60

Анонимен

преди 4 години

6 умрели за един месец, ами то от обикновения грип умират повече.--------------Спокойно. През април ще са 66 умрелите. А през май 666.Дали умират сборно толкова от един грип за година, как мислиш?!

59

Анонимен

преди 4 години

до 55 Хапва пийва народа навън друг път навън. Преди малко се връщам от парка в квартала- Владиславово Варна- целият пуст и то при топло време събота. Иначе при такова време в такъв ден е фраш с майки с деца и дядовци по пейките.

58

Б.Борисов

преди 4 години

Трябва да има бройки на заразени и починали, за да може извънредното положение да продължи максимално дълго. Дългата карантина ще повлияе пагубно на бизнеса и фискалната политика на страната. Това ще ни даде основание да изтеглим новия дълг от 5 милярда.Сега ясно ли е? Трябват ни болни.. много болни

57

SS

преди 4 години

Май вируса докара модата сейфмен(човек в безопасност)С маска ръкавици,дезинфектант в джоба,защо не и със защитно облекло!След пандемията предполагам ще излезе модата с консерва в джоба.

56

Анонимен

преди 4 години

Няма да издържите, кекави българчета. Още 3 месеца карантина, ще превъртите вкъщи.Има да излизате, да ви заразяват, вие да заразявате другите. Който оцелее, оцелее. Демокрацията и свободата са неприкосновени. Айде всички навън сега!

55

Анонимен

преди 4 години

Сега ни очаква пика от залповото заразяване на петък 13ти - масовото пазаруване без предпазни средатва, след необмислено обявеното извънредно положение без никаква подготовка.

54

Анонимен

преди 4 години

6 умрели за един месец, ами то от обикновения грип умират повече.

53

Анонимен

преди 4 години

до 37 паниката у нас ще е след 2 месеца когато ще измираме по 20 на ден- тогава се очаква пикът.

52

Атеист

преди 4 години

Абе Аллах нали е много акбар?!! Ае да спре вируса че последивателите на камиларчето не моат да идат тая година на поклонение у Мека. Акбар бил хаха. Просто е един литерстурен герой. Със същия успех можем да верваме и в Дедо Коледа. Просто единия е за деца, а другия за възрастни, но с ниско IQ.

51

ганчо

преди 4 години

не лекуват нищо,чакат хората да измрът като ***...

50

Анонимен

преди 4 години

Тоя вече ми заприличва на доктор злобил ! Не на годжи

49

Анонимен

преди 4 години

До 666Няма нищо тревожно. Народът е навън, хапва, пийва, разхожда се. Животът е хубав. Това е конспирация, просто обикновен грип, така казват умните глави.

48

аз-ът

преди 4 години

Самата промяна на времето убива вируса, а не температурата. Той не може да издържи, ако времето се промени, дали ще се затопли или ще застуди това няма значение.----хахаха аха ах ах ах ах аха ха ха ах ах а х ах аха ха хаЯвно вируса и той настива от промяната ...Абе ти да не си от *** бе ?!На баба ти дренката на двора има повече мозък от тебе , т*панар !

47

Анонимен

преди 4 години

До 666Защо пишеш глупости, не можеш ли да смяташ. Вчера бяха 293, а сега са 331.

46

киро но не брейка

преди 4 години

нали си знаете,че през уикенда(почивните дни) цифрите са най стряскащи,попагандата и дезинформацията се активизира на максимум през почивните дни защо ли?!?!....елемнетарно уотсън през почивните дни хората са си вкъщи и трескаво четат "обективни"и "истински"новини,статии и коментари!!!

45

Анонимен

преди 4 години

Баси цирка вече никой не умира от катастрофи или друго само от корона вирус и тук там някой психясал

44

Анонимен

преди 4 години

В съседна статия вожда ни баламосва,че го били хвалили.Държи се като непораснало дете,което чака само похвали.А болните всеки ден растат и ще растат,защото неговата калинка от МВнР не спира да връща заразени от вън,а мерките тук са никакви или по-точно "стойте си в къщи".

43

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътИ ти си от тях. Самата промяна на времето убива вируса, а не температурата. Той не може да издържи, ако времето се промени, дали ще се затопли или ще застуди това няма значение.

42

666

преди 4 години

Случаите за днес станаха 55 - за 37 съобщиха сутринта и сега още 18. Това е голям скок на заразените само за един ден. Явно нещата рязко се влошават. Дано да не съм прав, но цифрите са много тревожни.

41

Джо

преди 4 години

До Компас, в този сайт броят случаите от цял свят, след като им се докладва и се докаже достоверността на източника. Нали не мислиш, че може някой като се разболее в Гамбия на този сайт автоматично да се появи бройката - трябва източника да се появи в медиите, да се провери и чак тогава се отчита. Сега си представи колко сигнала от колко държави пристигат и колко лесен е този процес, особено имайки се в предвид умопомрачителните бройки от по-засегнатите държави. Ген. Мутафчийски > Worldometer