166

Анонимен

преди 4 години

Тиквата продължава да се бъзика с народа. Усещаш ли Винету? Усещаш ли? Не е вирусът и стоенето вкъщи, а глада и пълните чекмедженца. Остави тези 20 хиляди където отишли в гръцко, те имат, но други нямат дори за хляб. Нищо не си отпуснал ти, ами копираш от съседите ни - гърци. Не знам за втора вълна, но скоро ще е с народен шут по твоя ***, крадлюю и цииркаджио! Усещаш ли го вече? Мръсниик, банкянски нагляяр, обричащ старите хора на мизерия и нищета - няма такъв вирус кът теб...

165

Василев

преди 4 години

Зад атаките и компроматите срещу българското правителство стоят китайските служби и държава!ЕС ,НАТО и САЩ са длъжни да осигурят подкрепа на българската държава, защото ние сме на граничната фронтова икономическа линия и гранична страна за най-голямото пристанище за конейнери в ЕС , а именно това в Пирея!!!България засега успешно блокирва китайските стоки по границата , но войната ще бъде продължителна и ще има жестоки компромати и мръсни номера!България е достоен член на НАТО и ЕС!Рей!ЦРУ!!

164

Анонимен

преди 4 години

Кефи ме как ги дразня тролчетата на Днес...хахах.Няма ли пак излиянията колко сте велики и получавате по 20к на месец хахах.Смешници!

163

Анонимен

преди 4 години

Всъщност сега разбирам ЗАЩО има индвиди които френетично повтарят 'Няма вирус-няма вирус", толкова са се оакали от страх че отхвърлят реалността.Това е някакъв вид паник-атака или психдоза.Срещал съм такива макар и рядко в годините но сега релетата на много бамбуци явно са прегрели и те са стигнали до лимита си на поносимост.П.П. МангУрОФ си призна че в началото на пандемията е имал паник-атака а после започва да повтаря като невменяем "няма вирус-наяма вирус".Последователи веднага се явиха

162

истината

преди 4 години

Да му призная има и бездар слово.

161

бай Х

преди 4 години

Подавай оставка доказа че сте корумпирано правителство

160

Анонимен

преди 4 години

Влагайте масово в хората в България,вместо да ги преследвате и прогонвате,влагайте в бинес и малки и средни фирми,в образование и здравеопазване,давайте собственост, пари и възможности на колкото се може повече хора от населението,за да не бягат,че имаме и демографска катастрофа!Така или иначе ще ограбят България,който и да управлява,подкрепете поне населението, за да има достоен живот и не бяга,така ще подкрепите и държавата!

159

Тъпанар

преди 4 години

И още нещо Боце. Ако парите, които плащаш за ***, ги даваш на пенсионери, малко по достойно ще изглеждаш в очите на хората...

158

не краде само к спи

преди 4 години

На европейците им писна да дават пари на хора, които не крадат само когато спят.

157

Sata NATO

преди 4 години

И вчера питах колегите не може ли в Европа да има общ протокол как да се действа. За съжаление никой няма да ме чуе------ Няма да те чуят, да. Още ги болат гзовете от последния път, къде гиеба с 200... Умник си ми, но сека комедия си има край и тази свърши.

156

Анонимен

преди 4 години

Джипо на на Борисов е като тия старите трактори каквото му сипеш той си върви си пърпори, освен това е 500 свински сили.

155

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 162Не знам защо лижещите от Днес ти дават минуси?Ако имаш връзки, можеш да си закупиш парцел, пример Подпорните стени на минимална цена, това е само пример!!Иначе си бачкайте цял живот и изпадайте в захлас колко е ВЕЛИК нашия Вожд.За групировката от Варна, няма да кажа лоша дума, все пак собствениците са бивши командоси, въпреки че ми харесва сайта, прекалявате с подмазването на ВЕЛИКИЯ...:)

154

Сата НАТО

преди 4 години

Усещам народа, това и враговете ми го признават. Няколко месеца с разбиране, дружни усилия и дисциплина успяхме да издържим. -------- Аз не съм полагал никакви дружни усилия с тебе, не се ласкай! Носех си маската с отвращение и съм те псувал под път и над път. Времето, когато ти гласувах доверие, мина отдавна. Вече не си желан. И не желая да виждам повече нито една физиономия от всичките, които те крепят.

153

анонимен

преди 4 години

бесепету има голямо чекмедже за да побере 5 милиона. Но нали червените са професионални крадци, парите са откраднати. Троловете знаят кой ги е откраднал, но ако си отворят устата, и край на МРЗаплата. Сега се молят на Божков да им пусне някой милион както преди за го подгони Гешев.

152

Тъпанар

преди 4 години

''Изтънява мазнинката''. Боце! Тя мазнината се реже на тънко. Хем е по вкусно, хем има за повече. И се мези с нея, не се вечеря. Вие я режете до кокал и все сте гладни. Баба ти не те ли научи, покрай филиите с мас? Или ти само мас си плющял, без филии? Дееа и принцовете със синя кръв се оказахте всички, дето дойдохте от села и паланки...

151

Анонимен

преди 4 години

Каква мазнинка бе? Мазнинка е от собствено постигнато. 16+2 милиарда заем не е мазнинка , а обричане на вечна диета. И тях изядохте и никой не ги видя.Какво си развил в тая държава в икономически план? Пътища с евро пари, защото на ония са им необходими. Та на тази ниска раждаемост дори места в ясли и градини няма. Лошите комунисти ги осигуряваха безплатно на три пъти повече дечица.

150

Анонимен

преди 4 години

Господи,имай милост,разкарай го този,че прави животът ни на земята Ад.Физиономията му е противна,деянията му са отвратителни.Не искаме многоНе му желаем злото,но не искаме нищо да чуваме и знаем за него.Само толкова.

149

Анонимен

преди 4 години

Този защо не се обърна на оправдателния си брифинг да види как гледаше шайката-жално и безнадеждно.Щеше да разбере,че вече са в бобслея.

148

Курис Пичерядис

преди 4 години

Невероятни както винаги фрази от нашият Премиер изключителни интелигентни....

147

Анонимен

преди 4 години

Учебници какво да се прави при бактериологична зараза има и пише как да се действа за да се ограничи заразата, но няма кой да ги прочете и приложи написаното в тях.За отваряне на молове , заведения и струпване на хора не го пише, защото е против всякакви правила. Ако бяхме приложили написаното в тях , досега вируса щеше да е ограничен, но не по милиционерски само със събиране на служебни бележки по КПП та.