10

Анонимен

преди 3 години

Какво възстановяване на полицаите бе, папагал?От какво?Тежко раненият ударен с пластмасова бутилка...А пребиха хората, башибозуците.

9

Българска работа

преди 3 години

Какво правим? Размирици по време на чума и икономическа криза. Две секири ще ни ударят едновременно, а ние се бием помежду си. Защо?

8

Видяхме,

преди 3 години

видяхме, как ги завлякоха зад колоните на МС и 6-7 гавази РИТАТ човек проснат на земята!!!!!!!Като е нарушител, закопчайте го и го карайте в РПУ-то, нали такава е процедурата и такива са задълженията ви?!?Последно: задържаните 10 ли са, или 20???Как може да не се знае колко са?

7

Всеки ден ще е така

преди 3 години

Зо победата! 45 години стигат! Времето е наше! Има хора, които от 30 години ходят вечно на протести. Тъжното е, че са остарели и като се обърнат назад да видят какво са направили със живота си, разбират, че само са протестирали и нищо повече.

6

Ха-ха

преди 3 години

ДГД, ГЕРБЕРУНГЕЛИ! ВОЖДА ВИ ЩЕ БЪДЕ ОКОВАН, ЗА ДА СТАНЕ БУЛКА В ЦСЗ!

5

Че Гевара

преди 3 години

Вашата мама фашиска,политици прокорори съдий и бизнесмени до 9 поколение,бесилото краят ви идва...бавна и мъчителна смърт ви чака,Революция народе иначе умираме.

4

х

преди 3 години

И за какво? За да върнат БСП? За да има пак избори и пак Герб да ги спечели (според Сова Харис). Как не ви писна едни и същи филми всеки път. Бързо възстановяване на полицаите, и те имат семейства, а нарушителите да получат цялата строгост на закона.

3

2луп

преди 3 години

Талибанска брадясала банда татуиран башибозук с каски. Аз полицаи не видях. Но те не са виновни, те са генетично увредени и друго не могат.

2

Ушанки

преди 3 години

Малко ви е, ...да не стане като в Сърбия и Гърция!

1

Йори

преди 3 години

Срещу народа няма как да стане пичове