416

Анонимен

преди 3 години

Лаптопа ми е 5 бона, айфона ми е 2 бона.

415

Анонимен

преди 3 години

Нали се сещате, че правителство в България може да се назначи или смени само по решение на САЩ. Пък вие си протестирайте, протестирайте си, сега е демокрация, може да се протестира, да олабите малко напрежението, да повикате и да поскачате, и знамена даже ще ви осигурят за протестите.

414

до 549

преди 3 години

Наистина! Корана вируса показа реално колко злетаци има!

413

до 543

преди 3 години

Аз съм с айфон, имам лаптоп за 3 бона, купих си 100кв апартамент наскоро. Безпартиен съм, не ме интересуват протестите, не ме интересуват и обикновените хора, защото минах пубертета и разбрах, че няма смисъл. Всичко сам си постигнах, само съм благодарен на майка ми и баща ми, че ми платиха образованието и ме възпитаха правилно. Искам само спрат да ми харчат излижно парите от данъци, като например охрана на змей паради, протести и да спрат да се заразяват толкова много хора, защото ядат от данъци

412

Анонимен

преди 3 години

Европа не съществува като субект. Европа е само придатък на континента Евразия, който се владее от Русия.

411

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 531 Кой е в затвора ?Отнема се имущество , бизнес от едни престъпници и се дава на други такива / близките до властта/ Защо не се разследват и Пеевски , Домусчиев , Ефбатките Защо Василев и Божков бяха оставяни да си разиграват коня, а след като се скараха , Борисов се изкарва ,че не ги е покровителствал Защо не ни искат в Шенген - заради корупцията , последни сме по доходи , в топ 2 на света !!!! по смъртност . Хората мигрират на Запад за някое друго евро да стават роби

410

съд

преди 3 години

радев да бъде разследван и съден за беззаконията си, това иска народа

409

До един

преди 3 години

Те направиха повече от Виденов,Луканов,Станишев и царя взети заедно ! Без да броим щетите нанесени от комунистите !

408

до 520

преди 3 години

""Тиквата е изпечен кoмyнист. Безспорен факт.""Нещо повече той е буквално възпитаник на Тодор Живков , навремето Живков им пречеше на комунистите да си разграбват държавата но се справиха с него сега е ред и на възпитаника му .

407

Бай Тошо

преди 3 години

Ако бях жив, щях да ви кажа, че сте злетаци, защото в момента дестабилизирате България, но вие си мислите, че правите кой знае какво. Протести с хора нагъсто, без маски, следващата седмица, ако не извадим късмет, още повече заразени. Гърция вече ни реже, още няколко страни в ЕС са ни сложили рискови. После да не кажете, ми нямаме работа, никой от ЕС и въобще от някъде си не иска да търгува с нас.

406

Анонимен

преди 3 години

До До 499 АнонименО, я моля ти се! Ти пък си му гледал смартфона и знаеш какъв е! Това с крайната бедност е само в главите на некои много залюхани комунисти, като някаква абстрактна представа, отнасяща се за другите... А ти с трета употреба смартфон ли си? Ти как живееш? Закъсал ли си? Имаш ли нужда от нещо? Гладен ли си? Ако трябва да ти помогнем с нещо?

405

Един

преди 3 години

Не разбирам, защо се джафкате помежду си. Ясно е, че ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП. Нищо съществено няма да направят за народа и за България. Време е да не са на власт и да им се потърси сметка за многото откраднати пари, вкарани в офшорни зони.

404

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да почне процедура по импийчмънт на Радев? Тоя човек желае да върне на власт мафията от БСП чрез бунт.

403

До 537

преди 3 години

***()т,не виждаш ли,че е написано хипотетично и иронично.Катарзисът се използва ,за да мащабира и изрази парадокса ! Къде видя буквално сравнение !? А и разбира се,че човек,който твърди,че няма какво да яде,не би се оплаквал чрез социални мрежи,а би се потрудил,за да се нахрани ! Безработицата е най-ниска от 30 години !

402

Анонимен

преди 3 години

Ами като е мутра Бойко, нека черепа, Вълка, свинаря от Пловдив и останалата пасмина ви управляватте не са мутри, те са почтени интелектуалци ... нали така другари ?

401

До 499 Анонимен

преди 3 години

Това, че има смартфон трета употреба и се е закачил на WI-FI не означава, че е от средната класа. Ти имаш типичната за бруталните комунисти логика от началото на 50-те години, че който притежавал цъpвyли и легло не бил социално слаб. Та до ден днешен - щом още е жив, значи не е беден! Като се нагъта от глад тогава ще му мислим!

400

Анонимен

преди 3 години

До 531 Ти явно си доста неграмотен!

399

до 530

преди 3 години

Кой ти яхна протеста, шаранче? Кой? Утре да не кажеш, ми те ни излъгаха!

398

Анонимен

преди 3 години

Защо не попитаха хората дали да се присъедим ярем 2

397

Анонимен

преди 3 години

За какво протестирсте бе,пр(),стаци ? Кога сте живели по-спокойно,по-сигурно и по-финансово независимо ? Кога,питам? Кажете и ще проверим статистика на цени/заплати ? За какво протестирате? Кажете какво искате? От какво по-точно сте недоволни? Ще ви се обясни! Какво значи корупция при положение,че толкова престъпници са в затвора,а олигарси подсъдими,както никога,никои не го е правил.Прокурорите Филчев,Татарчев,Велчев кого осъдиха и кого изобшо разследваха,че искате оставка и на Гешев?