73

Анонимен

преди 4 години

Единственото спасение в МВР е масова чиска от долу до главата Борисов който беше мутра от СИК.

72

До 60

преди 4 години

В сайтовете журналисти няма! Това са преписвачи и тепърва влизащи в занаята.Хора предимно амбициозни моми от провинцията от кол и въже ,не ги наричайте ***,защото това е сериозна професия и не е за всяка уста лъжица!

71

Анонимен

преди 4 години

Смешникът първо да завърши право в юридически факултет ,а не в школа на полицията и тогава да се прави на велик шишак.

70

Анонимен

преди 4 години

До ЖоркоСупер е ама нещо що не разследва снимките и записите с Бойко?

69

само да питам

преди 4 години

че тея са правели чадър е ясно , ама над Кого ? Кой са пазели ? Е,те това е по-интересно

68

Анонимен

преди 4 години

Анабел,Опитай се да се сдобиеш дори с една банкнота от 500 евро, да не говорим за пачки и пак питай.Освен това, ако имаш доход, трябва да докажеш откъде е. Я да те снимат, с твоята заплата от 800 кинта, с пачки за милион сигурно в чекмеджето и да пуснат сигнал до НАП, да видим какво ще стане.

67

до 61

преди 4 години

Ако можех сто минуса щях да ти сложа !

66

Пепин

преди 4 години

До Ф.С.БАйде стига сте хвалили един признат от историята за провален тоталитарен режим! Всички комунисти, които познавам са тесногръди проста*ци.

65

Ф.С.В.

преди 4 години

Мда -сега всеки има хладилник печка телевизор -само че в обзаведена КВАРТИРА))) ХАХАХА -знаеш ли че през Комунизмът беше обидно да си на квартира!!!??? Не те знам на колко годинки си -и не ме интересува- ще ти кажа цифри пред които и Боговете мълчат- КОМУНИЗЪМ-9 МИЛИОНА БЪЛГАРИ!! СЕГА 6,5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ КАТО 1.5 МИЛ НЕ ПРИПОЗНАВАТ БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК ЗА МАЙЧИН!!

64

Анонимен

преди 4 години

Познайте кои са.......Ами, наследниците на БКП - ГЕРБ, ДПС, БСП?

63

Анонимен

преди 4 години

Прогнила от корупция осемдесет хилядна банда рушветчийстващи копанари и потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници. Това представляват.

62

Много ясно че има !

преди 4 години

Докато не разберете, че продажбата на такива в-ва прави богати "нашите хора" по властта, няма да има край !!! Крайния потребител , не е проблема !

61

Анонимен

преди 4 години

Завъртете се в Икономическата полиция. През 2016-2018 се продаваше от наследници доста земя. Проверете хората си в РДМВР в плевенска и ловешка област. Да не би някой я шеф на ИП, я служител от тая служба да се е омърсил с комисиона.

60

Гущерче

преди 4 години

Пада яко късане на опашки.

59

Тъжно

преди 4 години

Тъжно, че точно хората, които трябва да ни пазят 99% от тях са намесени в корупционни схеми с престъпници, като почнеш от обикновените полицаи и стигнеш до висши прокурори и съдии.

58

До Ф.С.Б.

преди 4 години

Не те знам на колко годинки си ,но не се олицетворявай с ,,българският народ" Всеки за себе си знае как живее и сравнява с това какъв беше животът от бай Тошо до днес.Днес живеем в пъти по добре от времето на Тошо,Луканов,Попов,Беров,Виденов,Симеон и ,,тройната"Който го е живял и преживял може да прецени.....А вие пуберите ,свикнали само да получавате и да търсите кусури никога и от нищо няма да сте доволни!

57

Анонимен

преди 4 години

Поне веднъж така наречените журналисти няма ли да направят малко усилие и да им напишат имената или е прекалено трудно за тях това усилие.

56

Умен

преди 4 години

Не е възможно да остане само една банда престъпници освен ако не бъде въведена диктатура. Сега бандити се бият коя ще надделее.

55

Анонимен

преди 4 години

.......Тези длъжностни лица са най-висшите.........Абе, дали тези, дето сега ги обстрелват като патици от гюме, не са най-нисшите от висшите.

54

Ф.С.В.

преди 4 години

ДО 50 ***---Едно време ток вода храна беше стотинки!!! на заплати 120-200лв!! Всяко семейство имаше апартамент и дори не го заключваше -Времената бяха толкова "ЛОШИ" ЧЕ СТАНАХМЕ 9 МИЛИОНА БЪЛГАРИ--СЕГА Е ТОЛКОВА "ХУБАВО" ЧЕ С ЕДНА ЗАПЛАТА НЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИШ ОБУВКИ СЛЕД КАТО СИ ПЛАТИШ ВСИЧКО - И БЪЛГАРИТЕ ИЗБЯГАХА ПРЕЗ ГЛАВА В ЧУЖБИНА ЗАВИНАГИ!!!!!