85

Анонимен

преди 4 години

Попадна ни оферта за едно хотелче с малко басейнче в селото Китен с инклузив за 140.00 лв. Толкова платих миналата година за 5-звезден хотел в Анталия с истински инклузив,куп заведения и басейни,собствен плаж с шезлонги и чадъри /такива има и до басейните/. А да,13-годишното ми дете беше без никакви пари,понеже си се водеше дете, каквото си е!Гледайте си работата1 От 15 години не почиваме в България. Скоро не виждам това да стане. Ходим на екскурзии само, да видим интересни места,но почивка-не!

84

Анонимен

преди 4 години

Другарите са свикнали да крадат от Държавата и с тези кражби си направиха хотели. Сега искат Държавата с пушки под строй да им доведе клиенти в хотелите и ако може да си платят почивката и да се връщат от където са дошли. Да ама не. Фалирайте и никой няма да ви съчуства.

83

Анонимен

преди 4 години

Мутафчиев след тоя тежък инсулт, всичко може да плямпа. Не му връзвайте кусур. Не е виновен човека.

82

Bg izmet

преди 4 години

ХОДЕТЕ СИ КЬДЕТО ПОИСКАТЕ.САМО НЕ В БОЛГАРИЯ.

81

Анонимен

преди 4 години

Сед това гледах специялно за знамената и видях още няколко обърнати в други хотелиАми *** на нашето море, щом знамето ти е проблема.

80

Анонимен

преди 4 години

Защо трябва да подкрепямм българският туризъм (особено по черноморието)? За да пълня гушата на някакви мутри, които си перат парите от какво ли не и съсипват природата? Не, благодаря. Докато държавата стимулира такива мутри и такова унищожаване на природата ни, аз няма да ставам съучастник в това съсипване, ако ще и пари да ми дават. Докато държавата е окупирана от тикви и мутри срастнали се в едно цяло, роден туризъм ще звучи все по-наивно и глупаво!

79

Анонимен

преди 4 години

"Властта направи достатъчно и за тези, които ще почиват в Гърция. На много от тези хора, които видяхме на опашката за Гърция, държавата е помогнала", заяви той.Христо Мутафчиев е тежък, тежък ***. С какво точно им е помогнала бе, льольо? Нашата държава беше една от малкото в Европа, която не помогна на хората по време на коронакризата и с лев дори.

78

Анонимен

преди 4 години

Права е жената! Какво толкова че тук туриста се къпе в уайна? И в Гърция си има недостатъци, примерно надписите им трудно се четат. Какво толкова сте улетели за тая Гърция!? Верно, тук има уайна в морето, ама са си наши, родни!

77

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Не са огладнели Бг хотелиерите, още !За мутрите, какво ?!Те са подставени лица.

76

Въпрос

преди 4 години

Абе в Гърция има ли обикалящи чингапуци с големи тенджери и рой мухи, които прескачайки налягалите крещят че продавали кочана на Роналдо и дините на Памела?

75

Анонимен

преди 4 години

На мен ми харесва в България, мисля че може да почиваме едно лято у дома и едно другаде. Ако бяхме по-единна нация щяхме да сме много добре, за жалост болшинството от хората мислят само за себе си и няма скоро да е "земер рай".

74

Анонимен

преди 4 години

Туризъм под строй не се прави...Айде бе!Я питай Бай Ким Чен ***.

73

Boto

преди 4 години

Друго, което ми направи впечатление сутринта са коментарите, че броя туристи отиващи в Гърция бил почти толкова от идващите там. Официално над 1.2 милиона отиващи имало, което предполага и толкова идващи. Ама регистрирани нощувки 120-150 хиляди. Това в мен поражда 2 въпроса. Или министерството нагло лъже, за да оправдае безумните пари за безумни реклами или един туристически бранш крие едни 90% от нощуващи съответно данъци и такси, което би трябвало моментално да води до пълна проверка.

72

Хъм

преди 4 години

На почивката ми в гърция видях няколко обърнати български знамена! Дори в хотелчето в който бях в Аспровалта, който беше пълен основно със Българи, едното знаме на държавата ни беше обърнато!!! Веднага го направих на въпрос. Сервитьорката се извини и обясни че било станало грешка го окачи както трябва. Сед това гледах специялно за знамената и видях още няколко обърнати в други хотели!!!. Това е умишлено според мен 1 грешка масово?! Това вече е гадно!Реших повече да не ходя в гърция!

71

НИК

преди 4 години

Това за по скъпите цени за българите отколкото за чужденци е самата истина.Преди около 9 години /когато за последно ходих на нашето черноморие/ си закупихме ваучери за почивка в хотел в курорта Албена от немския оператор DER TUR, като от него цените за 7 нощувки за двама възрастни и дете бяха с около 250 лв. по ниски, а освен това в цената влизаше и по един масаж за двамата възрастни. Е какво да говорим тогава за нашето черноморие и за българските хотелиери. Колкото и да твърдят, че сме добри .

70

Анонимен

преди 4 години

"На много от тези хора, които видяхме на опашката за Гърция, държавата е помогнала"-И как, по-точно, е помогнала? Дала им е пари, наляла им е бензин, платила им е хотела?Льольо, спри да се мазниш на всяка власт - няма да те огрее!-"Има малки и големи места, както и хотели", казва Хаджиев. Според него трябва да спрем с негативните оплаквания."-Първо - оплакванията са винаги негативни, никой не се оплаква от щастие!Второ - направете така, че да не се оплакваме!

69

Анонимен

преди 4 години

Отивам на почивка в Германия, трябва да съм луд да стъпя на море в българия...

68

Анонимен

преди 4 години

Но нямаме плажове ! Плаж е едно място с много пясък до морето ,където можеш да си постелеш хавлията ,да си забиеш чадъра и да легнеш за да се печеш. Ако си близо до водата е още по-добре. Ако хората са по-нарядко ще е на-добре. Къде в България има такива неща ? Аз не знам. Виждам 100% зачадърени и зашезлонгени територии , строени като войници ,с таксомати с препасани апендисити и хюмнетки с касови апарани. Махнете ги тия *** и българите ще почнат да ходят на плаж в България

67

хахаха

преди 4 години

15 000 вече почиват в Гърция. тук морето е чадъри и шезлонги! ВИНАГИ гледат да те прекарат и после искат да разбереш, че си прекаран! искат да отидеш на море, за да се прехласнеш каква парвенющина са постигнали! това не е за нас!

66

За 100 лева

преди 4 години

Ще наема стая за двама в суперлуксозен 5*** турски хотел ултра олинклузив. И ще ме носят на ръце.В България не съм ходил на море от 20 години, а в Гърция от 7. Сега може и да отскачам по-често с тези евтини имоти около Банско.