 15 години финансов, а Дянков избяга в САЩ след фалита в 2013 г. ЕС фондовете влизат във ГЕРП фирми а не в народа. Освен това ЕС постоянно се карат за пари и който надделее взема повече или който е по-близо до елита в Париж и Брюксел прибира пачки. Румъния приеха и латиницата и в ПСВ и ВСВ са бази за войни срещу СССР и Русия.

70

До 66

преди 3 години

Ти си един най-обикновен елементарен провокатор.Р.Радев е натовски генерал и никога не е казвал,че иска да излезем от НАТО.Жалък си.

69

Анонимен

преди 3 години

Днес по радиото Валери винкела говореше, че Горанов бил най-добрият министър от периода на прехода....ами загасих го, като го чух.

68

Анонимен

преди 3 години

До 57 До 42И защо са им такива пенсиите? Защото са внасяли малко и/или кратко време! Познавам и хора с по 1100лв.пенсии. С по 700лв. Но са внасяли големи суми продължително време! Явно причина не е в държавата. Отгледали, я не 1-2 деца. Колко от тези деца са в чужбина и осигуряват високите пенсии на чужди родители. А ние се гърбим с нашите вноски и за пенсиите и на техните родители в България??!!! А малко слезте на земята. От 1949-та пенсионните фондове са празни!! Всичко изпляскаха!!

67

Анонимен

преди 3 години

свири свири щурче ...

66

Анонимен

преди 3 години

До 70. За президентството говориш, нали?

65

Анонимен

преди 3 години

Румънски бивш финансов м-р е осъден за корупция,а нашия настоящ такъв,потънал в корупция,го галят с перце.Затова Румъния получи 80 милиарда евро,а ние по-малко от 30.

64

Анонимен

преди 3 години

Без протести страната ще се стопи до Люксембург и ще останат само ГЕРП европейци с френски и турски езици в Содфия.

63

Байфидан

преди 3 години

До 59. Значи нищо не си разбрал. Остави тези 5-6 хиляди, които бяха докарани на митинга на ГЕРБ (между другото симпатизантите на ГЕРБ са около 1 милион). Става дума за другите милиони, които явно не са на същото мнение като протестиращите. Иначе щяха да са там, нали? Ама не са.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67В САЩ полицията ги подгони и те излязоха милиони по улиците и събориха паметниците на робовладелците.

61

Анонимен

преди 3 години

Хей МУТРИ ОСТАВКА И ЗАТВОР

60

Анонимен

преди 3 години

Протестът се стопи другаре, Радьо Магарето хленчи ли силно?

59

Анонимен

преди 3 години

Властта ако е на мястото си, трябва както са се събрали всички тия хапльовци да ги арестува и да ги прати в трудови лагери за грубо нарушаване на обществения ред, както Путин прати Пуси Райът за две години!

58

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев е умен човек не защо е избран от цяла БългарияТой ще измете мафията и ще ги вкара в затвора после ще ни направи президенска република и бих го посъветвал да се ориентираме към изток РусияРумен Радев ще ни изкара от ЕС и НАТО!и пак ще си бъдем с братска РусияРумен Радев с теб сме дано го направиш бих те посъветвал да го направяш

57

Анонимен

преди 3 години

До СофиянецДемокрацията е провалена система, защото хората се разделят едни срещу други и се стига до война.

56

Mhm

преди 3 години

Червената хунта е много проста. Хората се чувстват в несигурност заради вирусът,а сега чувстват и още по-голяма несигурност заради опитите на всички да се докопат до властта. И ако има избори от злоба ще гласуват за Герб,защото червените са им натресли предсрочни избори по никое време. Всеки мрази интригантите,а тези са точно такива.