211

ееее

преди 4 години

До Чебурашкаама нали Мутафчийски му е приятел от 20 години, така ли се постъпва с приятели от две десетилетия? Ох, забравих, властта е сладка, компроматите дебнат, изборите идат. ег***ти държавата.

210

Баси

преди 4 години

Тоя плещеше точно обратното преди два месеца.

209

Лукума

преди 4 години

Дали това изказване означава, че септември може да вземат мерки? Най-страшно ще бъде ако затворят отново децата. Нанася им супер психологически проблеми. Учителите се биха в гърдите каква страхотна година са направили, но децата нищо не научиха. Бъркаха си в носовете и гледаха телефоните, докато учителите сричаха по Microsoft Teams и Zoom.След което всички станаха "отличници". И как пуснаха дрогираните хулигани по стадионите и селяните по чалготеките, а учениците, вкъщи? Наесен пак ли вкъщи?

208

Факт

преди 4 години

А Гърците много се затварят, ама Ноември месец ще почнат и да реват за заеми - защото им се провалил сезона - и интересно от къде ли Европейския съюз ще вземе пари да им даде. Сигурно ще да е от нас.

207

до 218

преди 4 години

как да се пазим. Ти ще заразиш някой който да зарази сина ми и той мен? Вдяваш ли глупакоО!

206

МА , ПРАВ Е БОКО...

преди 4 години

ВИЕ САМИ НЕ СЕ ПАЗИТЕ .....ПОСЛЕ РИВЕТИ....ХА,ХА,ХААААААААААА....НАЛИ , НЕМАШЕ ВИРУС ,БЕ....??!ИСКАТЕ ПАК , НЕКОЙ ДА ВИ ЗАТВАРЯ ЛИ...ХА,ХА,ХА,ХААААААААА...ЗАТВАРЯЙТЕ СЕ САМИ!ПОЗВОЛЕНО Е ...ХА,ХА,ХААААААААААА...

205

Анонимен

преди 4 години

Абсурдно е да се разчита на съзнанието на хората... които например нямат такова.Бай ***, стадото и съзнание... Смях в залата.

204

Анонимен

преди 4 години

Искат да ни чипират и управояват отвъд океана с 5G. Новата програма на майкробософт.

203

Баче Кико

преди 4 години

Ни знам що ривети само за заведенията и фитнесите, а никой не обелва дума за заводи, цехове и офиси. Огнищата са там по цялата страна, а те никога не са били затваряни. Като ще ривем да ривем за всичко. Училища и детски градини също са проблемни - и те трябва да се затворят - и за тях трябва рев.

202

диско щурак

преди 4 години

утре като те затворят в панелката, ще си правиш дискотеката в клозетта.

201

Анонимен

преди 4 години

Олеле, всичко е като по план!

200

Анонимен

преди 4 години

Туристът, ходи където си искаш, ама.не се заигравай с месните туземки. По отдалече им се радвай. Няма да пукнеш.

199

Дискомен

преди 4 години

Все пак ми е кеф как виете на умряло.

198

а не бе

преди 4 години

До крайно време е тоясигурно го тестват през ден, ти да видиш

197

турист

преди 4 години

Туризма е до време, зимата банско ли ще бъде новия развъдник, пак ли ще се кланяме на пияните англичани там, пак ли ще мъчим местните, какъв е плана за есента? аре, бе ***, що не питате тия работи??

196

Анонимен

преди 4 години

Пак казвам, че с моята пенсия, която беше увеличена с 30 лв, мога да си позволя уиски и коняк профилактично. Аз си се пазя сам. Не ми трябва Баце да ми каже какво да правя.

195

вабанк

преди 4 години

И младите да се тръшнат, като не мислят...

194

Анонимен

преди 4 години

218, за умиране ред няма. Може ти да изпревариш дъртите.

193

Анонимен

преди 4 години

Като ви е страх, пазете се! Защо трябва друг да ви заповядва да се пазите, сякаш нямате глави на раменете си. Не ходете в заведения, пазете дистанция. Правилно и адекватно решение на правителството. Феновете на маските ако искат да спят с тях. Всеки да се пази сам! Една заповед няма да промени нищо.

192

До 213

преди 4 години

Има доста хотели, които може да се ползват с тази цел, хем ще получават пари от държавата срещу нещо а не, както в момента получават пари и са празни. Назначили са родата до 9-то коляно за да взимат кинти.