149

Анонимен

преди 3 години

В понеделник протестиращите ще блокират Парламента с искане за неговото разпускане.Корнелия Нинова и БСП имат един единствен полезен ход в тази ситуация.Цялата им парламентарна група колективно да подадат оставка като депутати и да напуснат Народното събрание.

148

Хасковский Камсамоле

преди 3 години

Череп-касичка се изпразни.Сега доят каолиновата касичка.Рубла-касичка не вярва вече на сълзи и сoпoли.А Сорос-касичка не знае на кой нов ред се намира вече......

147

До L

преди 3 години

Хахахаха ...Как ?

146

До 186

преди 3 години

Само почакай и ще видиш.

145

ПроСоТо

преди 3 години

Кога ще вкарат Румен Шведски в затвора, където му е мястото?

144

Анонимен

преди 3 години

Ох на мама убавците убавите! Ама вие сериозно ли си мислите, че ще свалите правителството! Ами добре, протестирайте, протестирайте не 10, ами 100 дни на площадите, сега е демокрация и можете да протестирате, демокрацията е най-добрата система. Протестирайте цяла година, а Бойко ще ви праща селфита от Брюксел как се прегръща с лидерите на ЕС. Хайде сега, лапнeтe по един банан и всички на претеста - искайте, искайте, искайте.

143

GG

преди 3 години

До 177Ясно се вижда кой е неграмотен. Единствената запетая, която си сложил, е грешна ! Да не говорим за липсата на други... Хахахах

142

Българин

преди 3 години

До анонимен 174Пък по времето на Цар Борис IIIбългарите живееха най добре, докато не дойдоха комунистите!

141

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Ученика на Живков може и повече обвинения на има...... Може! Може и ако Радев нареди служебен кабинет да почине в следственият арест.

140

Шаши

преди 3 години

ЕС ФоревърПише се назад. А така - назад, назад, назаде и става изодзад.

139

До 148

преди 3 години

Добре ли си?! Звучиш като човек с огромни ментални проблеми ! Потърси помощ!!!

138

Искането няма мярка

преди 3 години

До Анонимен 160И като се събуди видя че си се опикал.Искал, ти си никой , десет цифри. Ти си само ЕГН.

137

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков българите живееха добре.

136

Анонимен

преди 3 години

Бойко се е разбрал с Мустафа да спре тръбата на Турски поток през България и остава на власт, а Мустафа нареди и на ЕС да не го закачат и да го прегръщат. Така че оставка няма да има.

135

Анонимен

преди 3 години

Тълпа, стари, млади - сърдитиМутра им вика: само са паритеи стадото тръгва напред опиянено Череп чат'и Live от ДубайНа всички мутри- Gut bay!Фигуранта заканва се с юмрукБорец за "свободй" е той тукРеч държи, кълне и съскаНа вси страни отрова пръскамутра грози ли арестНемедлено организира той протест

134

Анонимен

преди 3 години

Да дойде Клаус Майне да ни попее малко за уинд ъф ченч, да ни дойде един уинд ъф чейнджис да се промени живота ни да живеем леко и приятно и да си доставяме удоволствия, а не да страдаме под диктатурата на путинския троянски кон Борисов.

133

©®™

преди 3 години

Не ги било спряло времето ли? Много добре ги спря тия заухавци. Марш на работа мързеливци, о забравих нямате. Лошо и билетчета за търкане няма. Мъка, мъка тегоба голяма.

132

Анонимен

преди 3 години

Не ми е интересно така, къде е шефа на тролчетата :)

131

Анонимен

преди 3 години

Кинтите на черепа отидоха в чекмеджето на Бойко.Затова не останаха за протестиращите.И затова не сме платени.Мразим ви безплатно.

130

До 160

преди 3 години

Виж Луканов,Виденов,Царя !Те ги даваха !