72

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевТВА ПОСЛЕДНОТО Е НАЙ-СМИСЛЕНОТО ТИ ИЗКАЗВАНЕ ИЗОБЩО

71

Анонимен

преди 4 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ БЕЗ КОМУНИСТИ! ДЪРТИ СОЦ ИЗЧАДИЯ ОТИВАТ В АДА!

70

Анонимен

преди 4 години

Годжи каза ,че имаме 5000теста значи пика ще дойде при 5000 заразени .Логично е.

69

Анонимен

преди 4 години

Затворете границата на България.Не ви ли е ясно, че всички болни дойдоха от чужбина.

68

Анонимен

преди 4 години

ЩАБА ДА НЕ СИ БЪРКА В НОСА ПО ВРЕМЕ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИНЕ Е ХИГИЕНИЧНО...

67

Москва, москва,

преди 4 години

ти пак мълчиш и гориш - за да светиш с кремълската звезда вместо витлеемската..

66

Анонимен

преди 4 години

Ген.-майор Мутафчийски работи денонощно за да предпази населението и както виждате имаме най-малко заразени спрямо съседите. 190 заразени и едва 30 болни, от които тези в критично състояние се броят на пръстите на едната ръка. Моля ви, проявете разбиране и уважение към всички хора, които работят неуморно за да неутрализират опасността. Лекари, сестри, санитари, чистачи, военни, полицаи, служители. Това са героите на нашето време. Ликвидаторите на нашето време.

65

bluesky1

преди 4 години

Т.е. новите случаи са само 6 от вчера..... Мерките ще дадат резултат, имайте търпение!

64

ВИЦ

преди 4 години

Академик от БАН:Колеги днес заседанието ще се проведе от 12.00 часа, защото от 8.30-10.30 всички сме на пазар.

63

Анонимен

преди 4 години

Още малко и ще ни въведат пътни листове при преминаване от едната стая в другата, а в това време самолетите от лондон си кацат и заразените( случая от карнобат) си хващат автобуса и заминават за родния град, а на другия ден"олеле". *** аз с никого не съм контактувала

62

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно никакви средства не ни предпазват от заразяване...Целта на тези мерки са САМО за намаляване на скоростта на епидемията...Мутафчийски постоянно ви го казва.. Този вирус живее при почти всякакви условия извън човека до 9 дни.По всякакви повърхностти. Няма начин да се неутрализира без ваксина... Дори с маниакална хигиена... Целта е епидемията да протече плавно за да може да се отдели време и лечение на всички...

61

Чоко

преди 4 години

До 59: А не ти ли е хрумвало, че високата смъртност идва от блокирането на здравната система поради мащабната медиийна психоза. В момента стари хора са захвърлени в едни болнични стаи под стрес и без адекватно и навременно лечение. Дали не е това причината за високия брой починали? Само за 2018 година в САЩ от грип починалите са от 50000 човека. Ако го бяха обявили по медиите както сега?

60

Анонимен

преди 4 години

"Какво друго става по света ?" Ами същото, че и по-зле.Засега.

59

тава е песен!

преди 4 години

Когато света се оттърсва от отровната комунистическа плесен! Слава на вируса! Победа!

58

92043

преди 4 години

До АнонименТова е очебийно невярна информация и нека се приложат мерките, предвидени от новия закон. Ха, сега де! И не е само за коронаируса, а и за процените икономически растеж, и за водата от язвир Студена, и за вноса на *** от целия свят.

57

KОМУНИСТИ!!!!!!

преди 4 години

До ЧУМАТА НА ВЕКА- ЧАСЪГ ВИ УДАРИ!!!!! Края ви беше известен, но часът ви сега дойде по света и у нас!

56

Анонимен

преди 4 години

До УжасДаже е малко това с което те "плашат"... Погледни за Италия какво става и тогава ще разбереш, че тук в момента нищо сериозно още няма... Но другата седмица ще е коренно различно...

55

Миле

преди 4 години

Браво на журналистите вдяването на психоза върви по план! От 11 статии от днес до сега 9 са свързани с Грипа! А какво друго става по света няма значение!

54

Св

преди 4 години

Щабът ни дава нагледен пример как да пазим хигиена. Генерала си нагажда очилата, на заден план друг си бърка в носа ... Реално това са си човешки движения и не могат да се избегнат - нормални рефлекси. Няма начин да се избегне тая зараза. Хубаво се отлага заради капацитета на здравеопазването, но дали след 1 седемица или 3 месеца, все ще го прекараме. Поне надеждата при отлагането е да има някакъв по - точен протокол за лечение.

53

Анонимен

преди 4 години

Данчето да се поучи от Карнобатският кмет, не да намалява интервала на движение на превозните средства и да пръскат с ръчни лозарски пръскачки.