13

Анонимен

преди 4 години

След два дни на нарастване, днес малко по-оптимистична бройка. Дано се овладее римския квартал в Ямбол, както и в Пазарджик, защото увеличението идва основно от там.

12

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАма те пъэрвият месец правеха не по-вече от по 100 на ден. Ние много добре разбираме вашите мераци да обработването на народа и манипулирате хората но вече сте пътници и задно салто да прави вашият генерал и вожда ви никой вече не ви вярва !

11

Анонимен

преди 4 години

Боко, затваряй, закривай, гаси тока и си лягай!

10

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 5. Как пък за 2 месеца не разбрахте, че капацитетът на лабораториите е към 1200 PCR теста на ден. За сега по-надеждни тестове няма. Така наречените бързи са само за статистика и то след като е ми ала пандемията да се види колкп са я изкарали, а не колко са болни в момента... Отделно, че дават и доста фалшиво положителни или отрицателни резултати. Как на вас ще ви помогне един резултат от тест, който може да е различен след час, ден или седмица?

9

Анонимен

преди 4 години

Тук се обсъжда пандемиата Корона -вирус а не пандемията Герб и моля ви по темата !

8

Анонимен

преди 4 години

За домовете да ,там хората са внасяли осигоровки и сега плащат .За "ромските" махали тестове от техните осигоровки.В Европа не ги лекуват ние ларж,ще ги лекуваме.При социализма нямаше такова харчене.

7

Анонимен

преди 4 години

До#3Като имаш такъв призив, известно ли ти е кои са на власт сега? Не комунистите, а техните деца и внуци управляват сега, и като не си го разбрал, си мнооого зле!

6

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНикога по-вече БСП и Герб на власт ,те са еднакви бандити !

5

Анонимен

преди 4 години

Чакахме 2 месеца да се сетите за социалните домове и за ромските квартали и вече е късно ,там всичко е пламнало нали ? Докато вие пестяхте тестове и ги пазехте за вас си и за властта домовете с рисковата група пламна и не само старците са болни ами и персонала...

4

Анонимен

преди 4 години

Е хайде писна ли от тяхната стъкмистика и от бокоизбраните *** ! Знам им въпросите и отговорите. Интересни са ни само защо правите икономии от тестването и до кога ще пренебрегвате социалните домове и ромските квартали ,не трябваше ли това да е първата ви грижа а не формите на Пеевски ?

3

Ммм

преди 4 години

Процента си е почти същият около 5, 1100 теста 53 заболели, не ми е ясно защо ни плаши и насажда страх във хората.Сега можем да се движим повече ,ще спадне бройката.

2

Анонимен

преди 4 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ!

1

Анонимен

преди 4 години

При румен радев ветото е така! Той зарази хората на връх шипка с патриотичния поход! Долу от власт!