440

Източник Агенция ПИК

преди 4 години

Кристиан Асенов Николов се казва шофьорът, който уби минути след 18 часа днес Милен Цветков,. Той е шофирал автомобилът с марка "Ауди" Q7, който помете на бул. "Черни връх" водещият. Както медията ни първа съобщи, джигитът е дал положителен тест за дрога. Колата, която е карал, се води собственост на фирма "Десислава Пешева-Комерс" ЕТ, която се занимава с винопроизводство. Фирмата е съдружник с "Винитера Карнобат" ООД, а офисът им е на столичния бул. "Джеймс Баучър".Собственичката Десислава Крумова Пешева е съдружник на Миню Стайков в "Сис индъстрис", "Топаз продакшън" и Винпром Карбон

439

леке

преди 4 години

Разглезените мамини синчета, които не са свършили работа за 5 стотинки, а получават всичко наготово, освен да се дрогират и да убиват, друго не могат. Родителите им ни окрадаха, а децата безконтролно убиват. Жалко за Милен Цветков. Бог да го прости!

438

Анонимен

преди 4 години

На всеки може да се случи да причини катастрофа.наличие на дрога в кръвта не означава, дрогиран към момента на100%.

437

Анонимен

преди 4 години

На младини всеки е грешил трябва да се гледа снизходително към момчето.

436

Анонимен

преди 4 години

Защо не кажат че и той преди е бил спиран да кара пиян каквото повикало такова се обадило

435

Русия

преди 4 години

Син *** наркоман го уби!

434

Русия

преди 4 години

Ши липсва!

433

????

преди 4 години

Какво да правим с убийците на Милен, докога ще си седим в къщи? Децата ни емигранти ли ще са завинаги? До кога???Маските са за да мълчите - убиха го!

432

Анонимен

преди 4 години

Тикволандия, населена с 95% кръгли .....! Лека му пръст на Милен Цветков:( да си българин е опасно за живота!

431

Питам се

преди 4 години

Вярно, случват се инциденти ... Ама, как пък все с хора критикуващи властта се случват ?

430

Пари

преди 4 години

Това преля чашата. Кога ще се научите да пишете, че това не е катастрофа, а убийство с кола! Велик човек беше Милен.

429

R.I.P.

преди 4 години

Системата ни убива !Който не хвали Вожда или не мълчи си отива.В Тикволандия има хиляди ***, които хвалят властта и твърде малко водещи, които я критикуват.Странно как повечето от тях вече не са между живите ...А, вие си вярвайте в "случайности".Младежът нямал мотив ?Ами, ако са му казали, че ще вкарат родителите му за далавери в затвора покрай Миню Стайков ?За ПТП са му обещали условна ...Жалко за Миленчо! ...Бтлгарийо, Българийо !..

428

до #649

преди 4 години

Ти му даваш това право !!

427

criminal

преди 4 години

Да почива в мир!Каква файда имаше от разкритията му,на Валя Ахчиева, всички криминални журналисти .... Цялата система е в ръцете на политиците, всички играят един театър! Във Видин има нек'ъв си дон Пеци (ссиганнин) - ако си полицай и го глобиш, утре не си полицай,може и да не те намерят.... Е кой им дава това право ??

426

Аз не вярвам

преди 4 години

На медийната информация. Как е било, каква е действителността знаят властите и очевидци те, които предполагам са малко. Могат да скалъпят всякакви версии подвеждащи . Няма да е нито пръв нито последен път. А колко достоверни са новините и версиите предавани по българските медии...това се знае, но е жалко, че има много при това, които им вярват. А Милен Цветков именно за това се бореше...да даде истината на хората. И колко беше неудобен на властта е само публична тайна.

425

Анонимен

преди 4 години

Избягалото момче може да е било с много дрога у себе си, но може и да е бил помолен от причинителя на катастрофата да тича при родителите му, за да пристигнат те своевременно на помощ.Иначе как да си обясни човек това бягство? В случай на беда човек остава до приятеля си, за да го подкрепя.Макар че нищо чудно избягалият да е син на някой големец и да не иска името на баща му да лъсне. Особено ако избягалият също е бил дрогиран.Има някаква сериозна причина да бяга, но дали ще разберем каква е?

424

ПредРепортер от Блиц

преди 4 години

очевидец твърди, че джипът е летял с над 100 км/час.До водача е седяло друго момче, което избягало (?!) Защо ли е избягал? Дали не е бил дилърът на дрога?На задната седалка имало момиче, което не е пострадало.

423

Анонимен

преди 4 години

Абе жигулито не пита кой на кой е майка или колко е богата , може да го згази и него . Да се оглежда момчето

422

Анонимен

преди 4 години

До 539Дрогиран и подстрекаван колко е голям пич примерно

421

Анонимен

преди 4 години

Линч ! Линч за всички пияни убийци на деца и хора по пътищата ! Линч ! Казаха че сме били под 7 милиона , така както върви дано колите да свършат преди да сме умрели всички . Обесете го на площада ! Трябва да има справедливост , живот за живот ! Докога така ще я караме ? Докато не блъснат вас или ваш близък че да усетите колко е не справедливо? На въжето ! Левски са обесили като терорист заптиетата та това *** ли е по горе от примката?!