300

Стар набор

преди 4 години

Браво на СЪРБИТЕ че присъстват на парада, това са истински СЛАВЯНСКИ БРАТЯ ! А нашите натовци, въпреки че са учели в Съветски Академии на времето си, се надупиха на тези, които за нищо не ни зачитат, нито знаят Лили Иванова и Емил Димитров, нито са чували за Шипка и Плевен. СРАМОТА !

299

Тонката

преди 4 години

ДРУГО НЕ ВИЖДАМ ЗА "ШИРПОТРЕБАТА"е какво да видиш, като пазаруваш от "Всичко за един лев":):):)Ракетни двигатели ли очакваш да има там, ядрени реактори ли?:):):)

298

Nekoj

преди 4 години

Кои са по-близки до българина, русофобите или русофилите. Добре аз лично не подържам ЛГБТ обществото, предпочитам брака да е определен като съюз между мъж и жена. Моментално ставам русофил по тия показатели. Не подържам либералния капитализъм, предпочитам да имам некаква държава (не администратори служещи на световния ред) значи пак съм русофил. Е то се виде, като русофил ще се мре.

297

Тонката

преди 4 години

"Звучиш ми като учителя ни по научен комунизъм навремето"зарежи го учителя ти, лека му пръст, пусни някой канал и гледай Блек Фрайдей:):):)

296

Куку

преди 4 години

Путин отново изкара мажоретките

295

Д-р Охххх....

преди 4 години

Демонстрацията ще им изиграе лоша шега. Вирусчето не прощава на силни или слаби.Вирусче какво да го правиш.

294

българин

преди 4 години

До: номер 310 (Скоти Пипан)Звучиш ми като учителя ни по научен комунизъм навремето.Той ни убеждаваше същото в което се мъчиш да убедиш нас сега.Вие вика не сте били в САЩ, не знаете какво е.Еми, аз вече бях. Чак градове кaтyни не видях.Квартали да, има такива в които ме беше страх да ходя.Но има такива, в които може да припаднеш от удивление.Да, там където владее Цар Долар може да те заболи сърцето че не живееш точно там.Останалото е комунистическа пропаганда!

293

Do 309

преди 4 години

Драги ми русофобе, Не съм сигурен че русия би си мръднала пръста за такива като тебе. Ставай си мюсли никой не го е еня, а още по-малко САЩ ще се загрижи за теб.

292

Скоти Пипан

преди 4 години

Американската мечта е продукт на Холивуд. В Америка има квартали и цели градове, които в сравнение с Люлин са катуни. Престъпност, наркотици, бездомници. Цар долар, бачкане доживот за ипотеката, никакви други ценности. Трябва да гледате по-трезво на нещата.

291

Анонимен

преди 4 години

Опорната на русофилите - турската заплаха. Същата тсзиъ Турция, с която те въртят "алъш-вериш" и са първи приятели.

290

КойКолкоМоже

преди 4 години

Русия показва военна мощ по време на пандемия_____________________________________________________Коронавирусът постави САЩ "на колене", заяви шефът на Американския център за превенция и контрол на заболяванията Робърт Редфийлд

289

Анонимен

преди 4 години

Мисля си, Роман Абрамович и другите руски олигарси, дали са били на парада в Москва?

288

Анонимен

преди 4 години

Петър Фосков е машинист.

287

До 250 и 251

преди 4 години

Стойте си на село и бъдете все така неграмотни! NASA

286

Анонимен

преди 4 години

Петър Москов е фашист.

285

Българин

преди 4 години

До ТонкатаТончо, дорогой, влекат те фекалиите и това е!Как се представиха крепостните на парада?Химическите тоалетни бяха ли пълни?Много работа ли ти се отвори? Нищо!Ние знаем, че Тонката всичко ще даде за пабедата!Молодец!

284

гост

преди 4 години

сега чакаме великата руска пералня и новите модели телевизори но да са с части произведени в Русия

283

Скоти Пипан

преди 4 години

казарма няма, държава няма, и вас ви няма, просто още ви държат за персонал, но скоро ще ви заменят с цветни

282

Александър Цанков

преди 4 години

Велик е Путин и Зозо е неговият пророк!Ако родната казарма още съществуше, ЗКПЧ-то щеше да те награди със снимка с бойното куче пред знамето!Ашколсун Зозо!

281

реалист

преди 4 години

Бивш военен съм и помня за какво ни учеха да воюваме ,ака се наложи.Сега за сланината на Каракачанов ,апартаментите на Цвък и Цеца ,милиардите на Боку Тиквата и имотите на Шайката "Герб" и Пеевски , НЯМА ДА СИ МРЪДНА ПРЪСТТА ,ако ще от това да зависи живота ми.