138

Тонката

преди 3 години

Привет от Созопол:):):)Току що се прибирам от плажа на Смокиня:):):)Водата изключителни чиста(сълза)и приятно топла,чадъри и шезлонги по 2.50 не,че ми дреме за цената де:):):)Видях онази същата на едно заведение къде оня ден ревеше,че WCто било 2 лв,а уж щеше да заминава за Гърция:):):):)Абе днес път,плаж и малко съм поизтървал новините:):):)Какво става с Prezident Pl-Uzunov ми е интересно?:):):):)Тикнаха ли го у ареста или отърва кожата?:):):):)

137

Българин

преди 3 години

Гешев си фабрикува престъпления!

136

Анонимен

преди 3 години

Гледам протеста събрали се няколко стотин или хиляда другаре от яд за еврозоната е това е положението другаре приемете го младите го разбраха ама вие още не сте дори и вашите бесепарски синчета учат в САЩ никой не учи в Русия синчето на Нинова е даже и в на работа го уредиха

135

БДЖ София

преди 3 години

Стандарта е да НЕ се намесваме на ГЕРБ с чекмеджето с пари и оръжие в спалнята,Доган САрай може да има електроцентара и пристанище.

134

Българин

преди 3 години

По време на случката на Плаж РосенецГешев е бил с Доган в резиденцията !

133

Koko

преди 3 години

Гешев е най хубавото случвало се на България от много време насам. Ще раздаде божията справедливост. За всеки крал има по нещо, всекимо совето. Всички дето го плщете пред него ще лазите.

132

Помия си

преди 3 години

Гешев! В затвора ще лежиш, марионнетткооо!!!!

131

Iozeff

преди 3 години

До IozeffБорисоф е бесен и нещастен защото Президента Гн Радев е уважаван и почтен!Гешеффф нищо не казва за шкафчето с парички!

130

Анонимен

преди 3 години

Издънките на Гешев са доста вече !Доган ще го хока тоя Гешев Никъв успех срещу президента

129

саки

преди 3 години

Браво Гешеф,напълно еднакви стандарти.Шведската верига Икеа,пусна нов стандартшкафчета с двойно увеличение на обема от пет на 10 млрд.,но евро в брой банкноти от 500.или 1000 лева за Бойко Борисов.Там стандарта как е?Работи ли?Ще ви катурнем!Вервайте ни!Велика Сърбия и велика България!В СЪРБИЯ СЕ СЛУЧВАТ УЖАСНИ НЕЩА,ЕНЕ Е ЛИ ВРЕМЕ И В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СЛУЧВАТ...НОРМАЛНИ НЕЩА!Виж пресата на Балканите.Отново Борисов е номер 1,даже и в...Турция!За Румъния не говорим,тя е вече друга...бира!

128

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

До 134 не аз ти си се объркал БСП никога повече няма да окраде държавата ,хората не са глупави , но вие сте глупави и увредени руски мекерета дори и пенсионерите не ви понасят вече

127

Iozeff

преди 3 години

До Е как ще сте за евро

126

Анонимен

преди 3 години

Каскетите са различни, но тиквите са едни и същи.

125

Анонимен

преди 3 години

Нагло корумпе си Гешев! Прозрачен си!

124

Анонимен

преди 3 години

До МладияпремиерсхаремаОле, колко си млад, пък колко си се объркал. Язък!

123

Барба Ганьос

преди 3 години

Мисирков дали наблюдава протеста зад завесата?

122

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше с каскет, щях да реша, че е много умен и играе в комбина с Божков срещу Бойко.

121

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

До анонимен 124 поредния бесепарски *** си ти бе аз не съм получил 1 лв ама ти явно си на заплата при бесепе аз съм обикновен човек не като тебе руско *** продажник Герб ще падне като падне БСП от парламента герберастите ще си го държат доживот на власт ама не ви увират тиквите да го разберете платени драскачи

120

. . .

преди 3 години

"Вече няма недосегаеми! Не може затворите да са пълни само със социално слаби и без политическо влияние български граждани. Прокуратурата действа на базата на закона, както в ДАБЧ, МОСВ, ДХК, ГДБОП, така и в Администрацията на президента"

119

Анонимен

преди 3 години

еднакъв, еднакъв, но за едни е по-еднакъв май нещо?!?