20

А

преди 4 години

Опорни думи за формиране на всяка реч:държавността, ефективно, усилия, строги мерки, промяна, желание, честност, обективност, популизъм"

19

Анонимен

преди 4 години

Какви ефекти има, не мога да се сетя. Колко хора са го прекарали от началото на годината и са си мислили, че е грип, прости си нямат представа. Истината е, че да се направи успешна диагностика за коронавирус означава много логистика, много чакане, консумативи, наличие на лаборатории. Дали във всеки окръжен град има модерна лаборатория с PCR машина или всички взети проби трябва да отидат до София. Смях...

18

MGS

преди 4 години

До Анонимен 23Хапчетата пи ли?

17

Анонимен

преди 4 години

*** не ви вярвам. Тъпата китайска кашлица е параван да ни заробите. Затворите къщи. Всички ще си загибят работата , бизнесът ще фалира. Хиляди, които са с ипотеки ще загубят домовете си.Обричате ни на глад и мизерния.Заслужавате да бъдете вие затворени по килиите. Продажници.

16

Анонимен

преди 4 години

Точни въпроси и право в очите,браво на президента !

15

Анонимен

преди 4 години

ТИКВА БЕНЗИНА КОГА ЩЕ ПАДНЕ

14

До 12

преди 4 години

До АнонименИзказа му е като за анализ по литература, скучно, неразбираемо и клиширано.

13

Анонимен

преди 4 години

Малдивите , Турция и Русия са великолепни тур дестианции. Хайде народе записвайте се че не останаха места.

12

Пижо

преди 4 години

След като всичко е розово, връщайте парите, които се каните да крадете (или които останаха неоткраднати)! Връщайте 1 млрд.евро и 3 млрд.лв. в бюджета!

11

Анонимен

преди 4 години

Вируса изобщо не е спрял. Просто не могат да тестват всички. Но след месец работата ще спре и фирмите ще фалират и ще има армия от безработни. Тогава става страшното, идват истинските болести, а някой доволно ще потриват ръце и ще изкупят целия бизнес на безценица.

10

Анонимен

преди 4 години

Начинът на изказ и говор е на светлинни години напред ,от изказа на други държавници

9

Анонимен

преди 4 години

"Не сме изграждали мерки и действия по такъв начинКВО ЛИ СТЕ ИЗГРАЖДАЛИ ЗА 30 ГОДИНИ....ПОВЕЧЕ РАЗГРАЖДАХТЕ

8

Щерю

преди 4 години

Добре, но като измине месецът на изолация - как точно ще спрат разпространението на вируса?!

7

Анонимен

преди 4 години

Отдавна ми е ясно как работят властващите. Терор да си изпълняваш задълженията, без да ти създават условия за това.

6

Анонимен

преди 4 години

Каква файда , че сте задържали кривата ниско , като фалирате всички фирми и ще ни върнете в каменната ера. Нещо имате ли в тия *** кратуни? Ясно е , че изпълнявате заповедите на господарите си , само , че след края на епидемията трябва да бягате при черепа в Дубай , за да избегнете метежа.

5

Анонимен

преди 4 години

ХИЧ НЕ ВЪЗНАМЕРЯВАМ ДА СЪМ ОБЕДИНЕН С ПО-НИЗШИ ФОРМИ НА ЖИВОТКАТО ТИЯ НА СНИМКАТАТИКВА КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗА БОРБА С КОРОНАВИРУСА ?РАДЕФ ТИ ОНЯ ДЕН МИ ОРГАНИЗИРАШЕ МАНИФЕСТАЦИИ НА ШИПКАПОЛИТИЦИ ОБЕДЕННЕНИ С ЦЕЛ КРАДЕНЕ И АВТОКРАЦИЯ И КОРУПЦИЯ

4

Анонимен

преди 4 години

България, никога не имала по достоен и кадърен ЧОВЕК за президент от Румен Радев!

3

Анонимен

преди 4 години

Има ефект, но от усилията на правителството. Те предложиха мерки още преди два месеца, но тогава някои партии като БСП твърдяха, че вирус нямало и се създавала излишна паника.

2

Лука Брази

преди 4 години

Тоя , говорител на бат Бойко ли е ???

1

f

преди 4 години

Тоя вирус сигурно е работа на военните по света.Мразете тези из-роди немците, пак си имат някакви световни планове, ПОДМЕНЯТ САЩ И РУСИЯ с генното си инженерство и клониране на хора, медицината е толкова прогнила заради тях, предозират се с дози за човечност запред чужденците,и ги подценяваме като злина и бройка, сигурно и бройката на населението си крият тия нацисти, много са, но са много зле,бездарни магаренца,време е цял свят да се обедини срещу тях!Телефоните и ТВ, всичко тяхното!Радиират!