53

Анонимен

преди 4 години

Тези, които са ЗА мерките, са егати дребните робски душички. Не ме яд толкова, че имаме отвратителна политическа класа, повече ме е яд, че имам такива отвратителни сънародници. Политиците са някъде там далеко и могат да се игнорират, ама с тези малодушни офсе трябва да се разминавам всеки ден. Ужасно е!

52

Анонимен

преди 4 години

Между октомври и април ще е големия купон!

51

ПАЦИЕНТ 0

преди 4 години

ХААААААААААААААААААА---ХА-ХА-ХА----НАЙ Т.ЪПИЯ НАРОД СМЕ НИЕ БЪЛГАРСКИТЕ ***

50

Анонимен

преди 4 години

Надминахме Гърция по брой заразени. Честито на печелившите!

49

Сърп и чук

преди 4 години

Всички установени не са от български етност и християнско вероизповедание! Причините ги знаете!

48

Цоко

преди 4 години

На 15 ти отивам в Гърция. Там има много по-малко заразени. Ще се карантинирам на отдалечен плаж.

47

Надарена

преди 4 години

Всичко е заради отпускането, навсякъде цари анархия, пият бира по кварталните магазини, кикотят се пиянките, правят се на безсмъртни, нормално е!

46

хм

преди 4 години

Кой е по- силен гер19 или ков 19?

45

Анонимен

преди 4 години

Пореден нон сенс с отпадането на мерките... Зимата ще стане интересно...

44

Уплашена

преди 4 години

Направо незнам какво ще правим, носете маски!

43

Минусчета

преди 4 години

Ако не знаете как да си слагате 50 плюса или минуса както троловете герберски:Слагате минус, спирате нета на телефона, зареждате отново форума, слагате още един минус. Така до 500 минуса.Сега сам ще си сложа 5 минуса, за да видите, че става.Затова хора с нормални аргументи и без злоба получават 30 минуса!!!

42

Въпрос за милиони

преди 4 години

Защо нашия премиер не се разграничи от Мангъров а дори акцентира че са близки всеки път?

41

Разгневена

преди 4 години

Не се спряхте, ходите без маски, е сега вече море през крив макарон!Тука на някои като разправях че средата на юни ще сме над 100 не вярваха и ругаеха, ай сега видяхте ли какво стана!Приготвяйте си декларациите, че книжарниците ще затворят и няма да има къде да си копирате по 500 бройки да ви стигнат до Нова година!

40

Анонимен

преди 4 години

КОЙТО ТРЯБВА ДА УМРЕ, ЩЕ УМРЕ.И ПО 100 000 СЛУЧАЯ НА ДЕН НЕ МЕ ПЛАШАТ.БЪЛГАРИТЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, БОГ ВИ НАКАЗВА.

39

Очаквано

преди 4 години

Нормално е да има покачване.Кръчми, молове всичко работи на 100% без да се спазват каквито и да е препоръки. Климатичните им инсталации хубаво разпръскват вируси и без да има Ковид.Докато хората не разберат, че препоръките ще ни опазят ще продължават да се увеличават случайте. Не е нужно препоръките да са със задължителен характер. Единствено самите хора трябва да са разумни, да спазват дистанция, хигиена, да ползват маски в затворени пространства.

38

БАНко

преди 4 години

ОТ АДЕЛАИДА ДО АБЪРДИЙН , А !!? ЗА БЪЛГАРИТЕ СИ ПОЗОР ЗА СВЕТА ...МАЛКО , СЪВСЕМ МАЛКО - УМЕН !!!((( една дума )))

37

Анонимен

преди 4 години

Никога повече румен радев на власт.

36

Анонимен

преди 4 години

Любимите фрази на топящата се нация, наплашена от корона грипа:Сопа, маска, ръкавици, ограничения, военни, вечерен час, агнешко, пляскане по балкони, психар шеф на далавераджийска болница, направен генерал и професор от Плевнелиев, КПП, карантина. Роби си бяхме и си останахме. Лек ден, чака ви неистова бедност. Бокича за сметка на това си строи магистралата и обикаля с Авиоотряд 28 за ваша сметка.

35

Ганьо Балкански

преди 4 години

Бай *** сега ще бъде затворен....нормално е предвид двете му мозъчни клетки! Бай *** е цял ден в каФланда и цял ден тъпче количка с едене и пукница....а забравих, и тоатна хартия!Не се е спрял бай ***, цял ден броди по улиците, прави задръстване, ходи като изоглавен без да има повод за ходене, важното е да е в трафика!Ай сега бай *** цяло лято ще бъдеш на море на терасата или в градината цъмбуркайки краката в легена и пиейки домашна ракийка с шопска салата и после Ариана за хубав сън!

34

Т.Шак

преди 4 години

На заболелите - скорошно оздравяване!На умрелите - лека им пръст! И без това щяха да си умрат от придружаващите заболявания при някоя друга настинка. Жалко, че стават оръжие в ръцете на лъжливия щаб!