166

Анонимен

преди 4 години

Мангасаров има нужда от усмирителна риза и електрошокове

165

Анонимен

преди 4 години

Търсач на слава, и понеже винаги е контра на взетите мерки знае, че няма как да се проверят неговите теории, и затова може да си говори каквото си иска без да му се търси отговорност.

164

Мангасъров

преди 4 години

И като се заразят болшинството хора... ще трябва да се лекуват и задължително да бъдат под карантина( 2 седмици) и техните контакти... Е... кой тогава ще работи в тази държава?То бива п'ростотия, но толкова си е направо абсурд...

163

Анонимен

преди 4 години

От кога казвам, че този *** психопат е вреден за нацията???

162

ivailo

преди 4 години

Трябва да се отварят и училищата, заведенията, стадионите и т.н .

161

164 и 166 Страх ли?

преди 4 години

Кой говори че го е страх.Говорим за здрав разум!Казаха че от опита на Китай борбата с заразата е 70-80 дни карантина/физическа изолация и дистанция.Резултати Китай, Южна Корея,Нова Зеландия а скоро нашите съседи Гърция,Албания,Словения къде новозаразените са под 10 на ден.При нас тези дни новозаразените са 2% от общия брой и скоро ще тръгнем към приключване на заразата ако сме разумни и не възникнат нови огнища.Как тази теория за задушаване на заразата в огнища отговаря на стадния имунитет 70%?

160

48

преди 4 години

Защо продължавате да давате трибуна на "Специалист", който е виждал КОВИД 19 само на картинка. Като трябва да се заразят 70 % от които и той да се зарази доброволно и да ни покаже, че е прав и няма нищо страшно!Настоявам да се зарази доброволно за да придобие "имунитет", и ако не умре (което е малко вероятно, какъвто е скакалец) ще потвърди, че е прав Аз ще се извиня и ще се заразя и аз доброволно!

159

Анонимен

преди 4 години

Девизът на д-р Менгеле: "Да боледува и да заразява!"

158

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 164Менгеле се свързва с експерименти с хора, проведени с особено хладнокръвна жестокост и без оглед на човешкия живот.Мангъров иска хората да се изложат на зараза с неизучен профил, нарича ги "сухи съчки" и съветите му не съблюдават повишения риск за човешкия живот.

157

Анонимен

преди 4 години

Този човек не знае какво говори.Явно има някакви психични проблеми.На 23 април каза,че по негови най скромни преценки в страната има 300000 ( триста хиляди) заразени.Може да се провери много лесно в мрежата.Това са много повече от заразените в Италия!!!! (211000) .И в момента изговаря лъжи.Ако сме живели в "инкубатор" ,според него,как заразените ще са 300000????!!!!Трябва да му бъдат отнети лекарските права.Този човек е вреден за нацията.

156

В кое интервю 160???

преди 4 години

Всички помним интервютата му за 70%заразени и хиляди жертви и никъде за 100-200.Не ни правете на *** дай линк с интервюто!Помним за стаден имунитет, за масово тестване с тестове за антитела (които се оказаха 70%даващи неверна информация)заради частната си лаборатория.Тъй като Мангъров разви теорията за разновидност на грипа защо в Москва химически войски с специални машини за ЯХББЗ дезинфекцират града?Кажете ми кога за грип са прави дезинфекция от военни - справка Китай и Русия ТВ репортажи?

155

Анонимен

преди 4 години

Който желае да продължава да си стои затворен в къщи. Никой няма да ви изкара насила на улицата или в парка.

154

Анонимен

преди 4 години

До EliАз още чЕкам един дето се представи за епидемиолог от Мюнхен да обясни защо Мангъра върви срещу някои от най-добрите специалисти в света и бил "прав". Тук вече русофилските глави взеха и да се вживяват в роли, толкова е зле положението.

153

Анонимен

преди 4 години

Абе защо го хокате този разумен човек д-р Мангъров, не мога да разбера. Някои от вас са толкова наплашени и панакьосани, че почти са си загубили разсъдъка. Менгеле и нацизъм са най-неподходящите сравнения.

152

Анонимен

преди 4 години

Мангъров е прав отново.

151

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 158Поведението ви започва да понамирисва вече май: вече даже не е дори част от някакви аргументи, просто пускате нещо и бягате. Защо така, нали е "прав", защо има нужда от вашата "помощ" доставена по такъв спамерски начин?

150

Анонимен

преди 4 години

Теориите на д-р Менгеле са си нацизъм в най-чиста форма. Да избием слабите, а на оцелелите обещава измамно усещане за генетично превъзходство. Затова е и толкова харесван от повечето егоцентрици.

149

Анонимен

преди 4 години

Д-р Менгеле подрива доволно ръце, предвкусвайки камарите трупове.

148

Анонимен

преди 4 години

Три месеца д-р Мангъров говори едно и също. Не се извъртя изобщо, не се огъна дори пред гнева на Бацо.Няколко кафяви сайта, деградирали политици и анализатори го оплюват денонощно. Но техните плюнки падат на собствените им чела!Преди повече от 2 месеца докторът каза, че жертвите ще бъдат между 100 -200. Накрая ще се окаже прав, а онези които не го слушаха ще трябва да се обясняват защо съсипаха психиката на хората и разклатиха и без това крехката икономика на България!

147

Анонимен

преди 4 години

И пак е прав.И за прогнозата. И за причината.