141

тънка линия

преди 4 години

Тук има пишещи с много тъпо чувство за хумор. Мислят, че са оригинални, но не са.

140

да,да ама не

преди 4 години

Затваряй статията! Че тия коментатори ще се "изпотрепят"! Аз започвам празника!

139

Златена

преди 4 години

Има една истина алчните бизнесмени и неуките много отворени роми всички те се интересуват само от собствения си живот и от своя бизнес за другите Българи въобще не им пука заради такива хора с това мислене България никога няма да се оправи като държава.Ако алчните бизнесмени и неуките роми изчезнат завинаги от България тогава нашата страна България ще се оправи като държава

138

СМЪРТ НА КИТАЙ!

преди 4 години

Абе дайте да нападаме Китай и да се свършва с тия ***! Бойко обади се на Тръмп и Путин да се организираме и да ги нападаме! Тия животнни подпалиха всички

137

Ким Чен Ун

преди 4 години

Има лек.

136

Анонимен

преди 4 години

Ан тъй ,почваме вече да вървим към имунитет!Да излиза всичко живо и да се омешва болни и здрави!МАнгъров и той да отива на кръчма,а не да се скрил в канцеларията си!

135

Анонимен

преди 4 години

Най-справедливо ще бъде да се въведе отделна здравна осигуровка за корона вирус. Открият ли ти такъв лекуват всички симптоми само ако имаш осигуровка. И тя трябва да се плаща лично от всеки без значение пенсионер или ученик.

134

Анонимен

преди 4 години

Блокада за винаги.

133

Анонимен

преди 4 години

Напротив! Чакат се пари от ЕС за борба с КОВИД-19 и колкото повече болни се регистрират, толкова повече пари ще бъдат усвоени! Парите ще бъдат раздадени по лечебни заведени! Схемата е като със Здравната каса! Пишем по тежко заболяване, за да дръпнем повече пари от касата. Близките на починалия обаче са проблемни при КОВИД, понеже отиват автоматично 28 дни под карантина и има опасност да оспорват диагнозата

132

Анонимен

преди 4 години

Тyлyпите да отиват по заведенията...Вируса ги чака там. Не да пишат глyпости тук.Че Швеция няма как да я стигнем.

131

Анонимен

преди 4 години

Това са брой тестове, а не брой тествани хораВсички депутати се тестват по два пъти на ден откакто е кризата.240 депутати х 2 х 55 дни = 26 400 теста, само от тях.Плюс Тиквата и министрите му.Плюс Олигархията.

130

аз

преди 4 години

До Анонимен"Ами не се крий. Върви при някой болен да се заразиш"Това може да е алтернатива само на някой с ограничен ум. Значи да живеем нормално означава да отидем при някой болен и да се заразим ли ?

129

Анонимен

преди 4 години

Ай честито! Другата седмица връщат мерките!

128

кака ви

преди 4 години

До Анонимен"Ами не се крий. Върви при някой болен да се заразиш."Не се крия, ама и се пазя. И това не е гаранция, ама и твоето е голяма медицина. А ти се завий презглава с юргана.

127

Waffen SS

преди 4 години

Липсва ми "слънцето Борисов",който с гъгнивият,гърлено натъртващ глас обяснява на ***,как Европа взема пример от нас,за мерките,срещу короната.

126

Анонимен

преди 4 години

От рак днес в България ще починат около 100 човека, от корона най-много 1. Затова спокойно! Вероятно коронавируса ще ви подмине. Ще ви хване банален рак :)

125

кака ви

преди 4 години

До Анонимен"Напротив. Ако нищо няма да помогне медицината нямаше да съществува"Да се крием от вируса коя медицина го има за лек ?

124

r3v0lv3r

преди 4 години

За това и китайците се оправиха за 2 месеца, няма Велигден и няма права. Ако се правиш на тарикат патроните на армията ще те вкарат в правия път или 6 метра под земята.

123

Анонимен

преди 4 години

Всичко е заразно. Вируси бактерии ***. Има бум на всякакви дяволски работи.

122

Анонимен

преди 4 години

В Плевен мъж който живее на семейни начала с млада жена, шивачка в "Мизия", която е диагностицирана в COVID-19, но няма абсолютно никакви симптоми, отива и си прави PCR тест в лаборатория, като си плаща за него. Оказва се негативен, въпреки че от една година всяка вечер спи в едно и също легло с болна от "изключително заразното" заболяване! Здравните власти обаче не са разбрали за него, за да го прекарат с "онзи" група тестове за работниците в "Мизия" и членовете на семействата им!