79

До ИСТИНАТА

преди 4 години

Дано това ти си го измислил, а не Мангъров.1. А младите да ги държим далеч от старите? Да настаним старите в концлагери?2. Естествено, че ще се повтори, ако мутира, както става и с грипа всяка година.3. Не се знае.

78

анонимен

преди 4 години

Нали писаха,че през 2018,че дъщеря му била глобена в сащ,защото карала Бугатито си с превишена скорост...Явно си падат по тази марка коли.

77

Ужас

преди 4 години

В момента само обикновените хора страдат,министерства,агенции и др.партиини хранилки са пълни с безделници на издръжка на народа.

76

Изкукуригал

преди 4 години

Къде е ваксината? Къде? Ало психиатрията,ваксината докараха ли я? Дай ваксината,бе!

75

КРИСТИАНО РОНАЛДО

преди 4 години

Борисов, управляваш България вече 11 години.Хайде провери тези коли, за които говориш на каква възраст са и ще разбереш по чие време са купувани ...Голям автогол си вкарваш с тези приказки !

74

Анонимен

преди 4 години

Пишете реални и полезни за хората неща,а не за което ви плащат да плюете държавата

73

Анонимен

преди 4 години

И повечето от тия с колите са на вашата хранилка.

72

Анонимен

преди 4 години

До ИСТИНАТААбсолютна глyпост си написал...

71

Не извратен тип

преди 4 години

Поповете да последват примера и да си продадат ролексите и кадилаците,да не чакат дотации от държавата заради бизнесите им със свещи и такси снимки

70

V

преди 4 години

Тези коли са предобити при управлението на герб .И са резултата от 540 лв МРЗ . Това са колите на гербавите бандити.

69

Да ама не

преди 4 години

Те бизнесмените ще си продавам колите,а вия защо не уволнявате чиновници и пр.пиявици който се хранят от данъците на бизнесмените,нали трябваше да има солидарност в кризата?

68

Изкукуригал

преди 4 години

Мдааа,аз съм изкукуригал, изкукуригал съм бе,да аз съм изкукуригал...Ало психиатрията днеска работите ли ,бе? Идвам да ме прегледате.Що никой не се обажда,бе?Алооо!!!

67

до Анонимен

преди 4 години

Изтъркани са ти съжденията, до кога ще повтаряш комунисти, та комунисти. Огледай се. Властта и слугите и бедни ли са? Пиши нещо и за тях, та да ти повярваме. А може и да си получил някой мезонет от тях.

66

празна тиква

преди 4 години

А ти за колко бугатита имаш пари?

65

Строител

преди 4 години

Който е спечелил парите със бизнес - добре . НОоооооооо. който дразни хората - а хората знаят !!!!!! БЕНЧО / пъпката / спонсор на БСП с " Ролс -Роис " в общината на съвещания / А ПАРИТЕ СА от ЕВРОПЕИСКИ ПОМОЩИ в ЗЕМЕДЕЛИЕТО !!!!!!!!! Шефа на Винпрома Мино Стаиков / със САМОЛЕТ + коли ..Арабаджиев - САМОЛЕТ + коли / все спонсори на БСП. А бившият шеф на ХОЛДИНГ ПЪТИЩА на черепа - ОРЛИН ХАДЖИЯНКОВ - е изкупил вс. табели от КАТ с 9398 за колекцията от НОВИТЕ МОДЕЛИ на БМВ - с вс. възможни букви

64

ИСТИНАТА

преди 4 години

Преди малко доц. Мангъров по НОВА отново обясни какво трябва да прави държавата, за да излезем от тази ситуация :1. Навън трябва да излязат младите и здравите.За тях вирусът е безопасен. Те ще се заразят и ще преболедуват вируса. Така ще изградят групов имунитет. Старите да стоят вкъщи и да не излизат, докато младите не изградят имунитет.2. Вирусът НЕ повтаря. И обясни защо е открит във вече оздравели хора.3. Ваксина за вируса може да очакваме най-рано след 1-2 години.Слушайте експерта

63

Анонимен

преди 4 години

До СпецаБунт ли...?Една палка в кухата манерка и ще станеш гражданин за пример иобразец.

62

bocko

преди 4 години

ще се *** от яд, че не може да си купи и кара едно луксозно возило, а има толкова пари по офшорки окрадени от българския народ. ПС. Е нали дъщеричката му я глобяваха с бугати в Невада, та да и отиде на гости да покара малко. Опа, ама тя го размаза, хахахаха.

61

Анонимен

преди 4 години

Барселона е само в главите на тези които си продадоха душите на дявола?!А останалото го виждаме тука!

60

Защо?

преди 4 години

А защо няма намаляване на заплати и съкращаване на държавни търтей и чиновници,само частният бизнес ли ще страда?!