70

БГ

преди 4 години

До ДО 177НЯМА ДА ОЦЕЛЕЕТЕ - е ти какъв си - руснак, американец, германец?Ние българите ще оцелеем, а ако на теб не ти харесва тук отиди там където няма ограничения за коронката - куфар, гара, влак! То обаче няма такава страна!Целуни болен и пробвай как ти е имунната система, но подпиши декларация, че няма да претендираш за здравни грижи!Да живее България!

69

Анонимен

преди 4 години

'"В България не е спряно нито едно пройзводство.,с едно изключение хотели ,ресторанти, и кафета и тем подобни.. Ако е спряно някакво пройзводство то е свързано с пласирането което не зависи от нас.Тук има плачещи че ще умрат от глад. В България можеш да умреш от глад само ако съчетаваш две качества ,много мързелив и голям некадърник"Евала пич, много точно написано. Аз освен аутсайдерите ,които са на едно ниво с мангалитее друг да се оплаква че умира от глад не ниждам

68

Василев

преди 4 години

Селяни прости, вие сте валат!Нагледно ви показват кой кара влака, и че вашия живот няма абсолютно никаква стойност, не само това, но вие сте изключени нагледно от решенията, които се взимат, и които имат пряка връзка с вашето бъдеще и съдба!Селяни прости, мъчно ми е за вас!!!Агент Джери Пфайфър!ЦРУ!!!

67

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 188Защо лъжеш, че няма спряно производство. то бива наглост, ама се оливате. Ела в Пловдив да видиш как няма. Да не си държавна работа или държавна филма и за това така пишеш. BTL, Лидер, Авиоремонтния, много фирми от автомобилната промишленост - съкратиха много хора или са с намалено работно врем. Costal затвори заводите си. Имаш ли си представа колко народ работи в ресторантьорство, услуги, туризъм. Калка ще пострада хранително -вкусовата промишленост и другите по веригата.

66

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

От 20 човека на ден Годжи вдигна бройката на 40 на ден.Иначе песента му е една и съща.Няма пик, няма никакво развитие на нещата.Тези хора смятат да ни държат така за неопределено дълго време ...Това е притеснителното !Виждаме как всички други държави имат план за разхлабване на мерките. У нас такова нещо няма ! На всичко отгоре най-нагло даде за лош пример Сингапур, при положение, че именно от Сингапур и държавите като него взаимствахме мерките и ограниченията.Цинизъм !!!

65

славянин

преди 4 години

Явно има неадеквати, които не знаят че има семейства от 4, 5, 6, 7 души, които живеят заедно в двустайни жилища, я да си напънат малко лифтираните мозъци и да помислят как толкова хора могат да жвеят комфортно на такова пространство, да си отидат да фамилната къща на село нямат право, да се разходят в парка нямат право! Скоро на много хора ще им избият всякакви тапи и ще стане страшно - затворени, без работа, без пари, без никаква перспектива на хоризонта!

64

Анонимен

преди 4 години

Бойко и щаба си гледат работата,а вие можете да лаете на воля ,седнали пред екрана! По времето на бай Тошо щяха да ви закопчаят за нула време.

63

Анонимен

преди 4 години

Аз харесвам Русия,тя е славянска,европейска държава,но тя не е приятел на България, защото олигарсите,които крадат най-много в България,държат съда,адвокати и заради които България е бедна,са с връзки с Русия ,изтрили са статията в Монитор(може би под натиск),но бяха написани имената на олигарсите, заради които България е зле - олигарси от БСП и олигарх от Костовистката партия,заради които България е бедна държава и в лошо положение.Но ето една друга статия от Монитор - "Прокопиев овладява 700

62

реалнафантазия

преди 4 години

Наистина ли един генерал е казал, че не дели българите на такива които са плащали осигуровки и такива които не са? Значи наистина има по-равни в тази страна и комунизма никога не е свършвал. Продължавайте да плащате плебеи такива. Заслужавате си съдбата... :)

61

Анонимен

преди 4 години

Златена проста *** стига повтаря едно и също скрий ср под дивана да не те хване вирус че ми ,,,,,,,,,

60

до 169 от славянин

преди 4 години

Дъртонгел, разбирам че твоето място е в дупката ти пред телевизора, но моето не е там, в моята стая слънце влиза само сутрин приблизително за един час от около 7 часа до около 8 часа, такова и е разположението, ти си стой си в дупката, гледай си денонощно телевизия и се вмирисвай и не учи какво да правят и останалите! Племенника ми е на 4 години и два месеца, хиперактивен физически е и не може да стои вкъщи, иска да е постоянно навън и да играе и побърква и майка си, и всички около него!

59

Анонимен

преди 4 години

В България не е спряно нито едно пройзводство.,с едно изключение хотели ,ресторанти, и кафета и тем подобни.. Ако е спряно някакво пройзводство то е свързано с пласирането което не зависи от нас.Тук има плачещи че ще умрат от глад. В България можеш да умреш от глад само ако съчетаваш две качества ,много мързелив и голям некадърник

58

Браво!

преди 4 години

Ех, софиянци, Вие наистина постихнахте своето! Вие си издадохте фалшиви документи и поехте пътя към удоволствията!В София, там където заразата а над 50%, Вие тръгнахте към всички екзотични български населени места.Доскоро Банско беше под карантина, а след две-три седмици, колко населени места в Държавата ще се окажат под карантина благодарение на тези пътешественици и търсачи на удоволствия?Колко?Ние в провинцията нямаме необходимост от вашето предвижване из страната, разбрахте ли ..?

57

Бойко Борисов

преди 4 години

Как сте българи, готови ли сте за празника?Тази година вместо агнешко ще ядете... ФУРМИ.Гарантирано от ГЕРБ

56

Анонимен

преди 4 години

Според мен в България се провалиха понеже не удържаха българите върнали се от чужбина да седят под карантина. Най-добре е българите от чужбина да не се прибират. То и без това в тази държава безработицата се увеличи а в Англия ще им трябват работници пребиращи реколтата и ще плащат добре.

55

Анонимен

преди 4 години

Само да пипна един от ония антиваксери където преди време обикаляха телевизиите и правеха протести

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 129Колко деца ще са мъртви при "стадния имунитет "? Ако знаеш да споделиш.....

53

Вирус

преди 4 години

То е ясно че ромите ще разпалят заразата. Както винаги ние ще си чакаме толерантно на опашката защото те ще са заели всички легла.

52

Анонимен

преди 4 години

Време е всеки град да има правото да отмени извънредното положение.В моя град почти всички случай бяха излекувани.В момента няма активни случай в моя град.

51

НСИ форевър

преди 4 години

Така ще бъде до Великден, след това рязко ще спаднат новозаразените за да се приберат бачкаторите. После ще има нов пик - втора вълна, като за наше добро извънредно положение ще бъде въведено до второ нареждане. Идва пролет ще почвате да пасете трева. След това ще има изглаждане на кривата и ще бъде заповядано да оберете продукцията от полетата на феодалите, след което отново в кошарките и т.н. до края на мизерния ви животец