268

ветеринар

преди 4 години

Най-важната причина е немърливостта на българина към себе си и другите.Сега ще напълним и братска Гърция с ковид

267

Hit

преди 4 години

Браво !

266

православен патриот

преди 4 години

Тия мафиоти прекалиха ! Като ми купят качествена маска, тогава ще нося !!!!

265

о

преди 4 години

Маските спират бактериите и микробите. Но вируса свободно си минава. А маската като се навлажни след 20 минути и става развъдник на бактерии - и чужди и собствени.

264

аноним

преди 4 години

До Анонимен 236"Да, щото по кината много можеш да следиш хората с маски ли са или не са. Заради тия *** от щаба, които очевидно подцениха и вируса и ситуацията, след като изритаха Мутафчийски, българите ще трябва да са в карантина в Европа"Не са го изритали - в отпуска на море бил! Ама на кое?!

263

Ужас

преди 4 години

Нещо не разбирам? В дискотеката клиентите трябва да стоят с маски? Това вярва ли го някой? Представя ли си го? Нищо никъде няма да се промени! В магазините и да върнат маските, повече от половината ги носят вътре като лигавници. Отделно Какао открита дискотека ли се води? Защото започва да работи от петък и ще има поне 2-3000 човека тоя уикенд там. С какво е по-безопасна от магазини примерно, че в нея никой няма да носи нищо и естествено ще е пълна, няма да се спазват предписанията.

262

идват избори

преди 4 години

В цял свят видяха, че от мерките няма никаква полза, и с мерки и без мерки е същото. Но учетните и лекарите се провалиха тотално и не могат нищо да направят, ни нищо не знаят какво да се прави. Затова политиците ги е страх да не ги обвини опозицията, че не са взели мерки, и ако не наложат маски опозицията със сиурност ще замеря - убийци, убихте еди колко си хора като отпуснахте мерките, истате ли да изберете убийци! Демокрация, най-добрата система, кво да правиш...

261

Анонимен

преди 4 години

Мангъров да излезе и да насмете тия доктори. От маските полза няма, водните частици минават през тях,доказано.

260

ivailo

преди 4 години

До до Ивайло"...не си компетентен..."От малоyмният щаб, дето през ден си противоречи, съм по-компетентен ...

259

Анонимен

преди 4 години

Оставка! Щабът на съд.

258

Анонимен

преди 4 години

ПРОВАЛ, ПРОВАЛ, ПРОВАЛ, ПРОВАЛ!!!

257

...

преди 4 години

Маски носят овцете и всякакви подлогиии на тая шайка бездарници, които се тези мерки може да ни влачат години наред

256

Анонимен

преди 4 години

Мангъров е прав - страхливите мишки в каквито и дупки да се крият, каквото и да правят, вируса ще премине и през тях.

255

Анонимен

преди 4 години

Психологическа война с хората. Никой не се сеща за вируси, болни почти няма, бройката на починалите е просто смешна за каквито и да е мерки. Маските трябва да държат хората уплашени, полза от такива няма.

254

Анонимен

преди 4 години

Щаба,хората са отговорни ще спазват,но вие дайте анализи колко ще продължи това,защото в жегите няма как да стане с маски,припаднали хора при близо 40 градуса ще бъде брутално. Направете анализи от къде изтичат тези вируси- от ромите ли,от чужбина ли,от болниците ли,или и от трите заедно, и затворете пробойните иначе мерките са безсмислени. Щама същия ли е защото китайските заразители твърдят,че имат но еврощам в Пекин.

253

#носимаска

преди 4 години

Спасете живот с хаштага #носимаска

252

Анонимен

преди 4 години

В Бразилия не спазват никакви мерки, а показателите са същите както в страните където спазват мерки, при това и по добри от някои европейски страни.

251

Анонимен

преди 4 години

до 251Бра'чед, по- скоро ти с тази твоя геометрична прогресия пръсна ***!))))

250

KanuTaH_BeCkO

преди 4 години

Много наивен народ - заради едното пиене/излизане пак пламнахме за жалост:(Не само , трябва да се върнат мерките , но и солени глоби за неспазващите ги !Барове / молове / заведения - под ключ до есента.

249

Анонимен

преди 4 години

Ананиев, Борисов,Какво правим с предстоящите в скоро време концерти и други публични събития, където се събират много хора на открито и закрито в София и страната? Кой и как точно ще следи да не се скупчват хората на едно място? Парите от ДДС на ресторантьорите по-важно ли е от здравето на клиенти и публика?