435

Спомни си кой си

преди 4 години

Когато Адолф Хитлер дойде на власт като канцлер на Германия с честно спечелени избори през 1933, почти всички позиции във финансовата, културна и комуникационна сферана властта във Ваймарска Германия се заемат от евреи. Адолф Хитлер (по разбираеми причини) ги отстранява и назначава германци на тяхно място. Това предизвика море от гняв във цялото световно еврейство и въпреки, че на нито един евреин не е паднал и косъм от главата, еврейските медии по цял сват започват да тръбят за "масови гонения"

434

Анонимен

преди 4 години

На човек който при наличната информация за Комунистическите изстъпления не е осъзнал за каква идеология става дума няма смисъл да му се обяснява каквото и да било. Той трябва да бъде уволняван от работа, елиминиран от нормалния икономически живот посредством наличните законни средства и оставян на режима на който симпатизира да го спасява. Такива хора са непоправими и се хабят ценни ресурси, а даването на възможност да изкарват пари само хранят змията в пазвата.

433

Спомни си кой си 3

преди 4 години

Адолф Хитлер беше единствения, който се осмели да се опълчи на тези сатанински сили и да се опита да отстои правото на независима държава на народа си. За съжаление на цялата човешка раса, не успя. Затуй света е на това дередже днес! Но, Адолф Хитлер, уви, загуби войната, а когато загубиш срещу най-големите лъжци, фалшификатори и мошеници на света, то единствения резултат е да бъдеш покрит с кал, пропаганди и най-открити, на моменти безумни лъжи, които биват набивани в съзнанието ни от деца!

432

Анонимен

преди 4 години

До Спомни си кой сиРуснаците не са избивали немски военопленници,за разлика от немците,руснаците даже не са знаели какво да ги правят,защото е имало голям глад през войната и е нямало храна за хората,част от военнопленниците са работили,други се разселват да живеят по Русия(СССР),а след ВСВ доста немски военопленници са се върнали в Германия,пуснати от СССР да си ходят.Руснаците са имали право на отмъщение,защото те са дали най-много жертви,но никога не са били агресивни към други народи,дори

431

Анонимен

преди 4 години

много мразя комунисти. за българите този ден не е ден на победата, а на загубата.

430

Спомни си кой си 2

преди 4 години

"Победата" във тази война беше на Злото. На добре планирания столетия еврейски заговор да се разбие световния ред и да се наложи талмудско предписание на реда на земята, където еврея е господарин и разполага с живота и имотите на неевреина (гой) както разполага с ***. Евреите успяха да осъществят пъкления си план посредством двете си конспиративни движения - марксисткия комунизъм и ционизма, като двете оперираха в пълен синхрон. Те разпалиха таз война и те са единствените победители.

429

Анонимен

преди 4 години

Слава на генерал Жуков, повел ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ към победоностния марш и разгрома над Германия!!! Вечно да се помни и знае!!!

428

Спомни си кой си

преди 4 години

Гледам тук група хора, които сигурно не са лоши хора, но индоктринирани в лъжите, в които сме се родили и израснали, коментират всеки със своята 'истина' историята на WW2. За съжаление, това е най-сатанинското събитие в историята на света, оставило 85 милиона души, основно европейци християни мъртви, и още 5 милиона германци избити след края на войната в лагерите на Сталин и Айзенхауер. Когато братски народи по кръв и култура се избиват на такава масова скала победа няма. Има трагедия!

427

Анонимен

преди 4 години

Джугашвили е освабадил русофилите !Ей го, портрета му носят, като билборд !

426

да се премести

преди 4 години

Паметникът на съветската армия да се премести в музея на комунизма далеч от центъра на София. Докато го има този паметник на съветската армия ще има проблеми и това е очевидно. Надраскват го и изцапват поне 15-тина пъти всяка година. Да сте видели някой да е надраскал поне веднъж паметника на апостола Левски вече повече от 140 години или паметника на цар Освободител. Отговорете си сами защо е така...Защото истинските неща не се надраскват и оскверняват.

425

Анонимен

преди 4 години

Според броя на паметниците на съветската армия на глава от населението в България ще излезе, че от тук е започнала ВСВ и тук е завършила.Няма се учудя, ако имаме повече паметници съпоставено с населението дори от самия руски Гулаг.Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

424

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 464Честито. Дано ентусиазмът ти да става за ядене.:)

423

Анонимен

преди 4 години

Ние никога не ще забравим Вас, ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ разби Хитлера завчас, глава пред наще братя преклонете и за минута поне млъкнете, подвига ваш братя не е просто миг, той е най страховит, славен и велик!!! Слава на ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ, честита победата братя

422

Анонимен

преди 4 години

Никога да не забравяме, че Русия ни е обявила война и ни е окупирала, без ние да сме им направили нищо!!! А тук в България има терористична партия на 100+ години, която слага цветя на паметника им, защото без Русия тях нямаше да ги има!!!

421

Анонимен

преди 4 години

Комунистически Гaдoвe!

420

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 460Какво мислиш ти ЛИЧНО да предприемеш?

419

Анонимен

преди 4 години

Кратка справка:В Беларус се проведе пълномащабен парад в чест на победата на СССР над Третия Райх!Потвърдени случаи на заразени с коронавирус: 22052 души.Излекувани: 6050 души.Починали: 126 души.Население: 9 491 800 души.За България данните ги знаете.А да видим сега, греши ли доцент Мангъров, лъже ли ни, че мерките са твърде строги, или пък... може би е прав, ама няма кой да го слуша???

418

Анонимен

преди 4 години

Измират вече.Само няколко бетонни глави все още се тътрузат около този паметник на окупатора. Едно чуждо тяло побито в центъра на София и доказало лишеното си от съдържание жалко съществуване.Живи да ги ожалиш тези нещастници.Колко по-рано бъде съборен този мастодонт, толкова по-безболезнено ще е за тези унили носталгици на фалшивия патос с който са живяли.

417

Анонимен

преди 4 години

Късия още ли е в землянката?

416

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 453Заплата взе ли?:))))