54

Анонимен

преди 4 години

Защото българинът знае винаги повече от другите.Но винаги обвинява, точно тези други, за своите неуспехи.

53

Анонимен

преди 4 години

До хаус. *** ли си или просто се заяждаш ***. Не мое да не знаеш как се правят социологически проучвания.

52

До 67

преди 4 години

Не са, тва са онлайн анкети които всеки сам си попълва. От там и висшето образование , и възрастта взимат Уж , всеки може да попълни каквото си иска

51

Шофера

преди 4 години

Па нека си вярва в квото иска бе, на кого пречи? Някой вярват, че земята е плоска, други в извънземните, трети в Бог, а има и такива дето вярват само на лицето Бойко Методиев.Сега вече вярват и на Черепа, че ще ги оправя. Най-много обаче в България се вярва на слухове.

50

Анонимен

преди 4 години

Кога е имало 2 млн. жертви от свински грип бе ? Къде ги четете тия глупости ?? 2009/2010 е имало около 20 хил. жертви от свински грип и освен това също е бил обявен за пандемия. Въпроса е, че тогава СЗО понася доста критики тъй като неправилно са оценили, че този грип е бил много по-смъртоносен отколкото се е оказало впоследствие, и че един вид се е създала излишна паника.Поне проверявайте малко какво пишете и не вярвайте на всеки комшия разбирач какво говори пред блока.

49

статист ик

преди 4 години

Хвърлил се от десетия етаж, понеже имал рак в напреднал стадий и починал С корона вирус.

48

House M.D.

преди 4 години

И кога успяхте да разпитате всички българи?

47

Факт

преди 4 години

От страх , затова не вярва. Страха действа по особен начин и води до отрицание.

46

Анонимен

преди 4 години

Ми тръгвайте ***, какво е това социална дистанция, дезинфекция, маски и т. н, то тези неща са плод на световната конспирация насочена изцяло срещу ***. Повечето на две магарета сламата немогат да разделят, но дават оценки, съвети, какво трябва да се прави.

45

(-_-)

преди 4 години

Вирус има, но нито е толкова опасен, нито има каквито и да било предпоставки за тая истерия и безумни мерки, на които ни подложиха. Очевидно стана кои управляващи са зависими и кои не чак толкова, дори хич пр. Беларус, Швеция, Швейцария.. Абее общо взето глобализацията ще ни разкаже играта, защото тези, които движат събитията са много далеч от обикновените хора. Изкривената им реалност се усеща навсякъде.. Почти:)

44

Реалопортюнист

преди 4 години

"Българинът вярва в това, което му е изгодно и не вярва в това, което му пречи да живее както си знае."- Резултати от представително изследване на агенция "Пунта мара".

43

До 55

преди 4 години

Не беше толкова заразен свинския грип и инкубационния период не му е толкова -2 седмици

42

ами

преди 4 години

До АнонименЗащото там ги морят с глад и мизерия и не им трябва коронавирус. :)

41

пияница мистик

преди 4 години

"Заговор или реалност: Защо българинът не вярва в коронавируса?"----Ами защото е 80%. Щом за 45 години успя да стане русофил и да повярва в комунизма, съвсем нормално е вече да вярва на всичко, което му спуснат от съветското посолство или му говорят от комунистическата партия и го приема като аксиома, априори...

40

Нане

преди 4 години

Света се управлява от изтрещелци, които създадоха изтрещела мисирска пандемия...

39

1

преди 4 години

А защо няма вирус в Сибир? Бил Гейст е виновен за чиповете.

38

Анонимен

преди 4 години

Дебат за вирусчето не щат, но всякакви звездички могат да ни обясняват по цял ден, какво сме мислели. Вирусчето става все по-безопасно и скоро ще е трудно хора с температура да намерят.

37

Анонимен

преди 4 години

Над 90 на сто от народа вече не вярва на глупостите за вируса. И как да вярва когато хората от щаба са един до друг без маски, Мутрата обикаля страната като гламав и нито караантина нито маска защото не умее и нея да си я надене.А в същото време се ръботи усилено по монтирането на 5 джи антените и за тях епидемия няма.От над 100 починали едва ли и 3 са само починали от вируса а не от много други заболявания.

36

регулировчик

преди 4 години

Фактически сме в национална Катастрофа, без да сме нация де...........................................Няма катастрофа, щото няма нация. Става дума за етническо прочистване. Хибридно.

35

Най-добре

преди 4 години

е да не се събираме.