96

Анонимен

преди 4 години

Стана като епизод на сапунен сериал. И да гледаш и да не гледаш сериала с генерала нищо няма да изпуснеш.

95

Анонимен

преди 4 години

Сами си го търсите, аз съм ви казал - ще ходите до магазина само и то с бележка!

94

Скептик

преди 4 години

Богаташите от крадливата партия Герп си имат вили в цяла България. На тях това положение им е таман да не им се пречка раята. Пък и раята е проста. Залъгват я лесно с парцалени кукли и сламени кучета.

93

Анонимен

преди 4 години

Носете маски на устата, тапи в ушите, капаци на очите и ще сте нито чули, ни видели, ни казали, че живеете под бойкова тоталитарна диктатура.

92

До Нех

преди 4 години

Каква свобода бре?? Кой те е заключил, за какво ревеш! Знаеш ли че в България е най-свободно?? Знаеш ли че в повечето държави въобще не се излиза по никакъв повод??

91

Анонимен

преди 4 години

Голяма илюзия е да предполагаме, че може да се говори за подобряване на ситуацията. Ние все още сме в началото на пандемията, мнозина забравят този факт

90

Анонимен

преди 4 години

Поредната статистика и поредния ден на нищоправене и вземане на висока заплата.

89

Анонимен

преди 4 години

Сигурно с този проницателен поглед на снимката генералът, от името на управляващите, иска да ни каже: "Ей ся ви таковах чичката найчина!"

88

Анонимен

преди 4 години

пък после питайте до кога ще сме в извънредно положениеО, ако зависи от управляващите - вечно. Ако ще никой да не пътува, ще обявят, че ходенето до магазина е опасно и че за него също трябва декларация, КПП на входа и т.н.

87

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - 79 "Мислиш, че е достатъчно."Не виждам разминаване между това, което аз написах и изнесеното от вас. Единствената разлика е, че не е нужно лабораториите да работят 24/7 (и няма толкова персонал), защото няма реално какво да изследват. Нуждата от провеждане на изследване трябва да е обективна, да има симптоми, лицето да е било контактно или не на последно място, да се провежда скрининг на важните за държавата и икономиката лица. Всички други действия са пари на вятъра.

86

Анонимен

преди 4 години

Няма ка да се избегне вируса, ще си мине през всички в един момент и ще се връща като сезонен грип още години напред. Това ви го казаха вирусолозите още в началото и е добре да се мислят стратегии как да продължи живота в дългосрочен план и да се увеличава капацитета на болниците.

85

До 89

преди 4 години

Гардиан? Защо не направят статия за детската смъртност в Англия? 9721 деца на възраст под 7 годинки от началото на 2019, до този март... Явно им е по-важно за усложнения при 100 деца в глобален мащаб.... % изядени от крокодили в Австралия също расте, мисля да направим извънредно положение.

84

До безотговорните

преди 4 години

Много ритате срещу ръжена! Я си стойте на Д-то и спазвайте мерките и законите да не ви се случи случка!Ако бях на Борисов щях да ви затворя до март по домовете ви и ще ходите само до магазина с смс!Имате късмет, че аз не съм премиер!

83

Hex

преди 4 години

Вече абсолютно на никой не му пука за нови заболели. Хората си искат свободата.

82

Анонимен

преди 4 години

До До до ДааааСлушай сега брагчед никой не се опълчва на държавата. И стига с тази сопа. Спазваме мерките, но когато виждаме, че не са правилни и няма последователност, идея ще ги критикуваме. Извънаредното положение, ако искаш си направи и до 2025год. Мислиш ли братчед, че като отворат границите и се нормализира положението на запад хората няма да избягат. Аз бях един от тези, които са против това, но сега ще се махна с кеф. И нямам нито лев укрит доход. А ти пак плаши със сопата, пука ми на.

81

Анонимен

преди 4 години

С гьостерицата

80

Пенсионер

преди 4 години

Трябва рисковите групи да измрат и тогава ще спре.

79

Анонимен

преди 4 години

Мед ми капе, като чета излиянията на герберите. "Ще слушаш, че и хоро ще играеш!" , "Ще играе сопата!", "Ти на държавата ли ще се опълчваш!". Е, ако някой има съмнения откъде произлизат, веч не би трябвало да има. Говорят си точно като партиен секретар, с каскет и "Работническо дело" под мишница.

78

Анонимен

преди 4 години

В момента ако в даден град се разболеят 10 човека ще има да ги съобщават като болни дори и като оздравеят. Статистиката е прекалено объркана.Трябва да има общо брой болни който може да са оздравели или още са болни и болни в момента.

77

Фен

преди 4 години

По време на истерия, създадена напълно необосновано (умрелите от грип винаги са били толкова, просто сега се изнасят цифрите) тихомълком се разпределят средствата. А ние ще се чудим как да си платим раздутите сметки за парно