13

Анонимен

преди 4 години

Цск ато ти ако лежиш на имотите на баба си и дядо си, лежиш по цял дени баба ти те тъпче с мекици, други излизат навън и се борят за хляба си , разбра ли. Ако не разбираш, още сто човека да ти обяснят как се гледат деца затворени вкъщи и гладни с родители без работа.

12

Анонимен

преди 4 години

Пък за пенсионерите не ми се мисли ,дето са с 200 лева пенсия горките-като си платят сега тока и пак без пари ще останат,както винаги !

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Гавра с народа !Ще ходите с маски, ще ходите без маски. Не, не ще ходите с маски !Ще отваряме пазарите, ще затваряме пазарите ...На маймуни ни направиха !Ама, така ще е. Като мълчи и си трае този народ, ще го гаврят.

10

Сардина в кутия

преди 4 години

Елате в Лидл в Княжево да видите как са наблъскани вътре и се разминават на 30 см. Паднаха оборотите и вече пускат едно към гьотере. И на други места е трагедия. Няма пукнато чeнгe, нито кьopaв общинар да следи. Фандъковаа!!?? Маринов!!??

9

Анонимен

преди 4 години

Не знам докога ще търпим това безумие.Тока да не можем да си платим този месец,водата,да не можем на училище да ходим.Така ще е.

8

Анонимен

преди 4 години

И защо?! Няма логика в тази наредба. Хипермаркетите тогава защо ще работят?! Тях затворете,а не пазарите и цветарските магазини където се продава навън. Да не помагате на чужддите хипери???!!! Престанете вече да терорите народа.

7

Munchen_DE

преди 4 години

Докога ще търпим това безумие? Всеки ден ново 20.

6

Lan

преди 4 години

Така ми - ще продаваме българското, ама само на теория :) и само ако веригите клекнат, *** те не клякат. Междувременно ще затворим пазарите, че хич да няма къде да продават фермерите...Щото отвън на въздух вирусите много виреят, в магазините - НЕ!

5

Анонимен

преди 4 години

Тиквите гледат на държавата като на плод и зеленчук.

4

ЦСКА

преди 4 години

Браво. Сега следва пълна забрана за движение на градския транспорт и пълна забрана за излизане освен до магазина за храна или до аптеката. Само така ще се озаптят тъпанарите, които се мислят за безсмъртни. Който хванат в нарушение глоба и забрана за болнична помощ на семейството му. И така до 1 май. Иначе не става.

3

Анонимен

преди 4 години

Правилно! Подкрепям...

2

Анонимен

преди 4 години

И без храна ще ни лишат.Храната в супермаркетите ще скочи още повече. Това е безумие. Ако не се прекрати последиците ще са непоправими.Мутрата кога ще бъде съден заедно със шайката генерали за съсипването на икономиката.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

политиците и капиталистите искат да ни до унищожът