91

Анонимен

преди 4 години

Абе, много е тиха властта напоследък. Да не би да не са чули, че карантина вече няма. Да не се крият.

90

До 87

преди 4 години

Защото не беше протест,а ПСЕВДО такъв ! Очаведно платен и лобиран от врагове на Борисов,а не толкова от недоволни хора! Естествено,че сме бедна държава,фслирвана,употребявана,дърпана и няма как да сме Германия,но за последните 30 години българина постепенно се чувства все по-добре и няма за какво да протестира предвид статуквото при предишните управления !

89

Анонимен

преди 4 години

Жалък опит на Божков, много ниско пада. Ножа вече реже и кокала.

88

Анонимен

преди 4 години

Новият отбор ОНВ остава едва четвърти през 1950 г. Той отново играе три финала с Динамо за купата на Червената армия, която губи. Но през 1951 г. става шампион и отново се казва ЦДНВ. Тогава Ботев (Пловдив) е възкресен и върнат в елита. А група е увеличена на 12 отбора с добавянето на Торпедо Димитрово - предшественика на Миньор (Перник). ВМС (Ботев) Сталин също така е възстановен в Б група и печели промоция за следващия сезон. А ако Динамо беше победил Академик?

87

Анонимен

преди 4 години

Не го познавам,нито го знам кой е тоя Божков,но от две страни са го подхванали,не е само Гешев или герберите,а и от още една страна,а допълнително има и написано досие от американците за криминалната му дейност,тъй че ,не знам как ще завърши тази история.

86

Анонимен

преди 4 години

Кефи ме как Божков си прави от разстояние гаргара с Тиквата!Муахахахааха...

85

Анонимен

преди 4 години

Влади Горанов е малко нагъл и не е сигурно въобще дали e полезен за държавата.Очевидно неговите лични сметки излизат, но сметките на България не.Бандита Божков няма нищо компрометиращо, но Горанов да си ходи !

84

Анонимен

преди 4 години

Долу Мутрата!

83

Тонката

преди 4 години

До МисиркаКолежке вожда, каза да се покриваме и да не отразяваме нищо!Нищо!Нищо, че има хиляди протестиращи от неговото високохуманно управление... Ало ало чу ли ***...

82

ЦК на ГЕРП

преди 4 години

Горанов е един образован,честен,неподкупен млад човек,който работи неуморно за икономическия просперитет на милата ни Татковина !!!Слуховете,че живее в жилище на олигарх,че има къща за 2 000 000 ? са силно преувеличени !Живее в жилището на кума си и къщата не е за 2 000 000 ?,а за 1 000 000 ? !!! Както казах-ЧЕСТЕН и ОТДАДЕН на Родината си !

81

Анонимен

преди 4 години

Как Левски помага Ботев да стане ЦСКА

80

Анонимен

преди 4 години

Мисирке, що не отразихте вчера протеста пред НС и МС, ***?

79

One

преди 4 години

От това коеот съм чувал за Черепа съдя, че това е само върха на компроматите... Чака ни интересно лято.

78

СС

преди 4 години

Леле-мале, финансовият министър е неграмотен?! Ужас... :(

77

Анонимен

преди 4 години

Въпрос на доказване са "срс"тата на комарджията Божко, но със сигурност доказва, че е поредната мутра, за която държавата стана хунта, когато го подгониха да си плати данъка.Който го защитава е или на хранилка при него или абсолютен наивник.Ако Горанов е вършил престъпление, това не означава да се оправдава мутромафията която гравитира около политиците.Апропо, кой поръча глутницата норкомани която Радев предвождаше до паметника Левски !?

76

Анонимен

преди 4 години

До МисиркаВиж във ПИК какво пишат и кой плаща и организира протеста!

75

Анонимен

преди 4 години

до 75 Божков може да е всичко друго, но не и ***, моето дете. Нищо не си разбрал за този човек.

74

Анонимен

преди 4 години

Хахаха...цялото герберско тролл на амбразурата още от първи петли.А то всъщност не са и лягали.Като гледам цяла нощ са тролили под публикацията за протеста вчера.А той си беше доста мащабен.Дори се изненадах от броя хора.

73

Ельоменат

преди 4 години

Какво пречи да въведе името на Горанов ли? Ами виж датата бе мисирке. Божков е хитър престъпник и като всеки Марион държи политиците ни с компромати които скоро ще изкара. Боко няма полезен ход просто. Или да скочи срещу Пеевски или срещу Божков

72

Анонимен

преди 4 години

Черепа показва кай е изнудвал много хора .Под името "Влади Горанов" може да е записал и телефона на сина си.Добре поне ,че е *** и помага на разследващите с простотиите си