56

Краси

преди 4 години

Из български тълковен речник:фaтмакжарг. - военен; човек с ограничено мислене в резултат на затъпяване от военна служба; старшина (и презр.) *** като фaтмак

55

Анонимен

преди 4 години

Радев оставка! Това е много долно, което правиш!Съболезнования на близките на Милен Цветков!

54

Анонимен

преди 4 години

Герберасти прибрах те ли се от селата? Как ви пуснаха на КПП-тата? Нещо глобички, соленички хахахах

53

Bulgaro

преди 4 години

...TOA PA....OTKRI SOLTA...TI SI DOBRE...MEJDU 20 BODIGARDA....DA NE TE MISLIM BUZLYO

52

Анонимен

преди 4 години

Това не е инцидент и ПТП, а предумишлено убийство на неудобен журналист.

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Много си прав. Тогава хич не му се говореше. И точно за това става въпрос. Да се прави на чистник е меко казано нелепо. На какво отгоре ,не ми е ясно.

50

void

преди 4 години

Някакво *** се надрусало, подкарало колата на майка си с 2-*** пътници (момче и момиче), загубило управление и се забило в колата на Цветков. И разбира се абсолютно неадекватния ни прецедент пак видя дългата ръка на беззаконието да отнема този живот, а и да заплашва всеки българин.. Все едно не пише в закона, че не трябва да се кара надрусан, или че никой не може да те спре да го направиш - въпрос на съзнание. Покушение щото бил задавал неудобни въпроси? С 2-*** свидетели в колата? ЛОЛ, ***

49

Анонимен

преди 4 години

Да си спомним и за поета Милош Зяпков - ликвидаран от мафията заради политическите си позиции на 50 години, на 1 юни 1990.Поклон!

48

ноятс

преди 4 години

До АнонименНе мога да го разбера! Съмнявам се, че и той сам себе си разбира!

47

Анонимен

преди 4 години

Както винаги и сега Президента казва верни неща. Въпроса е и след това негово изказване какво ще се промени. Нищо. Абсолютно нищо.

46

антиХибридчик

преди 4 години

Прав е клепоухия Хибридчик, особено като шофьори са от неговия клан. Баща му няма да блъска повече хора в инвалидни колички, но Деса Мерцедеса защо не е в затвора още?

45

Гражданин

преди 4 години

До маргинал. Личи си, че си такъв. По глу.постите, които си написал.

44

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Върти, сучи... - все в една посока бие...

43

Гацо Бацо

преди 4 години

Друг път изчакваше 3-4 дни и тогава се правеше на умен .Сега много бързо и първосигнално ,но направи паралел с твои близки и тогава коментирай....

42

не е добре

преди 4 години

Имам братовчеди, живеещи на село, чисти българи, изкарващи си хляба, с ежедневен пот на гърба, чрез земеделие и животновъдство! Същите тези мои роднини кандидатстваха за такива евросубсидии, но като разбраха колко е сложна процедурата и на колко места трябва да "бутнат" за одобрение, се отказаха тотално от тези евросубсидии! Докато тези субсудии се дават на такива, дето не ги влагат по прдназначение, а за джипове,яхти и т.н. нищо добро не ни чака!

41

мерцедест

преди 4 години

деса мерцедеса с изцепките на нсо ли вдъхнови думите му?

40

Анонимен

преди 4 години

Нашата на всяка манджа мерудия пак се изказа. Да може би е прав за това че всеки може да пострада по такъв гаден начин но можеше да спре дотук. И с това щеше да впечатли хората. а той започна да говори за беззаконие. Добре и така да е но кой е виновен за беззаконието? Нашият президент пак лежерно ни пробутва политика в изказванията си. Като си едно нещо винаги си това нещо. За президента ни това важи с пълна сила няма значение за какво става въпрос. Жалко. Ама за нас.

39

Анонимен

преди 4 години

Смъртна присъда за *** - наркоман!

38

Изнервен

преди 4 години

Този наистина не в ред. Иска да каже, че някой нарочно е убил Цветков, все едно, че никога не може да е случайно.

37

Анонимен

преди 4 години

"Трагичната смърт на Милен Цветков грози всеки българин"Докато няма закони и наказания за хората с пари, така ще бъде. Ще си мислят, че са над закона и ще ни убиват на улицата.