279

Факт

преди 3 години

Има скок на заразените заради повечето направени тестове. Факт!

278

Анонимен

преди 3 години

Липсват ми форумите математици, да ни обясняват Скока с повечето направени тестове. Къде сте гении на аритметиката.

277

Анонимен

преди 3 години

Споко, уикендите вирусът е в почивка из целия свят - ще паднат драстично "болните"

276

Димитър

преди 3 години

До Светозар"Мангъров го каза в прав текст вчера: заразените се увеличават, щото се вдига и клиничната пътека. Също като делегираните бюджети в училищата - колкото повече, толкова повече."Стадо стадо, пътеката се увеличава от 01.08.,има над 20 дни до тогава. Тези "уж" болни, ами ако оздравеят и недочакат 1200 лева? .....

275

Бау

преди 3 години

До 330Мда, признах си ... Все едно с мои бизнесите .. :D Все едно сега го осъзна ... И децата го знаят, принципно.

274

Некъф

преди 3 години

Почнаха протестите и се увеличиха заразените !!!Ще излезе вярна приказката "маските са за да мълчите" !!!

273

Елсито

преди 3 години

починалите едни и същи бройки!!!!

272

Димитър

преди 3 години

Къде са днес "експертите", представящи ни таблици с броя тестове и процента положителни?За вчера имаме голям ръст в процента, нещо да кажете? А и тестовете са по-малко от предходният ден. Броят на лицата в болници съшо расте. Само не ми излизайте с клиничната пътека, тя ще стане 1200 лева от 01.08. Сега сме 10.07. Има цели 21 дни, няма как това да е причината.

271

Анонимен

преди 3 години

Т. Дончев гледа кат натровен. Дали не предусеща нещо?

270

Наш Георги

преди 3 години

Откъде се поръкнаха толкова умници - защо ло досега не са станали поне министри ?! А-а това са тролчетата Нинови и президентски - малко спите,бре ! Ама щом ви се плюе-давай-те...

269

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Хунтата иска да сплаши хората да не излизат на протести..... "Хунтата" като термин бе въведена от олигарха беглец с 18 повдигнати обвинения Васил Божков. От него ли получавате указания и опорни точки?

268

Чебурашка

преди 3 години

До 66...... аз съм от онези който направиха всичко възможно за да се Евакуират от Бг ***. И го постигнаха....... Но и Черепа се евакуира в Дубай но сега всеки ден призовава за бунтове. И ти правиш нещо подобно по форумите.

267

Анонимен

преди 3 години

Хунтата иска да сплаши хората да не излизат на протести.Вчера суверенът предпочете да се зарази с Ковид-19 от колкото да остави Доган, Пеевски и Борисов на власт.

266

Анонимен

преди 3 години

Ама ГЕРБ още ли си мислят, че в условията на подобна криза телевизията е фактор?Ми няма ние да свалим Борисов, САЩ ще си го свали.Не мислете за протести, а за избори.

265

Анонимен

преди 3 години

М-м да, сега ББ никой няма да го кани на вечеря и закуска.Ле-екинко ще му се изпотява вратлето и няма да спи така сладко!Никой чуждестранен политик няма да се компрометира с подобна среща.За всички и срещи на "върха" ще канят външния министър на България и ще помолят ГЕРБ и ББ, докато се изчистят случая с изтеклите материали уличаващи го в корупция, да изберат ДРУГ Министър-председател.

264

Пижо

преди 3 години

Нова телевизия изби рибата днес. 8.00 - едночасово интервю по поръчка с Гешев. Идеята: колко съм готин, колко другите са лоши. Аз ще каза, че састра ти е ..., а ти дори няма къде да кажеш, че нямаш сестра. 9.00 - интервю с Банкянският селянин . ще продължава до обед! Темата: същата. Колко съм готин и как проЗтия народ , а не аз е виновен за бума на короната! Очаквайте в 12.00 интервюта последователно с Караянчева, Дариткова, Каракачанов, Симеонов и така до 19.00 часа

263

Анонимен

преди 3 години

Голяма част от тях имат бизнесиПоне си призна, че голяма част от властващите имат бизнеси. Тъкмо се чудех откъде поддържат такъв стандарт на живот с едните чиновнически заплати.

262

Анонимен

преди 3 години

Бойко сега се излага по телевизията.

261

Анонимен

преди 3 години

незаконни митингиБратле, термин от типа "законен митинг", "санкциониран митинг" и т.н. има само в Русия и подобните й държави. Ако и ние сме такава, да искаме разрешение да изкажем недоволство, закъде въобще сме тръгнали.

260

Анонимен

преди 3 години

Отвличане на вниманието от провала на ГЕРБ с епидемията, с предизвикан от ГЕРБ псевдоскандал с президента. Сега пак лъже и маже по телевизията как президента бил виновен.