150

ДДРОнег

преди 4 години

До ИвановИ аз не обичам боко !!!И смело твърдя, че се опазихме благодарение на неговите действия - да сме бедни и да не идват много болни чужденци тук, както стана в другите държави!!!Има и други причини, за малкото починали у нас !!!

149

Анонимен

преди 4 години

Слънчице, добре му се е получила снимката този път.

148

Анонимен

преди 4 години

Споко, ГЕРБ ще поддържат още малко театъра, има още пари за усвояване от ЕС.

147

Анонимен

преди 4 години

Цирк "Коронавирус" прекратява представленията си поради нулев зрителски интерес, а собственикът на цирка Бацо от Банкя обяви фалит.Клоуните Венци Мурафета, Тодор Кантара и Ачо Локума отиват на борса с надеждата някой цирк "Коронавирус" отново да отвори за представления

146

Анонимен

преди 4 години

Самохвалството в този случай е неуместно, защото повечето от реакциите и прогнозите на щаба бяха погрешни

145

Иванов

преди 4 години

Независимо, че не обичам много Бойко, тук е пълно с *** неблагодарници, които не преосмислят с идиотските си глави, че ако не беше този щаб, безхаберните българи, на които не им пука от нищо и многознаещи, че няма вирус, без да виждат какво става в Италия и Испания щяха да дадат много повече жертви. Но мани го тоя българина, той предпочита да се качи в хубавата си кола и да иде на работа, да направи някоя далавера и да гушне кинтите. Факт.

144

чуки

преди 4 години

Истина е!Това което направите вие,великата османска империя не успя да направи и за 500 години!

143

Анонимен

преди 4 години

Нали щяхме яко да измираме бе?! Тоя лампаз нещо няма ли да каже по въпроса? За 100 дена, по данните на НСИ, в България са починали 28383 човека, от които 147 били заразени с корона вирус. Това са 0.5% от всички починали.... И в други държави положението е сходно. Да не говорим, че в България тази година смъртността за периода на въпросните 100 дена е с около 1100 човека по-малко починали. Така че всичките тия мерки и тормоз е една височайша глупост! Особено на фона на това, че през някоя и друга година в България има ясно и отчетливо повишаване на смъртността в зимния сезон, което е от порядък

142

Анонимен

преди 4 години

Най-големият успех на Борисов и ръководеният от него НОЩ е ,че въпреки техните усилия в България нямаше камиони с трупове и всякакви други ужасии, причинени от коронавирусът. Уникалните с липсата на логика заповеди на министърът на здравеопазването въобще не ги коментирам- техният принос въобще не може да се оцени.

141

Анонимен

преди 4 години

Браво на резача на апандисити, канцеларския плъх наколенкаджия, излекувал милиони от коронавуруса.Нека да сподели как. Световната медицинска общност тръпне в очакване.Може би с някаква нова ваксина, измислена от шефа му Еднокнижния Банкянец.

140

Анонимен

преди 4 години

Бог да прости *** която хвалеше мутрата та се налага сега сам той да се похвали. И хората се питат за какво аджаба се хвали? 900 лева е минималната пенсия в Румъния тука толкова ли е? Колко осъдени висши люде видяхме тук и колко в Румъния? Защо км магистрала тук е в пъти по-скъпа от навсякъде другъде като сме с най-ниските заплати? Защо Божков им изкарва на Гееребаджии насраните ризи и реакция от Гешев няма? Какъв % от далаверите тогава остава за самият Гешев?

139

Анонимен

преди 4 години

Този брифинг приличаше досущ на птичи двор.Няколко раздули пера пуяка,един от които доста по наперен и гласовит и отстрани две дузини покорни ***,гледащи ги влюбено с необходимата доза почит и раболепие.

138

Глашатай

преди 4 години

Има вирус има вирус има вирус

137

Заедно ще победим

преди 4 години

Как се прави тест на глава от онова население, Онези, Таковътъ?Щаб влиза у 100липиново.Първия хванат чува въпрос. Имашли глава? Неам бате. Отговорът на всички от анклава е че немат глава.Щабът праща съобщение нема на глава от населението вирус. Нема глава- нема вирус. Заедно ще победим. С една глава сме по напред и от най развитите държави

136

ПРОСТО ФАКТИ

преди 4 години

Всеки ден у нас унират над 300 души - статистика.Счита се, че поради тютюнопушене и заболявания, свързани с него всеки ден си отиват преждевренно над 150 души. Средно по 3-*** загиват в авто кастрофи. За първите 4 месеца на 2020 година смъртността е по-ниска спрямо първите 4 месеца на 2019 година, въпреки "коронавируса"!Не вижадам в какво е постижението. Остава анализа, защо след като 2 месеца болниците реално не работиха с пациенти смъртнността пада, въпреки заразата. ПРОСТО ФАКТИ!

135

123

преди 4 години

Браво бате Гойко. Ти си феномен, батманът на Балканите и света. Слава богу, че не се сбъднаха вашите прогнози за камиони и чували с трупове и детски площадки превърнати в морги. Радост за целия народ е, че въпреки вас той оцеля и премина леко през пандемията.Щабът освен да всява паника и прави статистически сводки много малко друга работа свърши. Не се проверяваха пристигащите по суша и по въздух гастарбайтери и туристи, които внесоха вируса и усложниха обстановката.Парите са осигурени. ЗакривайПрочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2020/06/04/pensiite-skochili-s-okolo-122-lv-za-po

134

Гого

преди 4 години

Да , тепърва ще берем плодовете им, над 330 хил. безработни 45 % психясване на народа, не лекувани ,и не навремени взети мерки за някой заболели, кой ще носи отговорност??? Както Мангъров казваше ,така протече, но пилците наесен ,нали знаете!!

133

избирател

преди 4 години

Единствената причина поради,която Боговете мълчат е това,че.......си прочел,единствено "Винету",и са в потрес,заради поста,който заемаш!!!С кризата се справи нашия ГЕН,не Ти, или щаба Ти!!!

132

Анонимен

преди 4 години

Един по един, в ООН представителите на страните са декларирали, че не са имали Щаб, не са създавали Щаб и никой ни ем е разказвал от ква са праи, с кво са храни и колко жувее Щаб.Щаб?

131

шокиран

преди 4 години

изключителен ***!!!