94

Анонимен

преди 4 години

До 107 Да съгласен съм с теб -но донякъде -Нотариусите работят (дежурни нотариуси) и клиентът може да иска както той да е с маска така и нотариусът да е с маска - същността на въпроса е - масовите маски издържат 40 минути - и то говорим за одобрени маски по здравни норми - а маските тип парцалчета дали с тях или без тях -не виждам предназначението им! ако една маска трябва да се смени след 40 минути -колко маски ще ти трябват за 8 часа ? (въпрос с повишена трудност за теб)

93

Василев

преди 4 години

Селяни прости , да ви кажа нещо под секрет, след един месец в България всеки сам ще се спасява, ще има тотален хаос, ще се види нагледно, че българското общество е по деградирало и от италианското и испанското, да не говорим за съпоставка на здравните системи!Селяни прости, преклонете глава пред невидимия коварен враг, който дебне и диша във врата на всеки!Селяни прости, вие сте валат, безработни,гладни и болни!Селяни прости животът е жесток, а вие сте най-простите селяни!Агент Йънг Лоу!ЦРУ!

92

Анонимен

преди 4 години

От днеска маска, след това може челник да свети и каска. Само преди седмица две професорите говореха, че на здрави маските не вършат работа, сега се завъртеха на 180 градуса и къде са маските в аптеките ги няма. Нареченият елит губи доверие.

91

Анонимен

преди 4 години

КОГА НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ ЗАТВОРЯТ ТОТОТО????

90

Анонимен

преди 4 години

Ако си заразен никога няма да издишаш поне част от вируса всичко ще ти залепне на маската и отиваш при тежките случаи. Ако издишаш ще минеш със леки сиптоми най-вероятно. От малки дози от даден вирус се правят ваксините и тъй тялото си създава антитела, носенето на маска може да си болен няколко дена и да не разбереш и накрая отиваш при инхалатора тоя вирус не е обикновен вирус, бъдете умни не правете италианската грешка.

89

Анонимен

преди 4 години

Дженерало пие от мига-готина униформа,заучени лафове...изобщо сериал.Листопад.

88

Анонимен

преди 4 години

С тази маска най-много някой асматик да се задуши, заради безсмислената заповед.

87

Пфууу

преди 4 години

Купувайте си каски и бронежилетки,че тоя червен *** ще нареди да ни стрвлят по улиците!

86

Анонимен

преди 4 години

Според мен генарала прекалено много се е филмирал.

85

до 86

преди 4 години

То и тия като тебе ще ги изчистиме. Споко.

84

Анонимен

преди 4 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО ПРОДАЖНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ НАПАЗАРУВАНИ ОТ ТИКВАТА И ШАЙКАТА МУ СПРЯХА МНОГО МНОГО ДА ГОВОРЯТ ЗА ИТАЛИЯ.СПРЯХА ЗАЩОТО САМО ЗА 2-3 ДНИ НАД 3000 БОЛНИ ОТ КОРОНАВИРУСА СЕ ИЗЛЕКУВАХА,КАКТО КАЗАХА ПО ИТАЛИАНСКАТА НАЦИОНАЛНА ТВ-РАЙ УНО -ТОВА ЧУДО С ИЗЦЕЛЕНИЕТО НА ТОЛКОВА МНОГО ПАЦИЕНТИ НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ БЕЗ ПОМОЩТА НА РУСИЯ,КИТАЙ И КУБА ,КИТО ЗАЕДНО С НАШИТЕ МЕДИЦИ САНА ПЪРВА ЛИНИЯ В БОРБАТА С ВИРУСА.ТАКИВА ХУБАВИ НОВИНИ СВЪРЗАНИ С ИТАЛИЯ ,РУСИЯ И КИТАЙ НЕ СА ПО ВКУСА НА НАШИТЕ МЕДИИ.

83

ммм

преди 4 години

На мнение съм, че този човек се страхува от въпросите.Видяхте ли как този човек през цялото време си триеше очилата с ... маската?Направи ли Ви впечатление, колко е ... неадекватен този човек, все нещо безсмислено прави с ръцете, ту насам, ту натам, ту уж внимателно слуша, ама не чува ...Тук има нещо!Един път ще каже, че няма смисъл от тези маски, но притиснат от журналистите, той категорично заявява, че това е било негово предложение. Това му е нивото, все пак е военен човек.

82

Анонимен

преди 4 години

От написането във форумите - изводът е един - много просто и необразовано общество. И тъпо, тъпо. щели да хвърчат павета... ама то са нужни наистина много павета за такива глави.

81

Ф.С.В

преди 4 години

дО 92 - АМИ АКО В ОФИСА ТИ ВЛИЗАТ ПОСТОЯННО КЛИЕНТИ? ПРИМЕРНО СИ НОТАРИУС ?-ХАЙДЕ да не си говорим АЛАБАЛИЗМИ!

80

Анонимен

преди 4 години

Едната ръка не знае , какво прави другата ! Пълно безхаберие ....! Управляващите просто не ги интересуват хората

79

! До 82

преди 4 години

Ти поне като си гледал, да беше и разбрали поне. До събота включително глоби няма да се налагат! И пак да кажа, грамотни сте, има маски за многократна употреба по 3-4 лв, не знам кой ви бие да купувате еднократни на същите пари! Носиш я, след това я переш и е готова. А пък самите работодатели са ДЛЪЖНИ да осигурят на хората, не само да викат "дай" на държавата!

78

ДО 86

преди 4 години

БИЗНЕСЪТ ЩЕ БЪДЕ РАЗКАРАН ТОВА ВИ ГОТВИ СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ ОВЧИЦЕЕ МАЛКИЧКА СЛЕПИЧКА.

77

Анонимен

преди 4 години

Госин Генерал, а Каскета брои ли се за маска? За един плешив приятел питам...

76

Ф.С.В.

преди 4 години

В момента виждате КРАХЪТ на Герб - това са последните им дни ! Народът е бесен! за едни ромулани ще има безплатна храна маски и т.н а за честните граждани ще има глоба по 5000 лв защото нямат пари за маски ! Герб си заминава с голяма скорост!! 2020 г е ПОСЛЕДНАТА НА МАФИЯТА!!

75

Анонимен

преди 4 години

Най-важно е да се спазва дистанция и да си мият хората ръцете, туй е болест на мръсните ръце, като хепатит.а Тоя уж е доктор пък и туй не знае, никой не ни съветва да си мием ръцете, щото от туй не печелят нищо. Ако продават маски - печелят. На никой не му пука, че тая маска може да ти направи още по-голяма беда.