37

а сега де

преди 3 години

ДДС -то падна а цените станаха още по-високи!

36

Резултатът

преди 3 години

В България вече ще се разчита само на български граждани. Никой чужденец няма да хукне към държавата ни при нарастване броя на заразените. Вероятно някои държави ще въведат и карантина за българите, които желаят да отидат там. Това отпадане на почти всички мерки не е обмислено добре.

35

Анонимен

преди 3 години

Хотелиерите да се организират, да си съберат пари за рекламиби там каквото искат. От къф... държавата, т. е. аз ще им плащам за реклама? Ми като няма туристи вината си е изцяло ваша!

34

Анонимен

преди 3 години

"" Хотелите останаха празни ""...............Коронавируса истерията веднъж породена се самовъзбужда и никой не може да убеди параноиците да излязат ... единствения печеливш ход е да се махнат всички ограничения и карантини ... та ЕВЕНТУАЛНО икономиката да изкара някой лев за зимата.

33

М.Г.

преди 3 години

Ама чакайте, защо пишете стратегията на мангъров. Той казва, че не е опасен вируса, тия латвийци не са го разбрали :))))))))) Не са много умни нали?

32

Анонимен

преди 3 години

3 евро - кафе с минерална вода + шезлонг и чадър гратис . в таверната се храниш прилично за 15 евра и накрая получаваш бонус - паста или сладолед по избор .

31

Анонимен

преди 3 години

Иначе може да ходим на море на Коледа както е тръгнало затова са там се събрали какви ли не

30

баба Пена

преди 3 години

Тъз година малко туристи,догодина хич!Абе да направят постери с лика на другарката ангелакова белким се излъже некой кьорав турист.

29

Анонимен

преди 3 години

То това ако просто реши да идва нема да пита с какво си и що си идва и те не спира наи важното е тия место да приказват да земат да мислят и да направят нещо още десет дена има не ние само да се ловим за главата и да го казваме има има го знаем го какво е имаме дистанция ред и правила това е доде могат да правят нещо а не да мислят за хотели и бази и жени

28

Анонимен

преди 3 години

Верно е след като нискоманталитетни хора със спту са на мода за разлика от хора с две висши или три какво искаме да е призимяваме се на братята там те така мислят ние просто които знаем четем всеки ден вече се чудим как по десет човека дават различни интервюта и се чудим и маем втори месец накъде да тръгнем с маски или без маски с дискотека или кръчма е дано до Нова година се наканим пък ако не каквото стане с тия мозъци така е гледам го забрундил гребена от сутринта на акъл дава

27

Анонимен

преди 3 години

Това е резултата от стратегията на Мангъров. Много заразени, много хора под карантина, спрени предприятия и страх от чужденците към български граждани...Никой не иска контакти със заразени хора независимо от това, дали вируса е опасен.

26

Пловдивчанин

преди 3 години

До ГеоргиИзключително интелигентен и адекватен коментар - особено сте прав за факта, че мъжете гледат на кръв и се правят на страшни. А българките приличат на евтини *** с хиалурон/силикон/мигли/татуировки..... Достигнахме социално-културното ниво на жители от латино-американско гето в САЩ.Поздрав от Тасос!

25

Анонимен

преди 3 години

Ако дотогава не са ме разбили от ппредните глупости понеже не съм вършил нищо а плащал чудя се що за народ сме ние малко които разбираме можем стоим кои де де намери а тия се с приоритет след това да видим другото да видим какво щее не просто не знам

24

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

СЛАГАЙТЕ КАПАНИ ЗА МИШКИ ДРУГО НЕ ВИ ОСТАВА. А ЗА ПОДРЪЙКА НА ХОТЕЛИТЕ ПРОДАВАЙТЕ ЛУКСОЗНИТЕ КОЛИ

23

Анонимен

преди 3 години

Ми те тез туристи терористи,искат да съсипят бизнеса на мутри и дилъри....да не говорим и за чалготеките.Що не идват тука де да знам,има си бетон...фекалии...платени чадъри и всички екстри за един пладнешки обир?

22

Анонимен

преди 3 години

Това поне надали ще имам време да до една Гърция или Сърбия интересно мие Ко ида след десет години как ли ще съм

21

Георги

преди 3 години

Какво да рекламират на България освен евтин алкохол и евтини жени? Водата е мр.сна, природа няма.. райграса и храстите не са природа. Освен това Българите сме кофти хора.. всеки гледа на кръв, всеки иска да e страшен. Това подтиска хората които искат да си почиват. Ние ще почиваме на Влас.. защото сега нямам пари за Гърция.. евентуално може към края на лятото да отидем там, че да се поглезя малко

20

Анонимен

преди 3 години

На слънчев бряг навремето един познат стана управител на един хотел доиде един на 22 и го остави без работа понеже недоуценил труда му човека направи на целия хотел ремонт а тоя бил нам кои си и хоп на готово

19

Хе,Хе,

преди 3 години

Няма туристи които да пълнят хотела на Валентин Златев в Свети Влас,а този хотел е много,,малък,, с над 600 стаи.

18

Маски долу

преди 3 години

Нали няма Вирус, маски дору минават *** вирусолози. Щом не виждат не вярват.