130

Анонимен

преди 4 години

Който не пляска с ръце на балкона и не спазва мерките е червен!

129

Анонимен

преди 4 години

Загрижили се много за възрастните хора те ! - затова ли пенсиите са им по 200лв и не им стигат за лекарства и седят на студено и ядат само хляб и кисело мляко ?И нито хляба е хляб а млякото седи три месеца в хладилника и нищо му няма.Тези хора са блъскали цял живот за тези които сега ги третират по-зле от животни.Това ли ви е грижата ????

128

Анонимен

преди 4 години

Дания като е толкова уредена, и се отделят огромни средства за медицина да се поддържа живота на хората, защо е с най-висок процент на ракови заоболявания. Медицината удължава живота, но не може да спре рака който си взима жертвите, защо така?

127

Анонимен

преди 4 години

До до коментиращитеНа такива като теб, взимам ВСИЧКО. Апартаменти, карира, бъдеще на децата. Нииииииищичко не заслужавате. Ми общество, ни приятели, ни любов. Защото сте родени роби. ЩЕ БАЧКА ЗА ФИЛИЙКА ХЛЯБ НА ЧАС РОБЕЕЕ

126

Анонимен

преди 4 години

Когато болните от грип се увеличават, новото на пневмонията пада, когато болните от грип намаляват нивото на пневмониите се вдига. Има закони които не са известни на учените защо е така. Медиците не знаят толкова много колкото се опитват да ни убедят. Може да се окаже, че този вирус е по-малко зло, за нещо много по-страшно от един грип.

125

Анонимен

преди 4 години

Тази карантина ще доведе до повече жертви. Баламосват ни, че било за да стигнатат за всички респиратори, само дето данните от Китай показват, че 85% от хората дето ги слагат на респиратор умират, тоест стигнеш ли до там си почти пътник. А това обездвижване и този стрес, които се случват в момента значително понижават имунитета и ще има много повече тежки случаи! Да не говорим че стотици хиляди хора са без работа вече, а от глад също се умира.

124

Анонимен

преди 4 години

Те са си направили сметката за себе си.Нали са на държавна хранилка .Врътката е следната.Всички чиновници ще гласуват за тях.Почти всички ушеви,военни,доктори и тн изобщо от държавната хранилка.Ще купят де що могат циганя те са си от боята братя и сестри.Не виждам защо се отричат очевидни факти.Ще измислят още 100-200 хиляди гласа там като с Костинбродската афера.Другите да умират.

123

Аман

преди 4 години

Да пишеш коментари и сам да си ги харесваш

122

Анонимен

преди 4 години

Yyyyyuy

121

до коментиращите

преди 4 години

Много се радвам че има толкова недоволни! Дано и да се заразите и да ни отървете от присъствие *** гадна!!!

120

Патриот

преди 4 години

Народен съд крайно ефикасно лекарство за вируса герб!

119

Пижо

преди 4 години

И в София се съставят актове, но не и във Факултета, Христо Ботев и Красно село, където разнасяше днес нашите пари!

118

Оня с коня

преди 4 години

Хората немат за хлеб

117

Анонимен

преди 4 години

МАААА ТИ СМОТАНА! СДАВАЙ ВЛАСТ СНЕ ТА ИСКА НЕ КОЙ ВЕЧЕ ***

116

Анонимен

преди 4 години

Вие вкарвайте на ден десетки хиляди завръщащите се Западна Европа, пък ние ще си седим вкъщи заради тях! Сега много хора са без пари и излизат, за да вземат назаем от приятел, щото иначе ще си седят на тъмно вкъщи!

115

Василев

преди 4 години

Изобщо има ли някъде в България тестове за изкаран коронавирус, дали човек е придобил имунитет!Ще ги пуснат чак когато свърши епидемията, защото театъра , трябва да продължи три месеца, за да се ликвидира и смаже азиатската индустрия и банкерите от Уолстрийт да изкупят на безценица акциите и активите!!!Агент Алкашар Дефоу!ЦРУ!!!

114

Анонимен

преди 4 години

Овцеееееееееее

113

Анонимен

преди 4 години

очителка и пужарникар, клатят цела държава

112

Варна

преди 4 години

Ами това е софиянци, трябва да се радвате на Фандъкова че ви осигоравя такъв комфорт всеки божи ден, бъдете благодарни !....хахах.Ние в провинцията Варна, почти заприличахме на вас, все едно гледаш св*не в ко*ина, безценно...хахахах

111

Анонимен

преди 4 години

СостинееееСтой си ти картиран!