27

Анонимен

преди 4 години

Не само лекарите нямат маски,но и народа го затвориха под домашен арест без никакви кинти както раздадоха на запад.

26

Анонимен

преди 4 години

Може ли да се правиш на велик да пращаш самолети помощи ,медецински персонал насам натам и да оставиш твоите сънародници да *** във мизерия и немотия и да си мислиш че си впечатлил някои .Простете ни хора от поволжието че сме слаби и немощни и не може да ви отървем веднъж за винаги от мосхалската чума .

25

Мишо

преди 4 години

Аха в САЩ отмъстителите долетяха с невероятния си космически кораб и под разлятото от вятъра американско знаме за 20-30 минути създадоха ваксина и излекуваха всички! Донесоха хиперкосмически-нанокостюми и предпазиха дори и котките. А лекарите В САЩ та те дори не докосват хората те ги лекуват със суперсили. Слава на САЩ - СТРАНАТА ПОБЕДИЛА ВСИЧКИ НА КИНО! Слава на американската мечта да живееш назаем и да умреш щастлив без дори да ти помогнат но завит с американското знаме!

24

Анонимен

преди 4 години

И как в провинцията на огромната съветска страна ще се заразят, като нямат външен заразител? Не пишете неверни неща.Когато от едната част на съветската страна изгрее слънцето, то от другата залязва.Руснаците са наши братя и сестри, защото сме славяни и имаме близък синтаксис.Които искат да ми пишат минуси, но аз нямам лоши спомени от руснаците.

23

Анонимен

преди 4 години

По същия начин ги пращаха на фронта......

22

БСП

преди 4 години

В Русия няма корона вирус!! Всичко е лъжа и пропаганда на запада и ***!!

21

Анонимен

преди 4 години

Нормално.В Русия човешкият живот никога не е значел нещо.Ето Путин се тревожи за децата в Африка каза на оная аутистка Грета Тунберг че децата в Африка живеят бедно но му е през оная работа за хората в Русия.Комунистите така са възпитани от малки да задоволяват черните и да ненавиждат нормалните бели хора.Поредно потвърждение едно от хилядите.

20

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо решиш, че са стигнали дъното и те те изненадат с нови простотии.

19

Анонимен

преди 4 години

Типична руска картинка ,проблеми много ,но никой не трябва да ги споменава ,защото ще бъде уволнен и заплашен с предателство към майка Русия!Това ли ви другари ,алтернативното здраво общество на гнилия западен капитализъм?

18

Анонимен

преди 4 години

За да отклоняват вниманието на българите от кражбите и корупционните схеми на министър-председателя *** напазаруваните от него медии се чудят какви глупости да пускат ,като тази безсмислена статия за коронавируса в Русия,само и само да не се говори за гафовете на Тиквата. Колкото до тази пропагандна статия защо не напишете и какво става в щатите и Великобритания с коронавирусчето . При ционистките Нагло-саксонци е направо мазало и короната направо им *** мамата Ама за това ни дума у този сайт

17

:)

преди 4 години

Мисирките дали имат смелост да кажат как е в България? Русия ми е през... !

16

Анонимен

преди 4 години

Повече шмайзери за повдигане на дyха.

15

Анонимен

преди 4 години

Пропаганда! Защо ли не кажат колко са заразените и умрелите в Англия, САЩ? И процентно как е? За какви ни вземате?

14

Анонимен

преди 4 години

Пропаднала клоака.

13

Ванката

преди 4 години

То пък тук все едно е по-различно. Оставиха медицинския персонал да се спасява поединично с кой каквото намери да си купи. В големите столични болници се изсипаха разни дарения, ама в общинските болници и провинциалните практики е жива трагедия. А вече и две областни болници хлопват капенци, щото остават без лекари и сестри - Видин и Ямбол.

12

Анонимен

преди 4 години

Важното е бащицата да се крие в землянката.

11

българин

преди 4 години

Нелка.Пак ли бе душко? Пак ли "статии" против Русия? Напиши поне една срещу Америка и ще те призная.Че що годе си някакъв " журналист"! За сега в очите ми.Си една Западна Империалистическа ***! Има хора които помним миналото и сравняваме нещата сега!-:) Децата нямат какво да ти кажат разбира се,поради простата причина.Че не са били родени все още тогава!!!-:)

10

Анонимен

преди 4 години

Ай стига пропаганда!

9

ВЪПРОС

преди 4 години

Путин е Виновен , Защо не Поиска Помощ от Италия , САЩ , Англия, Испания, Германия ?Сарказъм .

8

ЦВ

преди 4 години

КОЙ ВИ ГО КАЗА маптапчийски ИЛИ тиквански