214

Анонимен

преди 4 години

Сектатните на Мутафчийски искат да го направят президент, пък ако ще и да се "мре яко". Баце е доволен, това си е нова група зомбирани *** под негов контрол

213

Анонимен

преди 4 години

Радев, ти отвя Плевнелиев с няколко обиколки по простотия.

212

Митев

преди 4 години

" Аз не мисля," казва г-на Радев!!! Аз знам, че не мисли когато приказва , а чете, каквото му е написано и после се връцва като ощипана девица и бяга! Ще му поварвам когато се изправи срещу куп *** и отговаря на въпроси ( понякога *** и явно провокативни) както го правеше ген. Мутафчийски и/или Борисов и другите.

211

Анонимен

преди 4 години

До 235 АнонименИ аз това се чудя :)))))?!Предполагам защото са обект на безкрайна , всеобхватно и неизчерпаема народна "любов"

210

голю босев

преди 4 години

анонимен 235 пита...Ами защото едни плюят, а други лижат плютото.

209

Анонимен

преди 4 години

Каква музика за ушите е неистовото квичене на герберските тролери.*** като прасета,кога ги скопяват.Ту за Манолова,ту за Радев.Скоро ще се сетят пак и за Нинова,когато отвее разните му там герговци,миховци,станишевсци и тям подобни герберски памперси.Абе бяс.Беснейте,герберуги.На никого не пречите,а и никой не ви бръсне вече за сливи.И запомнете-наесен с песен.Приятно бесуване.

208

Анонимен

преди 4 години

Глупсти, във Видин заплатите започват от 5000 лева на горе, и то за шивачки. За стротелния бранш заплатите са над 9000 лева. От сигурен източник знам, който е от ГЕРБ.

207

Ива Нова

преди 4 години

Интересен феномен - да се скатаеш, когато е напечено. И да коментираш грешки, когато вече не е. Типично за хора, които с нищо не са допринесни за каквото и да било.

206

ист

преди 4 години

Преди четири години хаос влезе в парламента.След една година ще излезе завинаги.Хора бдете.

205

1

преди 4 години

До Анонимен-225,колкото Барселонския милиардер.

204

Да

преди 4 години

До Анонимендарил е

203

хммм

преди 4 години

тоя ми писна да го гледам как се оплаква като рибарска жена всеки ден. Има доста голяма уста за човек от партия която години наред управление не направи нищо значимо. То и на запад има подобни търкания между партиите но тук са досадно дразнещи. Не мисля че герберистите се справиха безпогрешно но и изказването на това оплаквало е направо нелепо на фона на малкото умрели и разболели при нас. Има държави с критично по-лошо състояние в момента, мерките бяха що годе адекватни, вижте неговата Русия...

202

Анонимен

преди 4 години

язък че толкова време е на таз служба още не е разбрал какво става ако не му го кажат от Москва няма и да разбере какво да прави

201

174

преди 4 години

До Анонимен 217Ако не са мутри или мафиоти, ще са плащали под масата :))) Важно е да си имате обяснения за житейската философия да си обяснявате защо сте ***. Вече дори и обикновени служители на фирми за производство на какво ли не вземат прилични пари ако са къдърни. Говорим за СЛУЖИТЕЛИ, дори не за собственици на фирми. Аз вече почти не познавам хора, които да работят в производството или в транспорта, които да вземат малко пари. Започват от 1500 нагоре.

200

Колю мамата

преди 4 години

Там моя тамбурооооо,по стара си от винотоооо, щом ставаш по стара,то пак си по добра

199

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли колко пари е дарил Румен Радев за справяне със корона вируса?А знаете ли, че Румен Радев е милионер?

198

Анонимен

преди 4 години

До 220Показваше се, ама ви набиваха ония генерал. Малко ме е яд за човека. Не е лош, даже напротив, ама го подведоха, че президент ще става едва ли не и ... абе номера.

197

1

преди 4 години

До Анонимен-215,снахата,и за там не става,а пожарникаря ,сигурно е без чорап.

196

Анонимен

преди 4 години

Гадев пази си здравето , стига ля злоба и жлъч

195

Тоя къде е бил?

преди 4 години

През цялото време на епидемията го нямаше, сигурно скрит в някои червен бункер, без медии, само съветници, и сега плямпа неподготвен!