86

Анонимен

преди 4 години

Мангъров е за психиатрия, ако нещо стане, не той ще поеме отговорност а Борисов и Щаба!Мангъров по принцип не може да носи отговорност, защото е психически неадекватен и невменяем!

85

Анонимен

преди 4 години

затворете границите бе !

84

ДО КУРНА И КУТЕВ

преди 4 години

АБЕ *** ,НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ВЕЧЕ ДА ДРОГИРАТЕ ТРОЛОВЕТЕ СИ ? ТО БИВА БИВА,АМА ВАШЕТО ВЕЧЕ СЪВСЕМ ПРЕМИНАВА ГРАНИЦИТЕ,ЧЕ ТЕ СЪВСЕМ НЕАДЕКВАТНИ БЕ

83

Анонимен

преди 4 години

До а ла МирянаХоди на работа де!. Наеми си някой да се грижи за децата - сега има безработни.

82

Очевидно

преди 4 години

Мангъра страда от обсесивно-компулсивно разтройство, както и от илюзията, че е безсмъртен. Ако се зарази, той първи ще ритне камбаната. Всъщност, като...

81

Сит

преди 4 години

До АнонименСит е ама незнам от коя серия на сагата е ;)

80

123

преди 4 години

Махайте извънредното положение веднага. Няма никакъв вирус. КППтата болните от коронавирус ли спират? България върви към диктатура.

79

Анонимен

преди 4 години

Минаха 2 седмици от Веиктенските екскурзии. Вече трябваше да сме видели ада. Шаманите го отлагат за сега..

78

Анонимен

преди 4 години

До Как ни ограбватНяма да четем, защото Новия световен ред ще забрани. Нали така, другарю, в тоя дух са ви всичките приказки?

77

SVETOETO

преди 4 години

Добро утро на всички!Много жалко за починалият медик(защо и как се надявам да разберем).И все пак гледайте с малко надежда и позитивност.23 нови случая (средно наполовина от предишни дни ) и 21 излекувани според Нощ!Спазайте правилата(колкото и да не ви се иска)и се пазете! Приятен ден!

76

разбиране ...

преди 4 години

Като се правите на много "вещи" и се мотате по улици и градинки, после ще опрете пак до лекари и мед. сестри. И те да са ви длъжни ли?Не стига, че ходят на работа, ами и по цял ден са с маски и пак спасение няма.

75

Как ни ограбват

преди 4 години

След време в учебниците на децата и внуците си ще четете за икономическия корона вирус и как с измислена пандемия са се обогатили световните милиардери като Бил Гейтс, Джеф Безос, Марк Цукербърг, кръговете около Хилъри Клинтън и т.н.Вирус има, но той не е по-страшен от гриповете, които върлуват всяка зима. Но как щяха да ви убедят да си стоите вкъщи заради това, че има смъртоносен грип? Трябваше да измислят нещо запомнящото - "коронавирус". Посветено на некоронованите крале на Америка

74

кой отговаря

преди 4 години

Кое ми направи впечатление? Мангъров много гласовито дава мнение за премахване на мерките против коронавируса, обаче той не отговаря за тях! Отговарят Бойко и щабът за Борба с вируса. Ако нещо изкуцука, Мангъров ще гледа отстрани как Бойко и щабът поемат отговорност. Примерно, ако настъпи мор, оит което хората са недоволни, който мор е можело да бъде възспрян чрез социална изолация.

73

Анонимен

преди 4 години

До ДантеМангъров е един обикновен търгаш, на който не му дреме за живота на хората. Това не го ли разбраха някои? И това не се вижда сега, когато се говори за полека отхлабване на мерките където е възможно. Това се видя когато в един от най-опасните моменти пропагандираше за пълна свобода, когато положението се затягаше. Не че сега сме се измъкнали де. Нека видим какъв е ефекта от Великденските "екскурзии".

72

а ла Миряна

преди 4 години

Неделя, всеки ден е неделя,бройлер с пресни картофки.Децата цял ден зяпат екрана,животът е спрял в извънредна атрофия -неделя, неделя: кротост, благост, покой.

71

112

преди 4 години

Сега не е времето да се разпускаме и да се правим на бунтари! Не!!!

70

До знам го

преди 4 години

Само който няма чувствителни сетива само той не може да долови обърканото съзнание на Мангъров! Има някаква злоба и циничност в този човек, някаква безчувственост и неценене на човешкия живот, има нещо нечовешко в него! Със сигурност трябва да бъде освидетелстван!

69

Данте

преди 4 години

Сега, като слушах мнението на Мангъров, излиза, че в близките 4-5 години управия с вируса няма да има. Хора щуе ***, нови хора ще се заразяват и лекарство скоро няма да има. Дайте, казва Мангъров, поне да живеем нормално. Че кое му е нормалното на такъв живот?! И всичкщо това Мангъров го казва в момент, когато негова колежка умира от китайския вирус!

68

Анонимен

преди 4 години

До ТРЯБВАТКазах и преди - който не вярва на ситуацията и много смет, ...да ходи доброволец и да помага!

67

Kolchak

преди 4 години

Отмяната на заповедта за носенето на маските и на открити пространства е огромна грешка.Много скоро ще берем горчиви плодове , защото сме кът на ресурси и кадри.