8

Елемаг

преди 4 години

От ВСВ насам,винаги такива бунтове имат един и същ край.Дори има един с бомбандировка с шерифския вертолет.Накрая влиза гвардията изпозастрелва някой,дето се има за смел и всичко притихва...Ако си бял ще ти уври главата винаги.Но когато всичко е тумба-лумба с барабаните по ген,няма как да стане и логично ще видим накрая тук там някоя жертва!!!

7

Зъл Пинчер

преди 4 години

Те и нашите роми искат да се бунтуват, да ограбят някой Техномаркет и да си "вземат" по 1-2 "тилвизуръ", ама каиша им къс батко. Много хора чакат само някой да посмее да се развържи и да го счупят от бой

6

Анонимен

преди 4 години

НЕ БИХ ЖИВЯЛ НИКОГА В ДЪРЖАВА КЪДЕТО ВЕЛИТЕ СА МАЛЦИНСТВО СОРИ

5

Анонимен

преди 4 години

Като си изпотрошат махалата това ще върне ли човека? Иначе полицая е за затвора в Минесота нямат смъртна присъда от 1911 година.

4

Леле

преди 4 години

Поради несдържаният си,но справедлив гняв, се наложи да разбият няколко магазина на Apple и да отнесат в суматохата по няколко телефона- ***, то е било без да искат, просто в амока си не си давали сметка какво правят... не, шегувам се- просто са си subhumans хаха

3

Кво речи!?

преди 4 години

Нямам нищо против +++ да протестират, но в крайна сметка винаги показват истинската си същност- мародери , търсещи как да преджобят някой живуркащ с 14-часов работен ден зад щанда в гетото.

2

Анонимен

преди 4 години

Тези явно не искат да бъдат овце на заколение и роби като нас!

1

Халиф Мезути

преди 4 години

"Police station" се превежда като "полицейски участък", а не "полицейска станция", ***, ти малко, сладко агънце...