110

Анонимен

преди 4 години

Успехът на САЩ към момента е 274000 заразени. За 2 дена нови 70 000. Честито.

109

Анонимен

преди 4 години

Китай е сбъркана държава, хем комунизъм, хем пазарна икономика. Да си изберат едно от двете или да ги изхвърлят от Световната търговия!

108

Анонимен

преди 4 години

Другарки и другари положението с нашата Рассия е следното. Удариха ни здраво с ниските цени на горивата, рублата вече нищо не струва, народа няма да работи в близко бъдеще... само ще кърка, Другаря Вова има да си прави нови пластични интервенции, имаме да издирваме и реставрираме падналия нейде Су-57, имаме да ремонтираме "Кузя", имаме да прокарваме ток и ВиК в сибир и.. и... абе с две думи, няма денги за *** в идните 4 месеца. Извиняваме се за неудобството и молим за разбиране. Дерзайте!

107

Анонимен

преди 4 години

Китайците потопиха виетнамска шхуна, ястребчетата болни не им е до свободията им на корабоплаването сега, останаха само грантаджиите им да подлайват без покритие

106

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Това е Сблъсъка , Сега е Сблъсъка,В Момента е Сблъсъка,След Вируса е Пустош - След Военно Възстановяване

105

Анонимен

преди 4 години

САЩ и Китай са свързани неразривно и не могат един без друг. Ще се разберат.Докато те си изглаждат " съпружеските" взаимоотношения, ние намаляваме със150 човека на ден.

104

Не извратен тип

преди 4 години

Новия световен ред може да се роди само от пепелта на стария ред.САЩ не се състезават със никого защото са хегемон и държат всички лостове на днешния ред.Ох,притеснителното е ,че САЩ се самоунищожава и със това другите сами ще фалират и ще започнат гражданските войни за ХРАНИ.Какво е Китай без САЩ и ЕС ,ами нищо не е,паднат ли ЕС и САЩ ,пада и Китай,защото ти може да имаш пари но няма за какво да ги ползваш

103

Анонимен

преди 4 години

Бойкот на Китай ! Миризлив, примитивен и покорен народ ! Объркаха икономиката на цял Свят.Г***нчо ги защитава,защото ксеомито му струва 150лв 3GB Ram,ама не се замисля,че ако той произвежда мобилен телефон,за да струва 150лв ,*** трябва да работи за 1,5лв на час !

102

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Знаете ли какво се случва Днес,Екипажът на Най-големият Самолетоносач * Теодор Рузвелт* е заразен с Корона, на борда има 4000 военни , и американците - Не знаят Къде да ги Свалят, а 100 от тях са вече в Тежко състояние,Сблъсък??? Светът Толкова се Промени,Че Повечето Мозъци не го побират ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

101

Анонимен

преди 4 години

Малкопишкoвците са злобни скъперници и подбиват пазара на труда. Успех на САЩ, дано да се справят с тях.

100

Анонимен

преди 4 години

Заради САЩ , Китай пусна короната, ако на някой не му е ясно.Ще оцелеят имунизираните срещу туберколоза-България, но фалитите и безработицата ще ни унищожат.САЩ ще имат зелени хартиики без покритие и долърът и фалшивия им стандарт на високомерие ще е разбит!

99

Тонката

преди 4 години

до105 В България вече няма да има кой да влезне в Китайски ресторант:):):)В САЩ също:):):)В цяла Европа също:):):)В тези ресторанти има коронавируси:):):):)Китайците ше видат пак какво е "шепа ориз':):):):)

98

Анонимен

преди 4 години

САЩ ще смаже китай и ще ни се оцени по-високо труда ! И шефа ми ще спре да ни заплашва,че ако искаме високи заплати щели да идат в китай ! Мразя китай ! Защото заради тях са ни замразени заплатите в производството !Китайците работят за 125$ на месец !

97

Тц

преди 4 години

Да можех да изобретя бомба с която да ги затрия и американците и китайците щях да направя най-голямото добро на света. За съжаление те ще затрият човечеството преди да я измисля.

96

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Няма да Имат Сили за Сблъсък,Когато си Болен и Изтощен о Фалирал,Последното Нещо което ще направиш е да Воюваш , ще загубиш и Себе си, Собствената си Територия , това е СамоубийствоХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

95

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 99"Докъде я докарахме, в безсилието си русофилите хвалят китайските вируси"Това не е никаква изненада: те хвалеха още диктатора Ердоган за борбата срещу кюрдските терористи, после хвалеха същите кюрдски терористи за борабата срещу диктатора Ердоган, после хвалеха диктатора Ердоган за това че правеше сечено на Гърция/НАТО, след това хвалеха Иран и техните терористични групи за това че бомбардират Ирак. Как е възможна такава ****офрения? Просто вижте каква е била позицията на русите

94

Тонката

преди 4 години

Нашите Български другари се кефат на Китайския вирус,но Бойко му каза СТОП:):):):)А Тръм без съмнение скоро ше подпука жълтурите:):):):)Нека!ЩЕ:):):):)

93

Анонимен

преди 4 години

САЩ ще загуби икономическа война срещу Китай.

92

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Временно , ще настъпи анархия ,Тя вече настъпи,На никой , не му пука за никой,И всеки си прави каквото си иска,Турция например, стабилизира и постепенно завладява Сирия и Либия , като се възползва от кризата с Ковид

91

Анонимен

преди 4 години

След ВСВ САЩ напечатаха зелена шума с нея плащаха за въстановяването на Европа от войната която самите те финансираха. Така зелената шума се превърна в пари. Сега САЩ отново са напечатали 4 трилиона зелена шума и се готвят да изкупуват фалирали фирми от Европа.