41

Анонимен

преди 4 години

Промените сритаха и смачкаха инженери, агрономи, ветеринари, учители, хора на науката, хората от стойностните изкуства, даже студентите, защото ги лишиха от реална перспектива. Станахме ИЗЛИШНИ.Разпарчетосаха де що може в период на световно развитие, когато всичко се окрупнява.

40

Анонимен

преди 4 години

Пребоядисани партиини членове. Едно и също с бсп.Разрушиха страната.

39

Резултатите ....

преди 4 години

... от развитието на България през последните 30 г. са по-скоро позитивни, особено с оглед на факта, че само няколко месеца след свалянето на Бай Тошо, хората за пореден път доказаха колко струваме, като масово гласуваха за комунистите. Които след това станаха бизнесмени.Само че демокрацията и пазарната икономика си знаят работата. От десетина години тази пасмина, макар и бавно, вече се прочиства. Няма как да е по друг начин. Удоволствието е огромно!

38

Тодар Правешки

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙЯ другарю ми обясни, защо след като сме имали толкова развита индустрия и просперираща държава БКП обяви фалит и мораториум върху външния дълг?Защо още от средата на осемдесетте години имаше режим на тока при условие, че България беше единствената държава с атомна централа? А след преврата на другарите през 1989 година освен режим на тока въведоха и купонна система??

37

Ох

преди 4 години

Най-важната мисия: да унищожите икономиката на България, да унищожите селскостопанското производство,да продадете за без пари работещи предприятия, да изгоните младите хора от държавата, да намалите раждаемостта и т.н. Е справихте се успешно с тази мисия. Не знам обаче дали това е повод да се гордеете!

36

Анонимен

преди 4 години

заврения зет направи червени другари богати, да им имам и мисията

35

Умник

преди 4 години

Времето е наше. Със и без СДС. За образованите умните и предприемчивите в личен план се отвориха много възможности. За тези които чакат на държавата и някой да ги оправи, няма кой знае каква полза. Едни господари са сменени с други а помяра си остава такъв. Поне свободно слушат чалга, евтино си купуват стар голф и могат да пътуват по света за черна работа без език и образование

34

Неанонимен

преди 4 години

До АнонименНа такива ханът им режеше не ръцете, а главите

33

Нямам времеДаСтояТук

преди 4 години

и да споря с един или двама дежурни позитанковци.Само ще припомня нещо, което знаеха и сините, и червените, които през 90-те години активно участваха в политиката. Приватизация се извърши по нареждане отвън и във всеки район на България предварително беше договорено кои предприятия ще се приватизират от СДС и кои - от БСП.Друга важна истина - никак не бяха малко седесарите в зряла възраст, които настояваха най-печелившите предприятия да останат държавни. Но веднага им издърпаха ушите.

32

Анонимен

преди 4 години

ДАА, ИЗПЪЛНИХТЕ СИ МИСИЯТА !

31

House M.D.

преди 4 години

И защо трябва да вярваме на Съюза на Държавна Сигурност?

30

Злост.да си помислят

преди 4 години

И Бог няма да им ***-и.Тия които вършат добро,и занапред да продължават да вършат добро,Тия които вършат зло и,занапред да продължават да вършат зло,моят гняв е върху тях.

29

Чичо

преди 4 години

Когато в една партия всеки иска да бъде вожд и да гони келепира-рано или късно се превръща в политически труп.Жалко за излъганите надежди на младите хора в България.Главно по тези причини около 2мл.млади българи бяха принудени да ,,оправят,, живота си в други страни.Жалкото е ,че много от тях създават деца в чужбина,които никога няма да се върнат в България.

28

Анонимен

преди 4 години

"защото от тях зависеше по кой коловоз ще тръгне държавата".И тя тръгна по най-тъмния и глух коловоз в най-новата си история след Освобождението през 1878г.

27

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Резултата - бетониран бряг с пари откраднати от всички нас !

26

някой

преди 4 години

Да, така е - изпълнихте я! Унищожихте държавата ни България и присвоихте обществени ресурси (финансови, материални, др.), които не бяха ваши, за да се превърнете една шайка бандити - собственици, бизнсмени/дами...олигарси!Затова България премина Point Of no Return (малко английска терминология) във възпроизводството на населението си и рано или късно ще изчезнем! После, как да няма Втори "народен съд"!

25

АНТИ

преди 4 години

Мисията на СДС беше с ДС !!

24

Анонимен

преди 4 години

В предаването "БНТ на 60" водещият попита автора на текстовете на прочутите седесарски песни с какво е бил и въобще бил ли е ощетен от предишния режим. Културникът си каза в прав текст, че с нищо не е бил ощетен, напротив. Защо е писал тогава такива текстове? - Ами - така правят всички, и аз да не остана вън от тумбата.

23

Анонимен

преди 4 години

О пропуснахме да кажем , само как за 4 години приватизирахме /окрадохме/ повечето неща в държавата, как от скъсаните панталонки които носехме, за 4 години минахме на поръчкови костюми по 7 х. щ.д., и ролекси за по 25 х. щ.д., но това са подробности , които не засягат електората.

22

Анонимен

преди 4 години

Достойно ест!