185

Анонимен

преди 4 години

Паниката изглежда отминава, любопитен съм какво друго са измислили.

184

KamKam

преди 4 години

До 182Ако бяхме закъснели с мерките щяха да умират по 50 души на ден .А нашата здравна система не е от най -силните.За сега се справят защото приетите са 200+.А започнат ли да се заразяват по-възрастните,с придружаващи заболявания ще бъде тъжно.Отгоре на всичко голям % от населението ни пуши.Нали се сещате?Ще видим къде ще сме след 2 седмици.

183

anonimen

преди 4 години

Тумора нее ли болест рака нее инфаркта какво е вените какво са спина какво е туберкулозата какво е все болести станахне доктори каквото ние писано това е господ какво ни отреди тия доктори деги едни стави не лекуват от това не се ли предизвиква.Маика ми ходи на доктори професор е оня вика здрава си може да копаеш та сега коеоновирус има

182

Анонимен

преди 4 години

След Великден трябва всяка вечер в 20 ч. вместо да гледаме поредните уйдурми по телевизиите да излизаме на балконите и да скандираме - ОСТАВКА!Не може заради страховете на един несъстоятелен премиер да се съсипва повече държавата!

181

Анонимен

преди 4 години

Излагат се като кифладжии.

180

Анонимен

преди 4 години

До до 182 от славянинС каква цел го прават баце? Искрено се надявам не е с тва да ми нарушат подготовката за шосейните състезания през летото и да ни отрежат пътя към Белмекен. Тва наистина би било много подло.

179

Анонимен

преди 4 години

Не бива да се плашим от вируса. Ако оцелеем, то сме здрави хора. Ако умрем, то освобождаваме място и ресурси за по-здравите. Всичко е наред.

178

Анонимен

преди 4 години

Ако продължаваме с тъпата карантина, милиони хора ще умрат не от вируса, а от самоубийства, глад и от тоталният хаос и безредици, които всеки момент ще настъпят. Хора, ако само в една държава започнат протести и грабене на магазини, целият свят ще пламне и сме до тук - военно положение и после вилата на вратовете и всички в кошарата. Тези, които разпалиха истерията, точно това искат...Решението е не карантина, а продължаване на живота съз задължителни маски. Икономиката трябва да работи...

177

Анонимен

преди 4 години

Интересно , че само в области с много мръсен въздух има хора с корона . Основно в София , в повечето градове няма намерени положителни .

176

Баце

преди 4 години

Бацето с точките, абе баце, толкова много неща имаш да кажеш, че чак си си направил точки и тва е екстра, *** забравяш да пишеш и съдържаньието. Другия варянт е да имаш стики бътън (на таа фраза ме научи кака Мара на рождения ми ден, много се гордея). Виж ако искаш да погледне некой ако е второто. Не искаме да те загубиме като експерт тука.

175

THE STAR

преди 4 години

Казах, че забранявам коментарите. Това означава, че забранявам коментарите. Или което от своя страна означава - подчинение от всички. Или трябва да обръщам дебелия край?

174

Анонимен

преди 4 години

Ке се умира.

173

Анонимен

преди 4 години

Представлението наближава епилога си.Къде ли ще се крият участниците?

172

Анонимен

преди 4 години

грабаря пак говори

171

Анонимен

преди 4 години

Ще се мре.

170

Не извратен тип

преди 4 години

Заради двама умиращи на ден от корона вирус ,близо шест милона българи са под домашен арест със децата си,това е извратено,това е престъпно.Това правителство на Борисов и Пеевски е за съд във хага

169

Баце

преди 4 години

До M.I.C.Да, много добре те разбирам баце. Аз се налага да работа, щот шефа ми е кат Бай Ставри, и не смея да го разочаровам, но през останалото време намирам четенето на постовете на серьозни ерудити в различни области като вирусологията, инвазивната медицина, спешната медицина, био и нано технологиите, и не на последно мЕсто политиката и макроикономиката, които тук са изобилни за особено големо забавление, котиращо се некъде между ядене на кисело зеле и гледане как Роналдо пада за дуспа

168

KamKam

преди 4 години

Мисля ..Този човек който е приет в Пирогов вече в много тежко състояние,интубиран и за съжаление не спасен-защо е чакал толкова дълго в къщи.Дали има и други които ги е страх от приемането в болница,което е разбираемо.Лекуват те хора с маски и шлемове и те пипат само когато не може по-друг начин.Близките ти не могат да дойдат да те видят и умираш сам.Страшно.Дали и ние имаме заразени умиращи в къщи?Те тестуват ли се?Хора в домове за възрастни?Или пък може нямаме.

167

Анонимен

преди 4 години

Този щаб е абсолютно безсмислен. АКо някой се интересува толкова от случаите, да направят една уеб странцица и една приложение и всеки да си гледа данните там.

166

Анонимен

преди 4 години

Каквито и теории да си развивате тук и да хейтите без да знаете нищо със сигурност...АБСОЛЮТНО НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕТЕ ,освен да объркате повече харата.Гешев ако беше на мястото си трябва всички такива подстрекатели да ги арестува по закона за извънредното положение и да ги подведе под съдебна отговорност.